ZELOMOTH Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 13 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Το αβαταρ εχει ηδη εξηγηθει (δεν ειναι απο τη ταινια που εβαλες), αλλα τι σχεση εχει με το θεμα του πατριωτη? Εσυ εχεις πατριωτη? Για τον ηθοποιό μίλησα και για πιθανά τον καλύτερό του ρόλο κι εσυ κάνεις λες και είναι αλλουνού άβαταρ. Τεσπα απο χιούμορ είσαι πολύ δυνατός🤣 Για τον πατριώτη είπαμε καλά κράτησε 5 χρόνια ,καλοτάξιδος 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 26 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Για τον ηθοποιό μίλησα και για πιθανά τον καλύτερό του ρόλο κι εσυ κάνεις λες και είναι αλλουνού άβαταρ. Τεσπα απο χιούμορ είσαι πολύ δυνατός🤣 Για τον πατριώτη είπαμε καλά κράτησε 5 χρόνια ,καλοτάξιδος εχεις μπεδεψει τα μπουτια σου😆 Σου ειπα οτι δεν ειναι απο αυτη τη ταινια. Για το πατριωτη δε ρωτησα εγω. Το αβαταρ δεν εχει καμια σχεση 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 20 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε εχεις μπεδεψει τα μπουτια σου😆 Σου ειπα οτι δεν ειναι απο αυτη τη ταινια. Για το πατριωτη δε ρωτησα εγω. Το αβαταρ δεν εχει καμια σχεση Μα σου είπα οτι μίλησα για τον ηθοποιό αυτόν και οχι για το τι κάνει στην συγκεκριμένη φωτό!Εσύ συνεχίζεις και τουφεκάς! Αρα δηλαδή αμα είχα άβαταρ τον Σβαρτσενέγκερ και μου έλεγες εσυ ας πούμε I' ll be back απο τον εξολοθρευτή, (τον διασημότερο ρόλο του) εγω θα σου απαντούσα οτι η φωτο είναι απο την ολική επαναφορά αρα απαγορεύεται να μιλάμε για άλλη ταινία και για το άβαταρ🤣 Καμία λογική, τα μπλεγμένα μπούτια δικά σου, και καλοτάξιδα!🤣
fitsoulas2024 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Μα σου είπα οτι μίλησα για τον ηθοποιό αυτόν και οχι για το τι κάνει στην συγκεκριμένη φωτό!Εσύ συνεχίζεις και τουφεκάς! Αρα δηλαδή αμα είχα άβαταρ τον Σβαρτσενέγκερ και μου έλεγες εσυ ας πούμε I' ll be back απο τον εξολοθρευτή, (τον διασημότερο ρόλο του) εγω θα σου απαντούσα οτι η φωτο είναι απο την ολική επαναφορά αρα απαγορεύεται να μιλάμε για άλλη ταινία και για το άβαταρ🤣 Καμία λογική, τα μπλεγμένα μπούτια δικά σου, και καλοτάξιδα!🤣 εσυ λες τα μαργαριταρια, εγω τουφεκαω?😆 πως σου ηρθε να μιλησεις για το αβαταρ στα καλα καθουμενα και να μπλεξεις με αυτο τον πατριωτη. Και μαλιστα εβαλες μια αλλα νταλλων ταινια. Μηπως τα χεις τσουξει? 2
TopCLR Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε και να μπλεξεις με αυτο τον πατριωτη. Και μαλιστα εβαλες μια αλλα νταλλων ταινια. Με το "πατριώτη" αναφέρονται στον δίσκο SSD που έχει πρόβλημα. Στις 25/5/2025 στις 5:48 ΜΜ, penny_gr είπε PATRIOT P210S256G25 P210 256GB 5 Χρονια Όπως βλέπεις φίλε fitsoulas2024, το μοντέλο του δίσκου είναι "Patriot"! Επεξ/σία 27 Μαϊου από TopCLR
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TopCLR είπε Με το "πατριώτη" αναφέρονται στον δίσκο SSD που έχει πρόβλημα. Όπως βλέπεις φίλε fitsoulas2024, το μοντέλο του δίσκου είναι "Patriot"! Χαιρω πολυ, εχεις διαβασει το νημα? Για το μοντελο του δισκου μιλησα κι εγω Επεξ/σία 27 Μαϊου από fitsoulas2024
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 2 ώρες πριν, TopCLR είπε Με το "πατριώτη" αναφέρονται στον δίσκο SSD που έχει πρόβλημα. Όπως βλέπεις φίλε fitsoulas2024, το μοντέλο του δίσκου είναι "Patriot"! Spoiler Μην μπλέκεις...Μην ανοίγεις παρτίδες... Αφού βλέπεις... Είναι παντού...Κυκλοφορούν ανάμεσά μας...🤣 2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην μπλέκεις...Μην ανοίγεις παρτίδες... Αφού βλέπεις... Είναι παντού...Κυκλοφορούν ανάμεσά μας...🤣 Spoiler Δεν βλέπεις;;; Παραφυλάει για να μας δείξει οτι είναι πάντα το μυαλό του σε κομφούζιο!🤣 Βοήθεια ζητάει τελικά με τον τρόπο του... 1 2
TopCLR Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Χαιρω πολυ, εχεις διαβασει το νημα? Για το μοντελο του δισκου μιλησα κι εγω ΝΑΙ, έχω διαβάσει το νήμα. Για το μοντέλο του δίσκου φυσικά μιλάμε που είναι μοντέλο patriot και σου εξήγησα (λανθασμένα νομίζοντας ότι δεν το κατάλαβες) ότι με την λέξη "πατριώτης" αναφερθήκαμε σε αυτόν τον δίσκο. Ο συγκεκριμένος δίσκος έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. Ειδικά επειδή είναι δίσκος που περιέχει το λειτουργικό (δίσκος συστήματος). Ο δικός σου δίσκος που άντεξε 7,5 χρόνια είναι άλλος δίσκος. Δεν είπε κανείς ότι όλοι οι patriot χαλάνε στα 5 χρόνια. Επίσης ο δικός σου (όπως έγραψες) δεν είναι δίσκος συστήματος (δεν τρέχει τα Windows) και το pc το χρησιμοποιείς λίγες ώρες την ημέρα. Οπότε με τέτοια χρήση μπορεί να αντέξει παραπάνω. Εξήγησέ μου, αν μπορείς, τι ακριβώς δεν κατάλαβα από το νήμα. Για το μόνο που "έσφαλα" είναι πως δεν κατάλαβα ότι γνωρίζεις πως πατριώτη λέμε τον δίσκο. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 28 λεπτά πριν, TopCLR είπε ΝΑΙ, έχω διαβάσει το νήμα. Εξήγησέ μου, αν μπορείς, τι ακριβώς δεν κατάλαβα από το νήμα. Για το μόνο που "έσφαλα" είναι πως δεν κατάλαβα ότι γνωρίζεις πως πατριώτη λέμε τον δίσκο. ναι, γι αυτο λεω. Εκανες ενα ακυρο ποστ "εξηγωντας" μου ποιος ειναι ο πατριωτης 30 λεπτά πριν, TopCLR είπε Ο συγκεκριμένος δίσκος έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. αυτο ειπα κι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα