Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοπευω να παρω ενα μεταχειρισμενο αμαξι για εμενα και την κοπελα μου. Θελουμε κατι μικρο και αυτοματο καθως θα ειναι 99% οδηγηση μεσα στην πολη. Μετα απο πολυ συζητηση και ψαξιμο καταληξαμε σε αυτα τα δυο τα οποια βρισκουμε σε παρομοια τιμη  απο εναν τοπικο εμπορο. Το nissan micra ειναι του 2015 με 100k χιλιομετρα ενω το Citigo ειναι του 2017 με 65k χιλιομετρα. Τα εχω οδηγησει και τα δυο και ειναι το ιδιο βολικα, ισως το citigo να ειναι ενα κλικ πιο καλο για μεσα στην πολη λογω μεγεθους.

Εχω προσπαθησει να κανω ερευνα σε οτι αφορα τις ιδιοτροπιες του καθε μοντελου και μεχρι στιγμης το μοναδικο που εχω ακουσει ειναι οτι το κιβωτιο του citigo που ειναι ASG - μηχανικο αυτοματο, θελει καποιο service και επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου κοντα στα 100.000 χιλιομετρα. Για το nissan micra δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο. Εαν ηταν τα ιδιο χιλιομετρα και χρονια θα πηγαινα στο nissan αλλα ειναι αρκετη μεγαλη διαφορα.

Εχετε εμπειρια με τα συγκεκριμενα? Καποια γνωμη οσον αφορα την μηχανικη πλευρα?

Επεξ/σία από BananaTzo
Δημοσ.

οσο και αν σου/μου φαινεται περιεργο το ciitigo δινει την αισθηση καλυτερης ποιοτητας κατασκευης.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BananaTzo είπε

Σκοπευω να παρω ενα μεταχειρισμενο αμαξι για εμενα και την κοπελα μου.

Καλό είναι να επιλέξεις αμάξι έπειτα από έλεγχο σε δικό σου ΚΤΕΟ και σε δικό σου φαναρτζή.
Εάν είναι σε καλή κατάσταση προσωπικά θα επέλεγα το Nissan Micra.

Δημοσ.

Τα εχω οδηγησει και τα δυο και ειναι το ιδιο συμπαθητικα. Ξερω εναν πολυ καλο μηχανικο και θα το παω σε αυτον. Απλως ειναι μερικες μικρες ιδιοτροπιες που δεν νομιζω να ξερει ουτε και αυτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω σιγουρα το nissan

-γενικα εχει καλυτερο εξοπλισμο απο skoda

-μεγαλυτερους χωρους

-αν μια στο τοσο σκεφτεις να βγεις εθνικη οδο παταει καλυτερα

-μη σε φοβιζουν τα χλμ μιας και η μηχανη αντεχει*

-Καλυτερη μεταπωληση αν σκεφτεις να το δωσεις

-φθηνοτερα ανταλλακτικα (φανοποιια) και σχεδον ιδια στα αλλα

οπως σου εγραψαν οποσδηποτε ελεγχο σε συνεργειο

*δεν ειναι τυχαιο που τοσο ενοικιαζομενα οσο και σχολες οδηγων το επιλεγουν

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...