airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Καλησπέρα Στο πατρικό μου που είναι σε νησί, θα μπει αρκετά σύντομα στη περιοχή οπτική ίνα. Στο πατρικό μου έχω 200άρα κοσμοτε ( την οποία και πιάνω, δεν χάνω ταχύτητα). Αν βάλω οπτική ίνα, θα πρέπει να πάρω την άδεια της πολυκατοικίας?
gpapadakis Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Μπορεις ναι χωρις την αδεια των υπολοιπων. https://www.adslgr.com/forum/threads/1284199-Οπτικές-ίνες-σε-πολυκατοικία Εξηγησε τους οτι εξωτερικα δε θα φαινεται κατι (θα περαστει μαζι με τις χαλκινες γραμμες), εσωτερικα μονο τα πλαστικα λευκα καναλακια και τα κουτακια, και οτι προκειται περι αναβαθμισης του ακινητου, γιατι οι χαλκινες γραμμες σε καποια χρονια θα τα παιξουν. Αν δεν καιγεσαι και αφου εχεις καλη γραμμη, το αφηνεις για αργοτερα...
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 1 λεπτό πριν, gpapadakis είπε Μπορεις ναι χωρις την αδεια των υπολοιπων. https://www.adslgr.com/forum/threads/1284199-Οπτικές-ίνες-σε-πολυκατοικία Εξηγησε τους οτι εξωτερικα δε θα φαινεται κατι (θα περαστει μαζι με τις χαλκινες γραμμες), εσωτερικα μονο τα πλαστικα λευκα καναλακια και τα κουτακια, και οτι προκειται περι αναβαθμισης του ακινητου, γιατι οι χαλκινες γραμμες σε καποια χρονια θα τα παιξουν. Αν δεν καιγεσαι και αφου εχεις καλη γραμμη, το αφηνεις για αργοτερα... εγώ να το αφήσω για αργότερα, απλά μου είπε φίλος από τον οτε, οτι κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτική η οπτική ίνα
gpapadakis Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Κοιτα και ποσο θα πληρωνεις σε σχεση με αυτα που πληρωνεις τωρα, συνηθως στην οπτικη παιρνεις ενα κουπονι voucher και εχεις χαμηλοτερη τιμη για 2 χρονια, αλλα μετα ανεβαινει το κοστος.
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 11 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Κοιτα και ποσο θα πληρωνεις σε σχεση με αυτα που πληρωνεις τωρα, συνηθως στην οπτικη παιρνεις ενα κουπονι voucher και εχεις χαμηλοτερη τιμη για 2 χρονια, αλλα μετα ανεβαινει το κοστος. Δίνω για cosmote tv ( μαζί με τα αθλητικά κανάλια της νοβα), απεριόριστα σταθερα υπεραστικα, κινητά, 200άρα γραμμή ταχύτητας ίντερνετ, σύνολο 60 ευρώ.
MARIOSNURSE Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Δίνω για cosmote tv ( μαζί με τα αθλητικά κανάλια της νοβα), απεριόριστα σταθερα υπεραστικα, κινητά, 200άρα γραμμή ταχύτητας ίντερνετ, σύνολο 60 ευρώ. Αν προλάβεις, θα βγάλεις ένα giga bit voucher. Και όλα καλά, οι άλλοι δεν σε νοιάζει τι θα πουν. Η εγκατάσταση τώρα είναι δωρεάν, στο μέλλον λέγεται ότι θα πληρώνεις μιας και το μακροχρόνιο σχέδιο (2027 και μετά) είναι η κατάργηση του χαλκού, όπου υπάρχει ίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα