Zergoulini Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Καλησπέρα σας, λεω να παρω αυτον. HP Smart Tank 585 Για οικιακή χρηση, οχι πολλες σελιδες την εβδομαδα. Θελω eco tank γιατι θελω να τυπωνω και ζωγραφιες του μικρου, ή κάποιες ασκισεις (παλι ζωγραφιες) οπου μας δινουν απο την λογοθεραπεια. Στη δουλεια εχουμε τον Epson EcoTank L1230, πολυ ευχαριστιμενοι. Απλα ελεγα να παω για τον HP μιας και με τα ιδια χρηματα εχει και σκανερ. Τι λετε εσεις; ( Παρακαλω με ενδιαφερει μονο Eco Tank)
villasg Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εχω τον Epson EcoTank L3160 που εχει και σκανερ 4 χρονια τωρα μια χαρα σκυλι ειναι και φτηνα μελανια τα γνησια Καμενος πιο παλια απο HP δεν τους γουσταρω με τιποτα Επεξ/σία 25 Μαϊου από villasg
Zergoulini Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, villasg είπε Εχω τον Epson EcoTank L3160 που εχει και σκανερ 4 χρονια τωρα μια χαρα σκυλι ειναι και φτηνα μελανια τα γνησια Καμενος πιο παλια απο HP δεν τους γουσταρω με τιποτα Και εγώ παλιά που είχα έναν hp inject, μετά από λίγο καιρό μου έσπασε τα νεύρα γιατί δεν μπορούσα το συνδέσω με τίποτα. Βλέπω ότι ο epson ο δικός σου δεν πωλείται πλέον. Μήπως ξέρεις ποιος είναι ο αντίστοιχος; Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Μαϊου από Zergoulini
Λύση villasg Δημοσ. 25 Μαϊου Λύση Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Epson EcoTank L3271 ( νεοτερο ) ή Epson EcoTank L3270 ( παλαιοτερο ) με διαφορα τους στα 15€ περιπου Επεξ/σία 25 Μαϊου από villasg
lector Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 9 ώρες πριν, Zergoulini είπε Να πάρω αυτόν δηλαδή καλύτερα; Σιγουρα καλυτερα epson αντι hp, απο αποψης υποστηριξης after sales. 3270 και 3271 ειναι το ιδιο μηχανημα πρακτικα. 1
Zergoulini Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, lector είπε Σιγουρα καλυτερα epson αντι hp, απο αποψης υποστηριξης after sales. 3270 και 3271 ειναι το ιδιο μηχανημα πρακτικα. Βρηκα στα 169€ (20€ κατω) τον L3231. Η διαφορα ειναι οτι δεν εχει WIFI. Δεν με ενδιαφερει καθολου το WIFI. Θα παρω αυτον λεω. Ευχαριστω! 2
villasg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 9 ώρες πριν, Zergoulini είπε Βρηκα στα 169€ (20€ κατω) τον L3231 Απο Βουλγαρια .... μαθε πρωτα τι παιζει με την εγγυηση
Zergoulini Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 12 ώρες πριν, villasg είπε Απο Βουλγαρια .... μαθε πρωτα τι παιζει με την εγγυηση Είναι αγορά μέσω skroutz market place. Οπότε ό,τι και να γίνει έχω να κάνω με το skroutz. 2 χρόνια εγγύηση από skroutz. Έκανα και επέκταση εγγύησης με 9,90 συν ένα χρόνο. Οπότε είναι 3 χρόνια εγγύηση. Θα δούμε πότε θα έρθει.
lector Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 2 ώρες πριν, Zergoulini είπε Είναι αγορά μέσω skroutz market place. Οπότε ό,τι και να γίνει έχω να κάνω με το skroutz. 2 χρόνια εγγύηση από skroutz. Έκανα και επέκταση εγγύησης με 9,90 συν ένα χρόνο. Οπότε είναι 3 χρόνια εγγύηση. Θα δούμε πότε θα έρθει. Που εκανες επεκταση με 9,90; Η epson δινει δωρεαν επεκταση αν κανεις registration. Δεν ξερω βεβαια τι παιζει αν ειναι βουλγαρικο το μηχανημα. Αν η δωρεαν επεκταση ισχυει και για αυτα, ισως σε δουλεψαν...
dpolal Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 9 ώρες πριν, Zergoulini είπε Είναι αγορά μέσω skroutz market place. Οπότε ό,τι και να γίνει έχω να κάνω με το skroutz. 2 χρόνια εγγύηση από skroutz. Έκανα και επέκταση εγγύησης με 9,90 συν ένα χρόνο. Οπότε είναι 3 χρόνια εγγύηση. Θα δούμε πότε θα έρθει. 'Εχε στα υπόψιν ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις τουλάχιστον μία έγχρωμη εκτύπωση κάθε 7-10 μέρες προκειμένου να μην μένει πολύ καιρό το μελάνι στην κεφαλή και στεγνώσει γιατί θα την βουλώσει. 1
Zergoulini Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου 22 ώρες πριν, lector είπε Που εκανες επεκταση με 9,90; Η epson δινει δωρεαν επεκταση αν κανεις registration. Δεν ξερω βεβαια τι παιζει αν ειναι βουλγαρικο το μηχανημα. Αν η δωρεαν επεκταση ισχυει και για αυτα, ισως σε δουλεψαν... Ειχε το Σκρουτζ με 9,9€ επεκταση εγγυησης. Τελικα ομως την ακυρωσα την παραγγελια γιατι παρολο που ελεγε αμεσα διαθεσιμο, δεν προχωρησε η παραγγελια και το πηρα απο το Plaisio στα 190€. Εκει ειχε επεκταση εγγυησης με 55€. Καλα αν ισχυει αυτο που λες τοτε πραγματικα κανουνε οτι θελουν.
lector Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Zergoulini είπε Ειχε το Σκρουτζ με 9,9€ επεκταση εγγυησης. Τελικα ομως την ακυρωσα την παραγγελια γιατι παρολο που ελεγε αμεσα διαθεσιμο, δεν προχωρησε η παραγγελια και το πηρα απο το Plaisio στα 190€. Εκει ειχε επεκταση εγγυησης με 55€. Καλα αν ισχυει αυτο που λες τοτε πραγματικα κανουνε οτι θελουν. https://www.epson.gr/el_GR/promotions/extended-warranty
Zergoulini Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου 19 λεπτά πριν, lector είπε https://www.epson.gr/el_GR/promotions/extended-warranty Πωω τι να πω ρε. Απλα τωρα εγω, με την επεκταση της εγγυσης απο το registration, αν χρειαστει και επικοινωνησω με την epson, δεν θα μου πουνε να επικοινωνησω με το καταστημα; Το καταστημα θα μου πει οτι 2 χρονια εγγυηση ειχε και εληξε. Εκει δεν ξερω αν βγαλω ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα