kaykis27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, georgeole είπε Η χρήση ποια θα είναι; Απλά μαζική έγχρωμη εκτύπωση, όπως σε κάθε ink tank ή κάτι πιο εξειδικευμένο; Απλή χρήση θεωρώ (για σπίτι)..δεν νομίζω ότι έχω ανάγκη για κάτι πιο εξειδικευμένο αυτή τη στιγμή.
lector Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, kaykis27 είπε Απλή χρήση θεωρώ (για σπίτι)..δεν νομίζω ότι έχω ανάγκη για κάτι πιο εξειδικευμένο αυτή τη στιγμή. Epson καθαρα λογω υποστηριξης. 2
kaykis27 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, lector είπε Epson καθαρα λογω υποστηριξης. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο το γεγονός ότι στους cannon έχεις πρόσβαση στις κεφαλές και μπορείς να τις αλλάξεις δεν μετράει ;
lector Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, kaykis27 είπε Να ρωτήσω κάτι τελευταίο το γεγονός ότι στους cannon έχεις πρόσβαση στις κεφαλές και μπορείς να τις αλλάξεις δεν μετράει ; Δεν εχω προσωπικη εμπειρια για το συγκεκριμενο ωστε να σου δωσω σαφη απαντηση. Ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα