Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Πωω τι να πω ρε. Απλα τωρα εγω, με την επεκταση της εγγυσης απο το registration, αν χρειαστει και επικοινωνησω με την epson, δεν θα μου πουνε να επικοινωνησω με το καταστημα; Το καταστημα θα μου πει οτι 2 χρονια εγγυηση ειχε και εληξε. Εκει δεν ξερω αν βγαλω ακρη.

Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με το κατάστημα. Πας στην αντιπροσωπεία και κάνεις τη δουλειά σου.

Επεξ/σία από georgeole
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Πωω τι να πω ρε. Απλα τωρα εγω, με την επεκταση της εγγυσης απο το registration, αν χρειαστει και επικοινωνησω με την epson, δεν θα μου πουνε να επικοινωνησω με το καταστημα; Το καταστημα θα μου πει οτι 2 χρονια εγγυηση ειχε και εληξε. Εκει δεν ξερω αν βγαλω ακρη.

Θα στειλεις τον εκτυπωτη κατευθειαν στο σερβις της epson χωρις να μπλεξεις με το καταστημα. Δε θα σου πουν μα μου.

Οταν κανεις το registration κρατα και το pdf που θα σου βγαλει.

Δημοσ.

καταλαβα. Τι να πω ρε παιδια ευχαριστω πολυ για ολα! Να στε καλα, πραγματικα με βοηθησατε.!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2025 στις 12:05 ΜΜ, Zergoulini είπε

Καλησπέρα σας, λεω να παρω αυτον. HP Smart Tank 585

Για οικιακή χρηση, οχι πολλες σελιδες την εβδομαδα. Θελω eco tank γιατι θελω να τυπωνω και ζωγραφιες του μικρου, ή κάποιες ασκισεις (παλι ζωγραφιες) οπου μας δινουν απο την λογοθεραπεια. 

Στη δουλεια εχουμε τον Epson EcoTank L1230, πολυ ευχαριστιμενοι. Απλα ελεγα να παω για τον HP μιας και με τα ιδια χρηματα εχει και σκανερ.

Τι λετε εσεις; ( Παρακαλω με ενδιαφερει μονο Eco Tank)

Πας EcoTank και δε ξαναγυρνας πίσω

Epson Ecotank 6160 - 4 χρόνια τώρα

μηδενικο κόστος εκτυπωσης, φθηνα μελάνια ... εκτυπώνω πλέον ΜΟΝΟ ΕΓΧΡΩΜΑ

Η Αξιολόγηση μου ως StamAs

https://www.skroutz.gr/s/12862157/Epson-EcoTank-L6160-Egchromo-Polymichanima-Inkjet-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html#reviews

Επεξ/σία από whiteman7
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες! Τον πηρα! Αψογος, ηδη εχω εκτυπωσει ενα σκασμο ζωγραφιες για τον μικρο. Μια ερωτηση ομως! Δεν μπορω να τον συνδεσω με τιποτα ασυρματα στο pc.  Κανω την συνδεση WPS απο ρουτερ, συγχρονιζεται με το ρουτερ, αλλα οταν παω να τον συνδεσω στα windows 11 παπαλα. 

Γενικα παντως πολυ ευχαριστιμενος! Σας ευρχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/6/2025 στις 12:23 ΠΜ, Zergoulini είπε

Καλησπερα παιδες! Τον πηρα! Αψογος, ηδη εχω εκτυπωσει ενα σκασμο ζωγραφιες για τον μικρο. Μια ερωτηση ομως! Δεν μπορω να τον συνδεσω με τιποτα ασυρματα στο pc.  Κανω την συνδεση WPS απο ρουτερ, συγχρονιζεται με το ρουτερ, αλλα οταν παω να τον συνδεσω στα windows 11 παπαλα. 

Γενικα παντως πολυ ευχαριστιμενος! Σας ευρχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!!!

Ποιον πήρες τελικά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 4:42 ΜΜ, thermaikos4 είπε

ποιος ειναι ο πιο φθηνος ecotank που αξιζει; για απλες φωτοτυπιες θελω

Κοίτα, οι τιμές είναι γύρω στα 170-180€, πχ ο Epson EcoTank L3270 ή ο Epson EcoTank L3271. Όποιον από αυτούς ή κάποιον αντίστοιχο τρακάρεις με 3ετή εγγύηση, χτύπα τον αλύπητα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...