Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 3-4 μέρες αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα, έχω fiber 300 και μέσα στην ημέρα έχω παραπάνω από 10 φορές που το ιντερνετ σέρνεται ή δεν έχω και καθόλου, αυτό διαρκεί για 5 ή το περισσότερο 10 λέπτα και μετά επανέρχεται στην κανονική του ταχύτητα. Όταν δεν έχω καθόλου ιντερνετ στο ρούτερ δεν φαίνεται αυτό καθώς παραμένουν όλα τα λαμπάκια πράσινα, πήρα τηλέφωνο και στις βλάβες και αυτό μου λένε και από εκεί ότι η γραμμή δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα. Ξέχασα να γράψω στην αρχή πως όλο αυτό δημιουργήθηκε από μια "αναβάθμιση" που έκαναν στην γραμμή μου χωρίς να τους το ζητήσω και μετά από αυτό άρχισαν τα προβλήματα.

Στο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων δικτύου που έτρεξα μου λέει ότι "οι παράμετροι του υπολογιστή σας φαίνεται ότι έχουν ρυθμιστεί σωστά αλλά η συσκευή σας ή ο πόρος (Διακομιστής DNS) δεν αποκρίνεται."

Επεξ/σία από Kostas Savvidis
  • Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas Savvidis είπε

Εδώ και 3-4 μέρες αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα, έχω fiber 300 και μέσα στην ημέρα έχω παραπάνω από 10 φορές που το ιντερνετ σέρνεται ή δεν έχω και καθόλου, αυτό διαρκεί για 5 ή το περισσότερο 10 λέπτα και μετά επανέρχεται στην κανονική του ταχύτητα. Όταν δεν έχω καθόλου ιντερνετ στο ρούτερ δεν φαίνεται αυτό καθώς παραμένουν όλα τα λαμπάκια πράσινα, πήρα τηλέφωνο και στις βλάβες και αυτό μου λένε και από εκεί ότι η γραμμή δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα. Ξέχασα να γράψω στην αρχή πως όλο αυτό δημιουργήθηκε από μια "αναβάθμιση" που έκαναν στην γραμμή μου χωρίς να τους το ζητήσω και μετά από αυτό άρχισαν τα προβλήματα.

Στο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων δικτύου που έτρεξα μου λέει ότι "οι παράμετροι του υπολογιστή σας φαίνεται ότι έχουν ρυθμιστεί σωστά αλλά η συσκευή σας ή ο πόρος (Διακομιστής DNS) δεν αποκρίνεται."

Προσωπικά θα δοκίμαζα μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και αν δεν διορθωθεί μετά reset το router.

Screenshot 2025-05-25 154749.png

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα, απλώς σε εμένα εμφανιζόταν κάθε 5 μέρες και λυνόταν μόνο με επανεκίνηση του router.

Τελικά έφταιγε μια Sony android tv. Φαίνεται πως έστελνε πολλά dns requests για κάποιο λόγο και μπούκωνε το router.

Θα πρότεινα να αφαιρέσεις από το δίκτυο σου μία μία τις συσκευές και να παρατηρήσεις πότε θα σταματήσει να συμβαίνει.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sakisgri είπε

Προσωπικά θα δοκίμαζα μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και αν δεν διορθωθεί μετά reset το router.

Screenshot 2025-05-25 154749.png

Reset το router το είχα κάνει από την αρχή χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, η ταχύτητα στον υπολογιστή σταθεροποιήθηκε μετά από την επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου όπως μου πρότεινες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...