KenJiNx Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Καλησπέρα σε όλους έχω μία τηλεόραση 32άρα f&u οποία ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Το μοντέλο της είναι fls32210h Το κόκκινο λαμπάκι δεν είναι αναμμένο, έχω δοκιμάσει άλλη μπρίζα και δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Πίσω από την τηλεόραση ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος ηλεκτρισμού ένα coil wine. Χωρίς να έχω πολλές γνώσεις αξίζει να την ανοίξω; Για μάστορα ούτε λόγος. Πριν 6-7 χρόνια έκανε 130€ Ευχαριστώ
villasg Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Καλησπερα , τσεκαρε μιa το καλωδιο μην το μασησε κανας σκυλος / ποντικι . Βγαλτη απο το ρευμα και κρατα πατημενο για λιγο το κουμπι που αναβει . Ξαναβαλτη και δες αν αναβει το λαμπακι . Το πιο πιθανο ειναι να εχει σκασει καποιος ηλεκτρολυτικος πυκνωτης στο τροφοδοτικο εξου και ο ηχος . Αστεια βλαβη αν ξερεις να πιανεις κολητηρι ή εαν εχεις καποιο γνωστο που να ξερει . Αλλα και μαγαζι της γειτονιας ηλεκτρονικος δεν θα ζητησει πολλα για 4-5 πυκνωτες ( αλλαζεις ολους στο τροφ )
KenJiNx Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ Ευχαριστώ, την άνοιξα τελικά. Όντως αυτός ο θόρυβος βγαίνει από εδώ.. Με το αυτί, ακούγεται δεξιά απ τον μεγάλο μετασχηματιστή.. οπτικά δε φαίνεται κάποια βλάβη σε στοιχεία. Αν και έχω χρησιμοποιήσει κολλητήρι καμιά 10άρια φορές με επιτυχία, δε θέλω να βάλω χέρι για λόγους ασφάλειας αλλά και έλλειψης χρόνου. Έχει νόημα να ξηλώσω μόνο το pcb για να ψάξω μαγαζί να το επιδιορθώσει ή χρειάζεται όλη τη τηλεόραση; Ευχαριστώ
villasg Δημοσ. Κυριακή στις 06:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:46 μμ (επεξεργασμένο) **Προσοχη το PCB εχει τασεις ακομα και εκτοςλογω των πυκνωτων ** Μπορεις απο οτι ειδα η συχνη αυτη βλαβη ειναι δες τι καιει [ https://www.ebay.com/itm/276207455188 ] ( 4 diodi RL207 ,1 fusibile T 3.15 AH, 1 Mosfet ) εσενα δεν εχει το mosfet αρα εχεις καψει τα παρατω σημειωμενα , οπως και να εχει αμα ξεκινησεις αλλαζεις και τους ηλεκτρολυτικους 23 κανει ολη η πλακετα μτχ https://www.ebay.com/itm/116616405627 Επεξ/σία Κυριακή στις 06:56 μμ από villasg
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ (επεξεργασμένο) Στείλε την πλακέτα στον VillasG με boxnow να στην φτιάξει και πλήρωσε τον με iris. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:01 πμ από micos000 1
villasg Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 πμ 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Στείλε την πλακέτα στον VillasG με boxnow να στην φτιάξει και πλήρωσε τον με iris. Πλεον ο villasg δεν διαθετει εργαστηριο-παγκο κλπ 1
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:41 πμ Κρίμα και είχα σκοπό να ζητήσω ποσοστά. 🤣 1
KenJiNx Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ 23 hours ago, villasg said: **Προσοχη το PCB εχει τασεις ακομα και εκτοςλογω των πυκνωτων ** Μπορεις απο οτι ειδα η συχνη αυτη βλαβη ειναι δες τι καιει [ https://www.ebay.com/itm/276207455188 ] ( 4 diodi RL207 ,1 fusibile T 3.15 AH, 1 Mosfet ) εσενα δεν εχει το mosfet αρα εχεις καψει τα παρατω σημειωμενα , οπως και να εχει αμα ξεκινησεις αλλαζεις και τους ηλεκτρολυτικους 23 κανει ολη η πλακετα μτχ https://www.ebay.com/itm/116616405627 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Προς το παρόν έστειλα ένα Μήνυμα στον πωλητή στο ebay αν μπορεί να μου το στείλει μέσω box now γιατί έχει την πλακέτα 8,80 και τα μεταφορικά είναι για International 13,20€ έχω και τη γκρίνια της γυναίκας να μεταφέρουμε τη TV του σαλονιού στο υπνοδωμάτιο και να πάρουμε μια μεγαλύτερη καινούργια για το σαλόνι... Πρέπει να την φτιάξω όπωσδήποτε 🤣
micos000 Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ 15 ώρες πριν, KenJiNx είπε έχω και τη γκρίνια της γυναίκας να μεταφέρουμε τη TV του σαλονιού στο υπνοδωμάτιο και να πάρουμε μια μεγαλύτερη καινούργια για το σαλόνι. OMG! Φτιάξ' την όπως-και-δίποτε. Πάντως μπορείς να πάρεις μια 32άρα με 90€ https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/up-to-32/united-un32341-32-led-hd-tileorasi/?productId=20435834&fname=&fvalue= Δεν ξέρω αν ψάξεις για μεταχειρισμένη στις αγγελίες εδώ ή στο car , ίσως βρεις καμία σε καλή τιμή στην περιοχή σου. 1
smpt Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ εγώ ψηφίζω ότι λέει ο αρχηγός. Μεγαλύτερη TV στο σαλόνι
villasg Δημοσ. Τρίτη στις 11:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:40 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δεν ξέρω αν ψάξεις για μεταχειρισμένη στις αγγελίες εδώ ή στο car , ίσως βρεις καμία σε καλή τιμή στην περιοχή σου Δεν αξιζει μτχ γιατι δεν ξερεις την χρηση ( μπορει να ηταν σε κανα προπατζιδικο πχ ) . Κατα καιρους εχει new με 50€ σε αγγελιες ( αγνωστες μαρκες hd ready ) Spoiler Πιο καλα να παρει την πλακετα και ακομα πιο καλα να φτιαξει την δικια του με κοστος και για τις 2 περιπτωσεις κοντα στα 25€ θα ξερεις τι εχεις 17 ώρες πριν, KenJiNx είπε Προς το παρόν έστειλα ένα Μήνυμα στον πωλητή Απαντησε ? ρωτα τον μηπως κανει και επισκευες μπας και ειναι κοντα σου ( ποια περιοχη εισαι ? ) Επεξ/σία Τρίτη στις 11:42 πμ από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα