tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Καλησπέρα! Ψάχνω έναν μετρητή κατανάλωσης σε kwh πρίζας ώστε να μετρήσω την κατανάλωση σε ένα χρονικό διάστημα των ηλεκτρικών συσκευών (πλην του ηλεκτρικού φούρνου) καθώς παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση στους λογαριασμούς. Θα ήθελα οπωσδήποτε να μπορεί ο μετρητής αυτός να καταγράφει και να αποθηκεύσει την κατανάλωση σε kwh της συσκευής. Π.χ να τον συνδέσω στην πρίζα του ψυγείου για ένα μήνα ή του αφυγραντήρα και να αποθηκεύσει την κατανάλωση σε kwh αυτό το χρονικό διάστημα. Έχω βρει στο σκρουτζ.κατι τέτοιο αλλα δεν ενώ έχει καλές κριτικές δεν ξέρω αν κάνει και καταγραφή των kwh που καταναλώθηκαν σε ένα χρονικό διάστημα. Ψάχνω κάτι οικονομικό απλά να δω τι συμβαίνει και μετά να αλλάξω την υπεύθυνη για την μεγάλη κατανάλωση συσκευή. Έχω ψυγείο 20 ετών και παρόλο που είναι καλό νομίζω ότι αυτό κάνει την ζημιά. Κλιματιστικό δεν έχω, μόνο αφυγραντήρα και δεν έχω άλλες συσκευές που καταναλώνουν όπως θερμοσίφωνα. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό και δοκιμασμένο αλλά οικονομικό? Ευχαριστώ!!
thanasisxask Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Πήγαινε σε κανένα μεγάλο shell βενζινάδικο και πάρε αυτή στα 8€, είναι wifi και έχει 2 usb κιόλας. Κρατάει όλα τα στατιστικά με γράφημα και βλέπεις και σε real time την κατανάλωση.
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου Κα 18 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Πήγαινε σε κανένα μεγάλο shell βενζινάδικο και πάρε αυτή στα 8€, είναι wifi και έχει 2 usb κιόλας. Κρατάει όλα τα στατιστικά με γράφημα και βλέπεις και σε real time την κατανάλωση. Καλησπέρα. Αν γίνει διακοπή ρεύματος.χανει τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις? Το βρήκα εδώ με 11,39€. Wifi και τέτοια δεν τα χρειάζομαι βασικά γιατί θέλω κάτι συγκεκριμένο απλά να δω τι καταναλώνουν 2 συσκευές στο σπίτι, ειδικά το παλιό ψυγείο. Οπότε και ένας μετρητής μάλλον είναι οκ. Μόλις βρω ότι π.χ φταίει το ψυγειο θα το αντικαταστήσω.
thanasisxask Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Κα Καλησπέρα. Αν γίνει διακοπή ρεύματος.χανει τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις? Το βρήκα εδώ με 11,39€. Wifi και τέτοια δεν τα χρειάζομαι βασικά γιατί θέλω κάτι συγκεκριμένο απλά να δω τι καταναλώνουν 2 συσκευές στο σπίτι, ειδικά το παλιό ψυγείο. Οπότε και ένας μετρητής μάλλον είναι οκ. Μόλις βρω ότι π.χ φταίει το ψυγειο θα το αντικαταστήσω. 8€ το έχει στα καταστήματα, όχι δεν χάνεις τίποτα από τις μετρήσεις.
alxandros_gr Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 21 minutes ago, tzitzikas2 said: Κα Καλησπέρα. Αν γίνει διακοπή ρεύματος.χανει τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις? Το βρήκα εδώ με 11,39€. Wifi και τέτοια δεν τα χρειάζομαι βασικά γιατί θέλω κάτι συγκεκριμένο απλά να δω τι καταναλώνουν 2 συσκευές στο σπίτι, ειδικά το παλιό ψυγείο. Οπότε και ένας μετρητής μάλλον είναι οκ. Μόλις βρω ότι π.χ φταίει το ψυγειο θα το αντικαταστήσω. Έχω το Tapo P110, σου δείχνει live την κατανάλωση και κρατάει και στατιστικά. 3 2
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 51 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Έχω το Tapo P110, σου δείχνει live την κατανάλωση και κρατάει και στατιστικά. Καλησπέρα και ευχαριστώ. Και πως συνδέεται? Με το google home? Είναι εύκολη η σύνδεση? Σε ποια εφαρμογή βλέπεις τα δεδομένα? Θέλω να το βάλω για ένα διάστημα πάνω σε ψυγείο.για την κατανάλωση? Επειδή είδα ότι λειτουργεί και σαν απομακρυσμένος διακόπτης της συσκευής υπάρχει περίπτωση να μου κάνει διακοπή την τροφοδοσία κατά λάθος ή από λάθος χειρισμό στην εφαρμογή?
nickol-us Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Κι εγώ με την 110. Δεν μου αποσυνδέθηκε ποτέ καταλάθος. Έχει δική της εφαρμογή η tapo που βλέπεις τα δεδομένα, συνδέεται μέσω WiFi για να πάρεις δεδομένα . 1
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Κι εγώ με την 110. Δεν μου αποσυνδέθηκε ποτέ καταλάθος. Έχει δική της εφαρμογή η tapo που βλέπεις τα δεδομένα, συνδέεται μέσω WiFi για να πάρεις δεδομένα . Η σύνδεση πως γίνεται? Δλδ η αρχική εγκατάσταση.
alxandros_gr Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 4 minutes ago, tzitzikas2 said: Η σύνδεση πως γίνεται? Δλδ η αρχική εγκατάσταση. https://www.tapo.com/en/product/smart-plug/tapo-p110/#tapo-product-setup https://www.youtube-nocookie.com/embed/My_tlgvlQ1o 1 1
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου Έχει στο σκρουτζ την συσκευή με την έκδοση λογισμικού v1 αλλά και την v1.2. πάω για v1.2?
alxandros_gr Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 5 minutes ago, tzitzikas2 said: Έχει στο σκρουτζ την συσκευή με την έκδοση λογισμικού v1 αλλά και την v1.2. πάω για v1.2? Την v1 έχω, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Πάρε την πιο καινούρια, ίδια τιμή βλέπω έχουν. Οι διαφορές είναι οι παρακάτω βάση AI Spoiler Tapo P110 v1 vs v1.2 The TP-Link Tapo P110 smart plug has seen a few hardware revisions, with the most notable being the V1 and V1.2 versions. Here’s a comparison of the two: Tapo P110 V1: This version is the earlier model of the Tapo P110. It supports energy monitoring, allowing you to track the power consumption of connected devices. It is compatible with both Amazon Alexa and Google Assistant for voice control. The device is designed to be compact, avoiding the blocking of adjacent sockets. It has a flame-retardant material (UL94-V0 PC) for safety. The V1 version is known to have some issues with connectivity and reliability, as reported by some users.5 Tapo P110 V1.2: This version is an updated model, likely addressing some of the issues found in the V1 version. It retains the same core features as the V1, including energy monitoring and voice control compatibility. The V1.2 version is designed to be more reliable and stable, with improvements in connectivity and performance. It also maintains the compact design and safety features of the V1. User reviews suggest that the V1.2 version performs better in terms of stability and accuracy in energy monitoring.1 Both versions of the Tapo P110 are designed to be user-friendly and easy to set up, with no need for a separate hub or accessories. However, if you are looking for the most reliable and stable version, the V1.2 is generally recommended based on user feedback and improvements made by TP-Link.
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου Αν αποσυνδεθει από το wi-fi υπάρχει περίπτωση να κόψει την παροχή ρεύματος στην συσκευής? Γιατί θα συνδέσω επάνω ψυγείο.για να δω την κατανάλωση και αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ!
alxandros_gr Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 11 minutes ago, tzitzikas2 said: Αν αποσυνδεθει από το wi-fi υπάρχει περίπτωση να κόψει την παροχή ρεύματος στην συσκευής? Γιατί θα συνδέσω επάνω ψυγείο.για να δω την κατανάλωση και αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ! Το wi-fi είναι για να έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή, δεν επηρεάζει καθόλου την παροχή του ρεύματος. Και firmware update που έκανε πριν μερικές μέρες, δεν έκοψε την παροχή ρεύματος.
thn Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Σε 2 από τις 3 p110 που έκανα update πριν κάτι μέρες έκανε για κάνα δυο δευτερολεπτα διακοπή. Και δεν είναι καλό για συμπιεστές αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα