thn Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 6 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Στο -18 ειχα διαβάσει ότι δεν έχουν μεγάλη διάρκεια τα τρόφιμα ειδικά κρέας. Επειδή γενικά κρέας δεν βάζω θα το πάω -18 Στους -18 είναι για και για το κρεας
dino809 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποιο μοντέλο ή μάρκα ψυγείου με χαμηλές καταναλώσεις; Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδο πρόβλημα, ανακάλυψα ότι το ψυγείο μου καίει πολύ. Ευχαριστώ.
gpapadakis Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 6 hours ago, dino809 said: Καλησπέρα σε όλους, Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποιο μοντέλο ή μάρκα ψυγείου με χαμηλές καταναλώσεις; Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδο πρόβλημα, ανακάλυψα ότι το ψυγείο μου καίει πολύ. Ευχαριστώ. Οποιοδήποτε ψυγείο με μοτέρ ινβερτερ έχει χαμηλή κατανάλωση. Μετά κοιτάζεις τον όγκο ψυγείου που χρειάζεσαι και αν χωράει στο χώρο που θέλεις να το βάλεις. 1
konandrio Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ψυγείο ντουλάπα 2022 μοντέλο samsung 50kwh το μήνα Ψυγείο αρκετά μεγάλο 2013 μοντέλο ( όχι ντουλάπα) insesit 30kwh μήνα Επεξ/σία 13 Ιουνίου από konandrio
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 52 minutes ago, konandrio said: Ψυγείο ντουλάπα 2022 μοντέλο samsung 50kwh το μήνα Ψυγείο αρκετά μεγάλο 2013 μοντέλο ( όχι ντουλάπα) insesit 30kwh μήνα Ντουλάπα 1994 Amana, 150+kwh/μήνα. 😛 1 2
mountains1 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Thresh είπε Ντουλάπα 1994 Amana, 150+kwh/μήνα. 😛 Δεν αμφιβαλω. Ειχαμε ενα philco 30 ετων, καποια στιγμη ανακαλυψα οτι ο τοιχος εκαιγε κυριολεκτικα απο το πισω δωματιο! Λογαριασμοι στο θεο, σε περιοδο πχ ανοιξης, που δεν θες ουτε θερμανση ουτε ψυξη στο σπιτι. Ο ενοχος ηταν το ψυγειο! Εφυγε, παροτι λειτουργουσε μια χαρα (αλλα εκαιγε 'τ'αντερα του!), και αγοραστηκε inverter που καιει max 1kwh/μερα σε βαρυ καυσωνα. Χειμωνα καιει και κατω απο 0,5kwh. Και μονο γι'αυτο, αξιζει να αλλαξεις ψυγειο. Το θεμα δεν ειναι μονο να λειτουργει, αλλα και να μη σε ξεσκιζει στην καταναλωση ρευματος.
konandrio Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Thresh είπε Ντουλάπα 1994 Amana, 150+kwh/μήνα. 😛 Χα Μήπως δεν είναι ψυγείο και είναι αντλία θερμότητας ; Δες το ταμπελάκι 😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα