tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου 6 λεπτά πριν, thn είπε Σε 2 από τις 3 p110 που έκανα update πριν κάτι μέρες έκανε για κάνα δυο δευτερολεπτα διακοπή. Και δεν είναι καλό για συμπιεστές αυτο Καλησπέρα. Κατά την διαδικασία του update του firmware σου έκανε τις διακοπές? Εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω update. Θα την βάλω προσωρινά πάνω για να δω καταναλώσεις για κάποιο χρονικό διάστημα . Μετά θα την τοποθετήσω σε αφυγραντήρα για τον ίδιο λόγο ώστε να αποφασίσω για νέο ψυγείο γιατί έχω μεγάλους λογαριασμούς ρεύματος. Σε κανονική λειτουργία ρωτάω αν κάνουν διακοπές γιατί το ψυγείο έχει πράγματα μέσα. Ευχαριστώ!
thn Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 14 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Κατά την διαδικασία του update του firmware σου έκανε τις διακοπές? Εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω update. Θα την βάλω προσωρινά πάνω για να δω καταναλώσεις για κάποιο χρονικό διάστημα . Μετά θα την τοποθετήσω σε αφυγραντήρα για τον ίδιο λόγο ώστε να αποφασίσω για νέο ψυγείο γιατί έχω μεγάλους λογαριασμούς ρεύματος. Σε κανονική λειτουργία ρωτάω αν κάνουν διακοπές γιατί το ψυγείο έχει πράγματα μέσα. Ευχαριστώ! Σωστά. Μετά το update και κατά την επανεκκίνηση
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου Τελικά παραγγειλα ένα όταν έρθει να δούμε. Έχω κατανάλωση κάπου 350 kwh το μήνα σε σπίτι 60τμ 3 άτομα χωρίς κλιματιστικό και χωρίς θερμοσίφωνα. Το πλυντήριο είναι 5ετιας το ψυγείο 20 ετών. Και ο αφυγραντήρας καίει το χειμώνα ειδικά 10 ώρες ανά ημέρα
hawkpilot Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 8 minutes ago, tzitzikas2 said: Τελικά παραγγειλα ένα όταν έρθει να δούμε. Έχω κατανάλωση κάπου 350 kwh το μήνα σε σπίτι 60τμ 3 άτομα χωρίς κλιματιστικό και χωρίς θερμοσίφωνα. Το πλυντήριο είναι 5ετιας το ψυγείο 20 ετών. Και ο αφυγραντήρας καίει το χειμώνα ειδικά 10 ώρες ανά ημέρα Ο αφυγραντήρας πρέπει να καίει αρκετά. Ξέρεις ονομαστική κατανάλωση?
villasg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 λεπτό πριν, hawkpilot είπε Ο αφυγραντήρας πρέπει να καίει αρκετά Οι ζεολιθου καινε πολυ με συμπιεστη πιο λιγο 1
mountains1 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Χρησιμοποιω κι εγω τις tapo επι χρονια, πολυ ευχαριστημενος!
nickol-us Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 350kw πιάνω με 4μέλη οικογένεια και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Πλυντήρια, κουζίνα και φούρνος οι σημαντικότερες καταναλώσεις. Το ψυγείο δεν καίει πολύ εκτός αν δεν πιάνει θερμοκρασία και δουλεύει ασταμάτητα (ακούς τον συμπιεστή)
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε 350kw πιάνω με 4μέλη οικογένεια και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Πλυντήρια, κουζίνα και φούρνος οι σημαντικότερες καταναλώσεις. Το ψυγείο δεν καίει πολύ εκτός αν δεν πιάνει θερμοκρασία και δουλεύει ασταμάτητα (ακούς τον συμπιεστή) Άρα και πολλά 3 Μελής οικογένεια χωρίς θερμοσίφωνα. Κουζίνα φτιάχνουμε ανά 2 μέρες ένα φαγητό για 2 ημέρες. Οπότε δεν καταναλώνει και εκεί κάτι φοβερό. Πλυντήρια η αλήθεια είναι ότι βάζουμε αρκετά αλλά είναι νέας τεχνολογίας σχετικά. Επεξ/σία 26 Μαϊου από tzitzikas2
villasg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 7 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Πλυντήρια η αλήθεια είναι ότι βάζουμε αρκετά αλλά είναι νέας τεχνολογίας σχετικά. παιζει βασικο ρολο η θρμοκρασια πλυσης και οχι η νεα τεχνολογια 3
Bigi444444 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Είτε της tapo είτε της gosund θα σε καλύψει, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα μετρήσεις τον φούρνο, ο οποίος ενδέχεται να κάνει όλη την ζημιά. Σε εμάς τουλάχιστον ο παλιός έκαιγε υπερβολικα. Ο νέος έχει χαοτική διαφορά στην κατανάλωση.
mountains1 Δημοσ. Τρίτη στις 07:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:43 πμ 7 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Είτε της tapo είτε της gosund θα σε καλύψει, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα μετρήσεις τον φούρνο, ο οποίος ενδέχεται να κάνει όλη την ζημιά. Σε εμάς τουλάχιστον ο παλιός έκαιγε υπερβολικα. Ο νέος έχει χαοτική διαφορά στην κατανάλωση. Μου λεγε ανθρωπος που δουλευει σε ηλεκτρικαδικο, οτι 'βγαζουν κουζινες που καινε λιγοτερο ρευμα, και ειναι τοσο αδυναμες που σου ψηνουν αργοτερα το φαγητο, οποτε αναγκαζεσαι και τις εχεις περισσοτερες ωρες αναμενες, και ουσιαστικα καινε το ιδιο ρευμα, και κανουν και περισσοτερες ωρες!'
tzitzikas2 Δημοσ. Τρίτη στις 07:44 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:44 πμ 7 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Είτε της tapo είτε της gosund θα σε καλύψει, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα μετρήσεις τον φούρνο, ο οποίος ενδέχεται να κάνει όλη την ζημιά. Σε εμάς τουλάχιστον ο παλιός έκαιγε υπερβολικα. Ο νέος έχει χαοτική διαφορά στην κατανάλωση. Οι φούρνοι δεν έχουν ακραιες διαφορές καθώς είναι με αντιστάσεις που καίνε πάνω κάτω τα ίδια. Εκτός αν έχει επαγωγικες εστίες. Αλλά ο φούρνος δουλεύει μια φορά τις 2 ημέρες. Κυρίως ο φούρνος δουλεύει ως 1-3 ώρες max την εβδομάδα και ανά δύο ημέρες μια εστία 0,5-3 ώρες. Οπότε δεν θα είναι κάτι ακραίο η κατανάλωση πιστεύω. 7 ώρες πριν, mike15 είπε εγω ειχα διαροη απο ενα χαλασμενο home cinema. Διαρροή αν είχες θα έπεφτε το ρελέ διαφυγής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα