GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 μμ Η μάνα μου έχει χρεωστική κάρτα στην τράπεζα Πειραιώς που λήγει φέτος τον Δεκέμβριο. Επειδή όμως θα λείπει στο εξωτερικό για 2 μήνες, το ερώτημα είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μην μείνει χωρίς κάρτα. ΥΓ. Δεν μας ενδιαφέρει σενάριο revolut κτλ. Σκέφτηκα το σενάριο να δηλώσει απώλεια πχ ΤΩΡΑ αλλά πάλι θα μείνει χωρίς κάρτα καμιά 15αρια ημέρες . Τι λύση υπάρχει? Θα ρωτήσω στην τράπεζα αλλά είναι νωρίς ακόμα
nickol-us Δημοσ. Κυριακή στις 10:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:09 μμ Αν έχει NFC, ας βγάλει δεύτερη κάρτα άϋλη. Βγαίνει αμέσως και δωρεάν, πλέον έχει ελάχιστα έως μηδαμινά έξοδα φόρτισης. Θα μπορούσε υπο προϋποθέσεις να είναι λύση, φυσικά ρωτά στην τράπεζα μήπως μπορούν να σου κάνουν προγραμματισμένη αλλαγή ή αν υπάρχει άλλο σενάριο
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 μμ Μπορειτε να βγαλετε 2η καρτα visa κανονικα
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ 17 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν έχει NFC, ας βγάλει δεύτερη κάρτα άϋλη. Βγαίνει αμέσως και δωρεάν, πλέον έχει ελάχιστα έως μηδαμινά έξοδα φόρτισης. Θα μπορούσε υπο προϋποθέσεις να είναι λύση, φυσικά ρωτά στην τράπεζα μήπως μπορούν να σου κάνουν προγραμματισμένη αλλαγή ή αν υπάρχει άλλο σενάριο Διάβασα στις συχνές ερωτήσεις ότι μπορεί κάποιος να ζητήσει 2' κάρτα χρεωστική πληρώνοντας 6€ επιπλέον. Δεν ξέρω όμως τι παίζει με την λήξη. Αν λήγει Δεκεμβρίο είναι δώρο αδωρο 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μπορειτε να βγαλετε 2η καρτα visa κανονικα Το ξέρω αλλά ΠΟΤΈ θα λήγει?
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ξέρω αλλά ΠΟΤΈ θα λήγει? Σε 2-3 χρονια, οπως ολες οι καρτες
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 μμ 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε 2-3 χρονια, οπως ολες οι καρτες Το πιθανότερο είναι αυτό. Αλλά θα μπλέξουμε αλλιώς: Θα βγεί η 2' κάρτα πχ ΣΗΜΕΡΑ και το Δεκέμβρη η 1' θα ανανεωθεί. Θα είμαστε εσαεί με 2 κάρτες γιατί οι τράπεζες σου βάζουν 'εμπόδια' όταν πας να ακυρώσεις
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 10:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:45 μμ Απλα ακυρωσε την, αφησε την στην ακρη, κοψε την με ψαλιδι οταν ερθει, βαλε της φωτια. Τοσες επιλογες...
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 10:48 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:48 μμ 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απλα ακυρωσε την, αφησε την στην ακρη, κοψε την με ψαλιδι οταν ερθει, βαλε της φωτια. Τοσες επιλογες... ΝΑΙ αλλά τα εξαευρα θα μας ακολουθούν. 3
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ αλλά τα εξαευρα θα μας ακολουθούν. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου όμως. Την ακύρωση και παραγγελία νέας την έκανα εγώ σε €μπανκ Νοεμβρη του 23 αν θυμάμαι καλά.Την ακύρωσα απο την εφαρμογή ένα μήνα πριν λήξει μπας και προλάβω όσο ήμουν Ελλάδα και την παράγγειλα απο την εφαρμογή.Εκανε τελικά πάνω απο 20 μέρες να έρθει και εγώ είχα φύγει .Πλήρωσα 3€ αν θυμάμαι .Είχα δοκιμάσει να πάω σε υποκατάστημα για να την τυπώσουν εκεί αλλά ήθελαν ραντεβού μετά απο ένα μήνα.
The_Judas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 πμ (επεξεργασμένο) λοιπον ... βγαζεις 2η καρτα με 6 ευρω ή νεα σε αλλο λογαριασμο. αφηνεις να ληξει η 1η και ζητας την μη ανανεωση για να μην χρεωθεις και αλλα 6 ευρω. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:39 πμ από The_Judas
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Απλα ακυρωσε την, αφησε την στην ακρη, κοψε την με ψαλιδι οταν ερθει, βαλε της φωτια. Τοσες επιλογες... αν τη κοψει με ψαλιδι ή της βαλει φωτια απλα την αχρηστευει. Για τη τραπεζα η καρτα θα υπαρχει μεχρι τη ληξη της
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 πμ 29 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε αν τη κοψει με ψαλιδι ή της βαλει φωτια απλα την αχρηστευει. Για τη τραπεζα η καρτα θα υπαρχει μεχρι τη ληξη της Οποτε μπορει να ακολουθησει την 1η προταση μου. Μην πνιγεστε σε μια κουταλια νερο. 2
GREGORYMO Δημοσ. Δευτέρα στις 04:07 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:07 πμ 3 ώρες πριν, The_Judas είπε λοιπον ... βγαζεις 2η καρτα με 6 ευρω ή νεα σε αλλο λογαριασμο. αφηνεις να ληξει η 1η και ζητας την μη ανανεωση για να μην χρεωθεις και αλλα 6 ευρω. Αυτή η 2' κάρτα τι ημερομηνία λήξης θα έχει? 3 χρόνια η θα ακολουθήσει την 1' ? 1
PharmChem Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 πμ 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αυτή η 2' κάρτα τι ημερομηνία λήξης θα έχει? 3 χρόνια η θα ακολουθήσει την 1' ? 3 χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσής της.
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ 13 ώρες πριν, nickol-us είπε Αν έχει NFC, ας βγάλει δεύτερη κάρτα άϋλη. Βγαίνει αμέσως και δωρεάν, πλέον έχει ελάχιστα έως μηδαμινά έξοδα φόρτισης. Θα μπορούσε υπο προϋποθέσεις να είναι λύση, φυσικά ρωτά στην τράπεζα μήπως μπορούν να σου κάνουν προγραμματισμένη αλλαγή ή αν υπάρχει άλλο σενάριο Μπορεις να το κανεις αυτο, μεσω ebanking; Και χωρις πλαστικη καρτα, πως θα περαστει στο nfc του κινητου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα