Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τελευταία σε αγορές Σκρουτζ βγαίνει μύνημα ότι η τράπεζα δεν εγκρίνει την συναλλαγή. Παλιά δεν είχα θέμα. Έχω περασμένη e-prepaid visa Eurobank που έχει επαρκές υπόλοιπο. Μετά από πολλές προσπάθειες μπορεί να το δεχθεί. Ξέρει κανείς τι φταίει? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν νομίζω γιατί μετά από κάποιες προσπάθειες γίνεται η συναλλαγή κανονικά. Επίσης με άλλους εμπόρους σε ηλεκτρονικές αγορές δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Μίλησα με την τράπεζα λέει φαίνεται ότι εγιναν αποτυχημένες προσπάθειες αλλά είπε ότι δεν έλαβε αρχείο.πληρωμης από το Σκρουτζ για αυτό και δεν έγινε η διαδικασία διαδικασία. Από αυτούς λέει κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι την έχω για πληρωμή σε κατάλυμα booking που θα κάνω σε κάνα μήνα και έχω άγχος μήπως πάει κάτι στραβά. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Μίλησα με την τράπεζα λέει φαίνεται ότι εγιναν αποτυχημένες προσπάθειες αλλά είπε ότι δεν έλαβε αρχείο.πληρωμης από το Σκρουτζ για αυτό και δεν έγινε η διαδικασία διαδικασία. Από αυτούς λέει κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι την έχω για πληρωμή σε κατάλυμα booking που θα κάνω σε κάνα μήνα και έχω άγχος μήπως πάει κάτι στραβά. Ευχαριστώ 

Φτιαξε μια revolut ή payzy (που δινει και 1% cashback).

Και ο αδερφος μου με eurobank ειχε θεμα  σε κατι αγορες που θελαμε να κανουμε απο amazon.de. ολες οι αλλες καρτες λειτουργουν μια χαρα, οποτε θελουμε να χρησιμοποιησουμε την eurobank μας βγαινει η πιστη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kallair είπε

Φτιαξε μια revolut ή payzy (που δινει και 1% cashback).

Και ο αδερφος μου με eurobank ειχε θεμα  σε κατι αγορες που θελαμε να κανουμε απο amazon.de. ολες οι αλλες καρτες λειτουργουν μια χαρα, οποτε θελουμε να χρησιμοποιησουμε την eurobank μας βγαινει η πιστη.

για ψαξτε στις ρυθμίσεις της κάρτα μηπως δεν έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή για αγορές στο εξωτερικό και online

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

για ψαξτε στις ρυθμίσεις της κάρτα μηπως δεν έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή για αγορές στο εξωτερικό και online

Μια χαρα ειναι ενεργοποιημενες αλλα ειναι με τις ωρες του το συστημα τους. την μια περναει κανονικα η καρτα της eurobank κ την αλλη κανουμε 10 προσπαθειες για να γινει η αγορα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Όχι είναι ενεργοποιημένα κανονικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...