serifis1 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου καλημερες πριν 4,5 χρονια εκανα , 4 διαφημησεις στο φβ. κ ενωειται ειχα εξοφλησει με καρτα. πριν 10 μερες μου ηρθε μια χρεωση 0,51 λεπτα στην καρτα , με εναν κωδικο με αριθμους.ενωειτε οτι πηρα αμεσως τηλ και εκανα ακυρωση καρτας!!! ρωτοντας τον υπαλληλο της τραπεζας μου ειπε οτι συμβαινει συχνα!!δεν ειναι για το ποσο, αλλα το γιατι αφου τους εχεις εξοφλησει, και το θυμηθηκαν μετα απο 4 χρονια!!!!! εχεις συμβει σε καπιον εδω , ξερετε τι γινετε??
Witcher1st Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Δεν βγαζω νοημα απο αυτα που γραφεις; Τι διαφημισεις ακριβως εκανες στο Facebook;
afragorn Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Πρέπει να μπεις στο meta να δεις τι χρέωση ήταν αυτή. Εγώ υποψιάζομαι οτι σου χακαραν το λογαριασμό κ έκαναν δοκιμαστική χρέωση. Μου είχε συμβεί πριν χρόνια, κάποιος από Ουκρανία έκανε διαφήμιση και ξεκίνησε καμπάνια με 10-20 ευρώ τη βδομάδα. Ευτυχώς ήταν παλια χρεωστική χωρίς χρήματα και μπλόκαρε η πληρωμή. Άλλαξε εννοείται κατευθείαν και κωδικούς σε FB και ενεργοποίησε login 2 ταυτοτήτων παντού. Μάλλον το Μeta είναι πολύ "μπάτε σκύλοι αλέστε" και είναι πρόσφορο έδαφος για απάτες. 1
afragorn Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Και αφαιρέστε τις κάρτες απο το FB. Από παντού πλέον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα