dim-dtps Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Γεια σε όλους, Ψάχνω ένα πακέτο να φτιάξω για Κινητό + Σταθερό + Ιντερνέτ και θα ήθελα την γνώμη σας για το τι είναι καλύτερο να κάνω. Τα πράγματα έχουν ώς εξής: - Απο τα φοιτητικά μου χρόνια έχω ακόμα το Cosmote Home Internet ADSL 24Mbps συνδεδεμένο στο σπίτι όπου πλέον μένουν οι δικοί μου. Tο κόστος που πληρώνω είναι στα 26,04 ευρώ το μήνα μαζί με το σταθερό (1000 λεπτά προς Cosmote One ). Το σταθερό δεν χρησιμοποιείται ποτέ για τηλεφωνία. - Οι δικοί μου έχουν απο ενα καρτοκινητό το οποίο χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους. Vodafone CU φοιτητικό ο ένας (13 euro/μήνα ανανέωση) και μια στο δίμηνο ανανέωση ο άλλος πιο πολύ για να διατηρήση τον αριθμό, άρα άλλα 13 euro/μήνα-δίμηνο - Προσωπικά μένω στο εξωτερικό και βάζω στον ελληνικό μου αριθμό (Vodafone CU) μια κάρτα 13 euro το δίμηνο/τρίμηνο. Μέσο όρο κόστους γύρω στα 45-50 ευρώ/μήνα για έξοδα κινητής και ίντερνετ. Επειδή έχω βαρεθεί λίγο με όλα αυτες τις ανανεώσεις που πρέπει να κάνω αλλά και το υψηλό κόστος του ιντερνετ, υπάρχει κάποιο πακέτο τηλεφωνίας που συμφέρει ώστε να έχω Internet + 3 Κινητά σε συμβόλαιο
Dantε Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Προσωπικα εκανα σε vodafone πακετο πριν 1 μηνα για 3 κινητα + 1 σταθερο. 25,6 ευρω για 300αρα με τα παντα απεριοριστα σπιτι και 14 ευρω καθε κινητο με τα παντα απεριοριστα και 16gb ιντερνετ.
dim-dtps Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, Dantε είπε Προσωπικα εκανα σε vodafone πακετο πριν 1 μηνα για 3 κινητα + 1 σταθερο. 25,6 ευρω για 300αρα με τα παντα απεριοριστα σπιτι και 14 ευρω καθε κινητο με τα παντα απεριοριστα και 16gb ιντερνετ. Άρα μιλάμε για 67.6 ευρω μηνιαίως για 2 χρονια συμβολαιο να φανταστω.
Dantε Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 6 ώρες πριν, dim-dtps είπε Άρα μιλάμε για 67.6 ευρω μηνιαίως για 2 χρονια συμβολαιο να φανταστω. Σωστα. Και η vodafone μετα τον 1ο χρονο κάνει μια μικρη αυξηση καπου 1 ευρω. Αρα +4 ευρώ περίπου μετά το 1ο χρονο. Ηταν το φθηνοτερο που βρηκα με οπτικη ινα. Εαν δε σε ενδιαφερει η οπτικη, με κανα 20αρικο λογικα θα μπορεις να βρεις 24αρα η 50αρα γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα