Manthos91 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Χαιρεται, προσπαθω να κανω ενα eshop για το καταστημα μου και ψαχνω να βρω τροπο πληρωμης ωστε να πληρωνουν σε αυτο οι πελατες. Διαβαζω οτι ολα εχουν και καποιο προβλημα .Εσεις ποιο χρησιμοποιειτε ? Εχω softpos στην viva και επαγγελματικο λογαριασμο στην eurobank. Μπορει καποιος να μου προτεινει συμφωνα με αυτα που εχω κιολας ποιο ειναι καλυτερο να εχω ? Δεν εχω πολλους κωδικους.
leros2004 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 6 minutes ago, Manthos91 said: Χαιρεται, προσπαθω να κανω ενα eshop για το καταστημα μου και ψαχνω να βρω τροπο πληρωμης ωστε να πληρωνουν σε αυτο οι πελατες. Διαβαζω οτι ολα εχουν και καποιο προβλημα .Εσεις ποιο χρησιμοποιειτε ? Εχω softpos στην viva και επαγγελματικο λογαριασμο στην eurobank. Μπορει καποιος να μου προτεινει συμφωνα με αυτα που εχω κιολας ποιο ειναι καλυτερο να εχω ? Δεν εχω πολλους κωδικους. Αυτά που έχεις βάλε, μια χαρά θα είσαι, το plugin του PayPal είναι το ποίο προβληματικό τουλάχιστον για την πλατφόρμα του WooCommerce
Manthos91 Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου Ευχαριστω για την αμεση απαντηση . Οταν λες αυτα που εχω εννοεις της viva ή της eurobank ? Εχω δει και για stripe ας πουμε γι αυτο ρωτησα
leros2004 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι Viva & eurobank χρησιμοποίησε, η stripe και κτλ θα έχουν έξτρα χρέωση, Επεξ/σία 26 Μαϊου από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα