elpenor Δημοσ. Τρίτη στις 02:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:22 μμ 6 hours ago, seithan said: Οι διαφορές σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν ΚΑΙ τον επεξεργαστή, είναι τεράστιες. Όχι μόνο στα ανώτατα fps που πιάνει το μηχάνημα αλλά και στα κατώτατα. Αξίζει άνετα μια αναβάθμιση σε 5700x3d αλλά και 7800/9800x3d εάν το σηκώνει η τσέπη του. Ίσως να μην ήταν ξεκάθαρο στην απάντηση μου στον mkp αλλά αυτό που εννοούσα ήταν ότι οι διαφορές ανάμεσα σε 7800X3D και 9800Χ3D φαίνονται μόνο με 4090. 3
xristos9869 Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Εχω κατάληξη σε αυτά εν τελεί μαζί με μια Arctic Liquid Freezer III 280
crimsonwall Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Παρε εναν 7800x3D οπως σου προτειναν και παραπανω και μια b650 motherboards, δεν θα καταλαβεις καμια απολυτως διαφορα σε games εκτος αν εχεις σκοπο να κουμπωσεις καμια 5090 πανω. Ψυκτρα δες αυτην, ειναι το καλυτερο VFM στην αγορα αυτη την στιγμη. Αν θες υποχρεωτικα υδροψυξη παρε το 280 μοντελο, δεν θα δεις διαφορα με το 360 σε αυτα τα CPU. Τα λεφτα που γλιτωνεις κρατα τα για την καρτα γραφικων ή παρε ενα καλο τροφοδοτικο αν αυτο που εχεις δεν λεει και πολλα ή ειναι 550w και θα χρειαστει αλλαγη μαζι με την καρτα. 2
elpenor Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:25 μμ 3 hours ago, xristos9869 said: Εχω κατάληξη σε αυτά εν τελεί μαζί με μια Arctic Liquid Freezer III 280 Όπως έχεις καταλάβει σχεδόν όλοι που σχολιάσαμε στο post σου θα πέρναμε τον 7800X3D ( και αυτό μόνο αν σκοπεύαμε να πάρουμε άμεσα νέα κάρτα γραφικών), τα extra χρήματα για τον 9800X3D δεν θα τα έδινε κανένας. Επίσης όπως σου γράφει ο @crimsonwall θα κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά και με μία B650 η οποία θα είναι και πιο φθηνή αλλά και καλύτερη σαν hardware (αυτή που θέλεις να πάρεις είναι πολύ low tier) και τα χρήματα τα χρειάζεσαι για τροφοδοτικό και GPU. Πραγματικά η X870 και ο 9800Χ3D δεν είναι ότι θα σου προσφέρουν λίγα αλλά ότι δεν θα σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Επειδή όμως φαίνεται να έχεις ήδη αποφασίσει το μόνο που έχει νόημα να σου πούμε είναι να τα χαρείς και καλό gaming! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα