Προς το περιεχόμενο

Oneplus 13 vs xiaomi 15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω γνώμες, έχω το oneplus 13 και σκέφτομαι να πάρω το xiaomi 15 τι λέτε αξίζει η αλλαγή ή να καθησω στα αυγά μου!! 

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν αξίζει ίδιου επιπέδου κινητό, με διαφορετικό ui, το oxygen είναι εξαιρετικό, εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα,  η το πουλήσεις το 13 να χάσεις λίγα λεφτά για xiaomi 15

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, woox-2 είπε

Όχι φίλε δεν αξίζει ίδιου επιπέδου κινητό, με διαφορετικό ui, το oxygen είναι εξαιρετικό, εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα,  η το πουλήσεις το 13 να χάσεις λίγα λεφτά για xiaomi 15

Έχεις δίκιο απλά μπήκα στο τρυπακι επειδή το δικό μου είναι από Κίνα και μου είπαν κάποιοι "ειδήμονες" ότι μπορεί αργότερα να έχει θέμα και επίσης μου αρέσουν τα ποιο μικρά σε μέγεθος, αλλά δεν υπάρχει φραγκο😜😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsimisdel είπε

Μα και τα Xiaomi κινέζικα είναι συνεπώς, είναι άτοπο το επιχείρημα....

Άλλο κινεζικό άλλο από Κίνα. Έχει τεράστια διαφορά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chios είπε

Ακριβώς αυτό!!! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chios είπε

Η αλήθεια είναι ότι νόμισα πως ο συνάδελφος αναφερόταν στην "καταγωγή" του κινητού και όχι από που έχει αγοραστεί, δική μου η παρανόησης....

Το θέμα που μπορεί να προκύψει είναι αν έχει αγοραστεί από κινεζικό μαγαζί, το αν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση της global rom, αυτό είναι το όποιο θέμα μπορεί να προκύψει, πέραν του αν χρειαστεί να πάει για σέρβις ότι έχει τρέξιμο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...