EvriGS Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Καλησπέρα! Σκέφτομαι να παρω ενα Αir 15" M4 24GB για να τον έχω μαζί μου όταν ταξιδεύω και προκύπτει δουλειά. Δηλαδή, άνετο στη μεταφορά, όχι για πολύωρη χρήση. Τα εργαλεία που θα δουλεύω είναι Photoshop(Heavy tasks), Ιllustrator(Heavy tasks), Blender3D (light use), Premiere (light use) Τι λέτε, θα με καλύψει για αυτή τη δουλειά? Θελω την γνώμη κάποιου που δουλεύει αυτά τα προγράμματα παρακαλώ, έστω και σε παλιότερα μοντέλα.
panos spain Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Bear in mind οτι δεν έχει ανεμιστήρες το Air, με ό,τι αυτό συνεπάγεται όταν τρέχεις "heavy tasks" (πχ throttling). Βέβαια, το τελευταίο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, πχ τι cpu utilization θεωρείς εσύ ώς heavy? Γενικά, το configuration που θες θα σε καλύψει άνετα, ακόμα και για σποραδικά heavy duty workloads. 1
aces Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2025 στις 7:24 ΜΜ, EvriGS είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι να παρω ενα Αir 15" M4 24GB για να τον έχω μαζί μου όταν ταξιδεύω και προκύπτει δουλειά. Δηλαδή, άνετο στη μεταφορά, όχι για πολύωρη χρήση. Τα εργαλεία που θα δουλεύω είναι Photoshop(Heavy tasks), Ιllustrator(Heavy tasks), Blender3D (light use), Premiere (light use) Τι λέτε, θα με καλύψει για αυτή τη δουλειά? Θελω την γνώμη κάποιου που δουλεύει αυτά τα προγράμματα παρακαλώ, έστω και σε παλιότερα μοντέλα. Θα σε καλυψει για αυτες τις εργασίες το Air ειδικα με 24αρα ram. Ειναι ελαφρυ, ανετο, compact & φορητο ιδανικό για ταξιδια. Ο Μ4 ειναι ακομα το νεωτερο chip αρα θα το κρατησεις αρκετα χρόνια οπως ολα τα προιοντα της Apple. Επεξ/σία 28 Μαϊου από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα