fidepab982 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ οταν παω να μπω στο voria.gr , δεν μπαινει. Μπηκα στο myip και βλεπω οτι δεν μου δινει ipv4 διευθυνση (λεει Not detected). Μετα απο λιγο οταν πιασει ipv4 , μπαινει κανονικα στο voria. Εχω συνδεσει το huawei optixstar hg8145x6 πανω σε ενα fritz. Κατι εχω κανει λαθος στις ρυθμισεις . παρακαλω βοηθεια!
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 12:25 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:25 πμ 2 hours ago, fidepab982 said: οταν παω να μπω στο voria.gr , δεν μπαινει. Μπηκα στο myip και βλεπω οτι δεν μου δινει ipv4 διευθυνση (λεει Not detected). Μετα απο λιγο οταν πιασει ipv4 , μπαινει κανονικα στο voria. Εχω συνδεσει το huawei optixstar hg8145x6 πανω σε ενα fritz. Κατι εχω κανει λαθος στις ρυθμισεις . παρακαλω βοηθεια! τι παροχο εχεις και γιατι εχεις βαλει το ενα πανω στο αλλο? δωσε μας παραπανω στοιχεια. και πως τα εχεις συνδεσει μεταξυ τους?
fidepab982 Δημοσ. Τρίτη στις 12:34 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 12:34 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, poulinos είπε τι παροχο εχεις και γιατι εχεις βαλει το ενα πανω στο αλλο? δωσε μας παραπανω στοιχεια. και πως τα εχεις συνδεσει μεταξυ τους? με ενα απλο ethetnet αλλα καπου παθαινει κοκομπλοκο... και χανει το ipv4 Επεξ/σία Τρίτη στις 12:35 πμ από fidepab982
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ 6 minutes ago, fidepab982 said: με ενα απλο ethetnet αλλα καπου παθαινει κοκομπλοκο... και χανει το ipv4 απο ποια θυρα του huawei σε ποια θυρα του fritz? χωρις το fritz εχεις το ιδιο θεμα?
fidepab982 Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 πμ (επεξεργασμένο) Χωρίς το Φριτζ δεν το έχω καν δοκιμάσει... Κάτι λέει για 600 seconds lease ipv4... Μια πέφτει μια σηκώνετε το ipv4 γι'αυτό στο voria.gr μια μπαίνει μια κολαει Επεξ/σία Τρίτη στις 12:45 πμ από fidepab982
fidepab982 Δημοσ. Τρίτη στις 09:56 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:56 πμ 9 ώρες πριν, poulinos είπε απο ποια θυρα του huawei σε ποια θυρα του fritz? χωρις το fritz εχεις το ιδιο θεμα? δεν εχω δοκιμασει ποτε χωρις φριτζ. απο την θυρα ΛΑΝ1 στην WAN
fidepab982 Δημοσ. Τρίτη στις 08:52 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:52 μμ 3 ώρες πριν, Sarandis είπε Για δες αυτό στο fritz δεν ειναι αυτο. το fritz απλα παιρνει ετοιμο το ιντερνετ απο το huawei. καπου στο huawei θελει να κανω την ρυθμιση.
Sarandis Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο καταλαβαίνω οτι το huawei είναι ont/router combo. Μπαίνει σε bridge mode για να χρησιμοποιείς το fritz ως router; Κάτι λάθος μου φαίνεται στο setup, το huawei δε θα έπρεπε να σηκώνει ip. Το καταλαβαίνω σα να λειτουργούν και τα 2 ως router. Μπορεί να το δει κάποιος που το έχει σετάρει και να βοηθήσει, δεν το έχω χρησιμοποιήσει οπότε δε γνωρίζω αν γίνεται. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:07 μμ από Sarandis 1
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 μμ 23 hours ago, fidepab982 said: Χωρίς το Φριτζ δεν το έχω καν δοκιμάσει... Κάτι λέει για 600 seconds lease ipv4... Μια πέφτει μια σηκώνετε το ipv4 γι'αυτό στο voria.gr μια μπαίνει μια κολαει δοκιμασε για αρχη μονο με το huawei να δουμε τι γινεται.νηπως ειναι εκει το θεμα αν και δυσκολο.σε cosmote νομιζω ειχε αναφερθει τετοιο θεμα πιο παλια οχι σε nova. 13 hours ago, fidepab982 said: δεν εχω δοκιμασει ποτε χωρις φριτζ. απο την θυρα ΛΑΝ1 στην WAN lan1 του huawei σε wan fritz σωστα? το fritz γιατι το εχεις ως δευτερο router? τι θες να κανεις? συνηθως το lease ειναι για τον dhcp σε v4 σε lan επιπεδο
fidepab982 Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, poulinos είπε δοκιμασε για αρχη μονο με το huawei να δουμε τι γινεται.νηπως ειναι εκει το θεμα αν και δυσκολο.σε cosmote νομιζω ειχε αναφερθει τετοιο θεμα πιο παλια οχι σε nova. lan1 του huawei σε wan fritz σωστα? το fritz γιατι το εχεις ως δευτερο router? τι θες να κανεις? συνηθως το lease ειναι για τον dhcp σε v4 σε lan επιπεδο λοιπον το fritz παει μαζι με repeaters οποτε εχω mesh. η λυση στο προβλημα ειναι καπου εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1290864-HG8145X6-10-admin-credentials-και-γενική-συζήτηση/page14 αλλα ειναι τοσα πολλα και δυσκολα που δεν νομιζω να με βοηθησει κανεις... πρεπει να παρεις admin codes, και μετα να κανεις established new connection... Επεξ/σία χθες στις 12:03 πμ από fidepab982
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ α.δοκιμασε χωρις το fritz να δουμε τι γινεται.β. η αλλη λυση για να μην εχει 2 nat θα ηταν να παιξεις με λιγο διαφοροποιηση στο δικτυο σου και να παιξεις ως lan to lan αντι για wan to lan ωστε να μην εχεις 2 router. για bridge το huawei και pppoe κληση κτλ ναι πας λιγο μακρυα και δυστυωχς δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο. 4 minutes ago, fidepab982 said: λοιπον το fritz παει μαζι με repeaters οποτε εχω mesh. η λυση στο προβλημα ειναι καπου εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1290864-HG8145X6-10-admin-credentials-και-γενική-συζήτηση/page14 αλλα ειναι τοσα πολλα και δυσκολα που δεν νομιζω να με βοηθησει κανεις... 1
fidepab982 Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ 6 λεπτά πριν, poulinos είπε α.δοκιμασε χωρις το fritz να δουμε τι γινεται.β. η αλλη λυση για να μην εχει 2 nat θα ηταν να παιξεις με λιγο διαφοροποιηση στο δικτυο σου και να παιξεις ως lan to lan αντι για wan to lan ωστε να μην εχεις 2 router. για bridge το huawei και pppoe κληση κτλ ναι πας λιγο μακρυα και δυστυωχς δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο. η καλυτερη λυση θα ειναι να μιλησω με νοβα και να φυγει το huawei...
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ 5 minutes ago, fidepab982 said: η καλυτερη λυση θα ειναι να μιλησω με νοβα και να φυγει το huawei... δεν θα σε βοηθησουν. α.θα πρεπει να σου δωσουν Ont και να κανεις εσυ κληση pppoe και να σεταρεις τηλεφωνια μονος σου.θα σου δωσουν απλα τα στοιχεια. β.μπορεις να βαλεις ftth router αλλα πρεπει να κανεις spoofing το modem id. ola ginontai αλλα μην περιμενεις βοηθεια απο την nova.σε ολες τις περιπτωσεις θα σου δωσουν τα στοιχεια και μετα ειναι στο χερι σου πως θα τα αξιοποιησεις.
fidepab982 Δημοσ. χθες στις 01:08 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:08 πμ (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν θα σε βοηθησουν. α.θα πρεπει να σου δωσουν Ont και να κανεις εσυ κληση pppoe και να σεταρεις τηλεφωνια μονος σου.θα σου δωσουν απλα τα στοιχεια. β.μπορεις να βαλεις ftth router αλλα πρεπει να κανεις spoofing το modem id. ola ginontai αλλα μην περιμενεις βοηθεια απο την nova.σε ολες τις περιπτωσεις θα σου δωσουν τα στοιχεια και μετα ειναι στο χερι σου πως θα τα αξιοποιησεις. μολισ εγινε το απιστευτο. εκανα reset settings το huawei και οχι μονο ολα εφτιαξαν , τωρα πιανει 900/500 ενω πριν στο upload επιανε μεχρι 150 το πολυ... Επεξ/σία χθες στις 01:10 πμ από fidepab982
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα