Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, fidepab982 said:

μολισ εγινε το απιστευτο. εκανα reset settings το huawei και οχι μονο ολα εφτιαξαν , τωρα πιανει 900/500 ενω πριν στο upload επιανε μεχρι 150 το πολυ...

το να εχεις σε ftth 150upload οταν πρεπει να εχεις 500 σιγουρα δειχνει οτι κατι δεν πηγαινε καλα.οποτε Reboot και κανα hard reset ειναι στο προγραμμα.

παρακολουθησε το και βλεπεις τι θα κανει.απλα ισως χρειαστει να βγαλεις για δοκιμες το fritz αν ξανακανει κατι.και στο fritz ελπιζω να εχεις το τελευταιο firmware

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, poulinos είπε

το να εχεις σε ftth 150upload οταν πρεπει να εχεις 500 σιγουρα δειχνει οτι κατι δεν πηγαινε καλα.οποτε Reboot και κανα hard reset ειναι στο προγραμμα.

παρακολουθησε το και βλεπεις τι θα κανει.απλα ισως χρειαστει να βγαλεις για δοκιμες το fritz αν ξανακανει κατι.και στο fritz ελπιζω να εχεις το τελευταιο firmware

εννοειται 8.02 fritz

για το upload μου λεγανε τοσο καιρο φταιει ο ΟΤΕ... αντι να μου πουν κανε ενα hard reset

image.png

Επεξ/σία από fidepab982
Δημοσ.
16 minutes ago, fidepab982 said:

εννοειται 8.02 fritz

για το upload μου λεγανε τοσο καιρο φταιει ο ΟΤΕ... αντι να μου πουν κανε ενα hard reset

αν φταιει ο οτε γιατι δεν το εδωσαν βλαβη? ή να στειλουν τεχνικο?anyway.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν φταιει ο οτε γιατι δεν το εδωσαν βλαβη? ή να στειλουν τεχνικο?anyway.

γιατι ηθελαν να κλεισουν το τικετ.... και ειπαν θα τους ενημερωσουμε κλπ.

τελος παντως φαινεται οτι ενα hard reset παιρνει αυτοματα τις καλυτερες ρυθμισεις και αυτο εγινε σε εμενα. Επισης ισως να ειχε παρει καποια αναβαθμιση firmware και εφαγε κοκομπλοκο οποτε με το reset εστρωσε.

Δημοσ.
13 minutes ago, fidepab982 said:

γιατι ηθελαν να κλεισουν το τικετ.... και ειπαν θα τους ενημερωσουμε κλπ.

τελος παντως φαινεται οτι ενα hard reset παιρνει αυτοματα τις καλυτερες ρυθμισεις και αυτο εγινε σε εμενα. Επισης ισως να ειχε παρει καποια αναβαθμιση firmware και εφαγε κοκομπλοκο οποτε με το reset εστρωσε.

πλεον ειναι zero touch τα cpe. μετα απο hard reset κανουν config αυτοματα με tr069 

Δημοσ.
17 hours ago, fidepab982 said:

δηλαδη??

ειτε οταν στο στειλουν ειτε οταν το κανεις hard reset ,αυτο θα τραβηξει αυτοματα τα στοιχεια της συνδεσης σου χωρις να κανεις εσυ τιποτα.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ με Huawei HG8145X6-10 σε Nova έχω θέματα τις τελευταίες μέρες. Π.χ. δεν μπαίνει γρήγορα σε sites, αργεί να τα βρει, στο discord ανεβαίνει το Ping 5000 ms και δεν με ακούν, ενώ εγώ τους ακούω και βλέπω πεντακάθαρα το stream άλλου user 😅. Δοκίμασα διάφορα πραγματάκια, του τύπου απενεργοποίηση IPv6, συγκεκριμένοι DNS αλλά δεν θεωρώ ότι λύθηκαν τα θέματα γιατί μου το κάνει ξανά. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή Hard reset και εγώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...