iJohnnyCash Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Πιο πολύ θέλω να σχολιάσω παρά να βρω λύση: Έχω δυο οθόνες από την ίδια μάρκα αλλά εντελώς διαφορετικές σειρές και χρονιές. Θυμάμαι ότι πριν 200 χρόνια είχα LG TFT/LCD η οποία η βάση ήταν στην κυριολεξία κβαντική (λολ), αφού περιστρέφονταν ακόμη και σε μορφή/πόζα ...τραπεζάκι. Φυσικά ρύθμιση ύψους μέχρι και διαγώνια μπορούσες να το στρέψεις, και όλα αυτά με τη βάση του κουτιού. Αυτές οι δυο τελευταίες οι βάσεις ήταν χάλια και με τα πολλά πήρα από αυτά τα stands τα όποια και διαπίστωσα ότι βάσεις δεν αφαιρείται. Είναι που είναι λύση της κακίας ώρας τα stands, τώρα η βάση της οθόνης χτυπάει στο νέο σκελετό και χάνω περιθώρια κίνησης. Αρχικά με μια βίδα μπορείς να αφαιρέσεις ένα μικροκομμάτι σχετικά εύκολα. Μετά με κάποιους ιδιαίτερους συνδυασμούς κινήσεων από καμασούτρας, προσευχή στο θιβέτ και άλλα απόκρυφα βιβλία, αφαιρείται ένα ακόμη κομμάτι αλλά πάντα μένει ένα μικρό κατάλυπο. Είδα κάμποστα βιντεάκια στο youtube, όλοι ζωρίζονταν μόνο και μόνο να αφαιρέσουν το δεύτερο part και για τα δυο αυτά μοντέλα, εγώ ούτε αυτό δεν κατάφερα. Πιο είναι το concept; Έπεσα εγώ σε άθλια εταιρεία/σειρά προϊόντων, ή γενική συμπεριφορά της αγοράς; Ότι η basic σειρές έχουν άθλια stands αλλά και δεν αφαιρούνται. Μετά ξέρω εγώ μέτρια σειρά χωρίς καν stands για να αγοράσεις το extra με 500 ευρώ Και οθόνες που έρχονται με δικό τους καλά stands, αλλά είναι πανάκριβες. Τόση ταλαιπωρία για να φέρω στα μέτρα την τοποθέτηση μιας οθόνης και ακόμη δεν τα τα έχω καταφέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα