Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πλυντήριο με λειτουργια ατμού και όταν το βάλω σε λειτουργία ατμού μου λέει σχεδόν 4 ώρες. Κάπου είχα δει ότι στα αριστερά προγράμματα (πέραν των δύο κόκκινων ) μπορούσες να βάλεις και στα άλλα τα αριστερά... Έχεις κάνεις το ίδιο να μου πει?

IMG_20250515_211853_copy_3480x1566.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilisspyder είπε

Έχω ένα πλυντήριο με λειτουργια ατμού και όταν το βάλω σε λειτουργία ατμού μου λέει σχεδόν 4 ώρες. Κάπου είχα δει ότι στα αριστερά προγράμματα (πέραν των δύο κόκκινων ) μπορούσες να βάλεις και στα άλλα τα αριστερά... Έχεις κάνεις το ίδιο να μου πει?

IMG_20250515_211853_copy_3480x1566.jpg

Σε LG πλυντήριο που έχω, όντως τόσο κάνει, ανάλογα και πόσο θα το φορτώσεις. Το χρησιμοποιώ για τα μωρουδιακά, και είναι σούπερ, βγαίνουν φουλ ζεστά, σχεδόν με ατμούς. Το χω δει και κάτω από 4 ώρες, αλλά είναι εκεί γύρω συνήθως η διάρκεια.

Δημοσ.

Δεν έχω το ίδιο πλυντηριο αλλά είναι lg και αυτό καινούργιο και έχει λειτουργία ατμού και στο γρήγορο 60 βαθμούς που κάνει 1 ώρα και ένα τέταρτο περίπου. Διαλέγω το γρήγορο πρόγραμμα μετά πατάω το κουμπί ατμού και πάει αυτόματα στους 60. Εγώ το χρησιμοποιώ προς το παρόν μόνο για πανάκια μικροινων για απολύμανση 

Δημοσ.
24 minutes ago, vasilisspyder said:

Κάθε πρόγραμμα έχει τις προεπιλεγμένες επιλογές... και μετά υπάρχουν κάποιες ξεκλειδωμένες ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις πχ στροφές, θερμοκρασία κλπ. 

Πχ στο quick 30 δε γίνεται να βάλεις θερμοκρασία 90.

Αν υπάρχει κουμπί ατμού, θα πρέπει να τσεκάρεις ένα - ένα τα πρόγραμματα που έχουν σβηστό το λαμπάκι ατμού... αν γίνεται να το ενεργοποιήσεις.

Κι υπάρχει κι επιλογή να "κατεβάσεις" έξτρα πρόγραμμα από την εφαρμογή στο download cycle. Εμένα είναι παλιό το πλυντήριο και δεν έχει τέτοιες πατέντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...