inter95 Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ ΕΧΩ LAG ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ στο valorant το ΑΙΜ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΦΑ ΠΑΤΙΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ update ,format,και OFFLINE με κανει τα ιδια Processor AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz Installed RAM 16,0 GB Storage 477 GB SSD Patriot M.2 P300 512GB Graphics Card AMD Radeon RX 6650 XT (8 GB)
nickol-us Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Τι σύνδεση έχεις; Χρησιμοποιείς τη σύνδεση σε άλλη συσκευή παράλληλα, πχ κατεβάζεις ή ανεβάζεις υλικό; Συνδέεσε ασύρματα ή ενσύρματα; Τι ping πιάνεις; Τρέχεις άλλες εργασίες στο παρασκήνιο;
inter95 Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Τι σύνδεση έχεις; Χρησιμοποιείς τη σύνδεση σε άλλη συσκευή παράλληλα, πχ κατεβάζεις ή ανεβάζεις υλικό; Συνδέεσε ασύρματα ή ενσύρματα; Τι ping πιάνεις; Τρέχεις άλλες εργασίες στο παρασκήνιο; ειχα adsl τωρα εχω σταρλινκ και στα δυο ειχα το ιδιο προβλημα υπαρχουν μερεσ που ειναι καλο το game για 2 μερες και μετα χαλαει αλλα και οταν πεζω ofline στο φιφα μου το κανει ,το pc ειναι καινουριο καπου στους 7 μινεσ απο τιν αρχη μου το εκανε αυτο σύνδεση ειναι με καλωδιο ethernet το ping 40 με 50 δεν τρεχω καμια αλλι εφαρμογη
nickol-us Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Οπότε δε μιλάμε για θέμα γραμμής. Θα μπορούσες να αναλύσεις το υλικό του υπολογιστή σου για να δούμε τι πιθανά πάει στραβά; Μητρική, μνήμες, τροφοδοτικό, ψύκτρα; Τι λειτουργικό έχεις, windows; Παράλληλα προγράμματα που τρέχουν στο backround; Κάποιο antivirus ή τίποτα άλλο που καταναλώνει σημαντικούς πόρους; Έχεις τρέξει κάποιο bench να ελέγξεις τις επιδόσεις του υπολογιστή σου vs the world. Ακόμη και το userbenchamark είναι αρκετά βοηθητικό σε αυτό. Έχεις ανοίξει κάποιο taskmanager να δεις αν "κοκκινίζει" κάτι την ώρα που έχεις τα κολλήματα; 1
Apaleytos80 Δημοσ. Τρίτη στις 11:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:23 μμ Τρέξε κανα διαγνωστικό για τον δίσκο. Οταν λες 40-50 ping ingame η σε speedtest. Εχουν σίγουρα σωστες θερμοκρασία όλα (hwifo64 καλό πρόγραμμα να βλέπεις τι γίνεται). Μήπως φταίει κανα ασύρματο ποντικι/πληκτρολογιο, χανει το σήμα 😃😀😁 1
inter95 Δημοσ. χθες στις 06:13 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 06:13 μμ Processor AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz Installed RAM 16,0 GB Storage 477 GB SSD Patriot M.2 P300 512GB Graphics Card AMD Radeon RX 6650 XT (8 GB) Corsair RMx Series RM750x ATX12V 3.1 750W windows 10 40 με 50 ping στο game το ποντικι δεν ειναι ασυρματο η θερμοκρασιεσ δεν ανεβαίνουν πανο απο 60
nickol-us Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δεν αναφέρεις μητρική, δεν αναφέρεις ραμ(υπάρχει σημαντική διαφορά σε 2x8gb αντί του 1x16 όπως και σημαντική διαφορά από 2133 στα 3200). Επίσης το bench δεν το ολοκλήρωσες. Σταμάτησες στον έλεγχο πριν το bench. Τη θερμοκρασία δεν ξέρω που την είδες. Στ time spy βλέπω έντονα spikes, δεν το έχω δουλέψει αλλά μου φαίνεται για προβληματικό αποτέλεσμα. Ας πει κάποιος που γνωρίζει.
inter95 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες της θερμοκρασιες τις ειδα στο hwinfo μετα απο μια ωρα gaming μητρικη B550M AORUS ELITE (rev. 1.3) ραμ 2χ8 3200
nickol-us Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Όλα δείχνουν κομπλέ. Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω. Ελπίζω να βρεθεί κάποιο άλλο μέλος να βοηθήσει σχετικά, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να σου πω να κοιτάξεις. Αν βρεθεί λύση, παρακαλώ μοιράσου του για να γνωρίζουμε κι εμείς τι γίνεται. 1
Sheogorath Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Κατέβασε και τρέξε το latencymon. Είναι δωρεάν και πολύ μικρό μέγεθος. Τρέξε το κανα 10λεπτο.
Apaleytos80 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μεγάλο μυστήριο το πισι αυτο Εγώ σκεφτόμουνα οτι ίσως φταίει φταίει ο δίσκος, αλλα εχει χώρο, σε HD sentinel/CrystalDiskInfo τον δείχνει γερό?. Τώρα να ειναι θέμα driver, πχ κάρτα γραφικών αλλα έκανες και φορματ Μιας και ειναι Gigabyte μητρική 😄 κάνε ενα bios update
inter95 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 😁μεγαλο μυστηριο δεν βγαζω ακρη με τιποτα ειναι αδύνατο να παίξεις game,Τα FPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΚ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ
nickol-us Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δεν τρέχεις κάνα malware antivirus, μήπως υπάρχει τίποτα κρυμμένο και τρέχει στο παρασκήνιο χωρίς να πάρεις χαμπάρι; Θα μπορούσε να δικαιολογήσει τα παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα