Huruduru Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 μμ 10 λεπτά πριν, divnt είπε Πόσοι από τις επαφές του κινητού σου, χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες εφαρμογές; Αυτοί που θέλουν συχνή επαφή μαζί μου, χρησιμοποιούν το Signal. Οι υπόλοιποι όπως ανέφερα και παραπάνω μπορούν να πάρουν τηλέφωνο ή να στείλουν SMS/iMessage αναλόγως την συσκευή. Όλα θέμα συνήθειας είναι. 1 1
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ 7 ώρες πριν, axidousgr είπε οταν ολος ο κοσμος χρησιμοποιει whatsup και εδω Ελλαδα εχουμε το viber χαχα έχει και ο υπόλοιπος κόσμος Cosmote??
great Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ 7 hours ago, Huruduru said: Εμένα προσωπικά η προστασία και η αξία των προσωπικών μου δεδομένων έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από το τι θέλει η μάζα. εχεις smartphone, ποια προσωπθικα και προστασια και η αξία των προσωπικων δεδομένων μιλάς; θεωρεις οτι το meta ειναι αυτο που σου τα κλεβει και ασχολουνται ολοι με το τι κάνεις εσυ; αν θες οντως το αυτο που γράφεις στο quote, παρε ZER, τα αλλα ειναι λογια να αγαπιόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα