kjtzemis Δημοσ. Τρίτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:20 μμ Καλησπερα σε ολους, χρησιμοποιεί καποιος εδω μεσα το wallpaper engine του steam για live wallpapers στο pc του? Το αγορασα σημερα και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμένος μπορω να πω και φαίνεται να λειτουργει αψογα. Παρατηρώ (και οπως ειναι φυσιολογικο) χρησιμοποιεί καποια mb απτις ram αλλα χρησιμοποιεί και την gpu. Θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι προβλημα, δλδ να δουλευει συνεχεια η gpu μου..δεν κανει τρελη χρηση (συνηθως γραφει 8-12%) και αυτο την ωρα που ειμαι στην επιφανεια εργασιας, τωρα πχ που ειμαι εδω και γραφω δειχνει 0-2%.Τα fans της gpu καμια φορα οταν ειμαι επιφανεια εεγασιας μπορει να παρουν μπρος αλλα για λιγο και θερμοκρασιες ειμαι 42-48 βαθμους αναλογα. Γενικοτερα μπορει στο μελλον να δημιουργήσει προβλημα στην gpu αυτη η συνεχείς λειτουργια (εστω και μικρη) ή ειναι ακινδυνο? 1 1
MSSB Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kjtzemis είπε Καλησπερα σε ολους, χρησιμοποιεί καποιος εδω μεσα το wallpaper engine του steam για live wallpapers στο pc του? Το αγορασα σημερα και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμένος μπορω να πω και φαίνεται να λειτουργει αψογα. Παρατηρώ (και οπως ειναι φυσιολογικο) χρησιμοποιεί καποια mb απτις ram αλλα χρησιμοποιεί και την gpu. Θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι προβλημα, δλδ να δουλευει συνεχεια η gpu μου..δεν κανει τρελη χρηση (συνηθως γραφει 8-12%) και αυτο την ωρα που ειμαι στην επιφανεια εργασιας, τωρα πχ που ειμαι εδω και γραφω δειχνει 0-2%.Τα fans της gpu καμια φορα οταν ειμαι επιφανεια εεγασιας μπορει να παρουν μπρος αλλα για λιγο και θερμοκρασιες ειμαι 42-48 βαθμους αναλογα. Γενικοτερα μπορει στο μελλον να δημιουργήσει προβλημα στην gpu αυτη η συνεχείς λειτουργια (εστω και μικρη) ή ειναι ακινδυνο? Η λογική λέει ότι ένα μηχάνημα όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο φθείρεται. Με αυτό σαν γνώμονα, η gpu σου είναι παραπάνω και από 10% όταν βλέπεις κάποιο βίντεο στο YΤ και ακόμα περισσότερο αν βλέπεις σε μεγαλύτερες αναλύσεις. Δεν πάει να πει ότι δεν θα βλέπεις βίντεο. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κόψει χρόνια ζωής από τη κάρτα σου. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:01 μμ από MSSB 1
kjtzemis Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 μμ Σευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εχεις δικιο, με βιντεο στο yt αυτη την στιγμη ειναι στο 20-23% στα 1080p και σε 2k 35-40%.
Pstathece Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Καλησπέρα. Άργησα στο πάρτυ κι εγώ, σόρρυ. Wallpaper engine το χρησιμοποιείς άφοβα!! Είναι τούμπανη εφαρμογή για live wallpapers, και γενικά για customization του desktop σου! Το χρησιμοποιώ εδώ και καμία 5 χρόνια αν δε κάνω λάθος! 1
kjtzemis Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ 25 λεπτά πριν, Pstathece είπε Καλησπέρα. Άργησα στο πάρτυ κι εγώ, σόρρυ. Wallpaper engine το χρησιμοποιείς άφοβα!! Είναι τούμπανη εφαρμογή για live wallpapers, και γενικά για customization του desktop σου! Το χρησιμοποιώ εδώ και καμία 5 χρόνια αν δε κάνω λάθος! Χαιρομαι που το ακουω. Προσφατα ειχα δοκιμασει τα free απτο store των windows κατι live wallpapers κλπ που εβρισκες φωτο απτο google αλλα δεν μαρεσε καθολου...μεχρι που πριν λιγες μερες καπου διαβασα για το συγκεκριμενο και απο την στιγμη που ειναι στο steam λεω "τι μπορει να παει λαθος". 1
elpenor Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ 3 hours ago, kjtzemis said: Καλησπερα σε ολους, χρησιμοποιεί καποιος εδω μεσα το wallpaper engine του steam για live wallpapers στο pc του? Το αγορασα σημερα και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμένος μπορω να πω και φαίνεται να λειτουργει αψογα. Παρατηρώ (και οπως ειναι φυσιολογικο) χρησιμοποιεί καποια mb απτις ram αλλα χρησιμοποιεί και την gpu. Θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι προβλημα, δλδ να δουλευει συνεχεια η gpu μου..δεν κανει τρελη χρηση (συνηθως γραφει 8-12%) και αυτο την ωρα που ειμαι στην επιφανεια εργασιας, τωρα πχ που ειμαι εδω και γραφω δειχνει 0-2%.Τα fans της gpu καμια φορα οταν ειμαι επιφανεια εεγασιας μπορει να παρουν μπρος αλλα για λιγο και θερμοκρασιες ειμαι 42-48 βαθμους αναλογα. Γενικοτερα μπορει στο μελλον να δημιουργήσει προβλημα στην gpu αυτη η συνεχείς λειτουργια (εστω και μικρη) ή ειναι ακινδυνο? Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ software που να χρησιμοποιεί συνέχεια 10% της GPU μου για κανένα λόγο, όχι πως θα πάθει κάτι το PC αλλά γιατί να καίει ρεύμα και να χάνει (έστω και ελάχιστες) επιδόσεις. Το να ακούω και κάθε τόσο τα fans ξεπερνάει για εμένα κάθε όριο... εδώ δίνω αρκετά παραπάνω χρήματα για να πάρω καλή υλοποίηση GPU ώστε να μην ακούγεται. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του φυσικά, ίσως και εμένα αν μου άρεσαν πάρα πολύ τα wallpaper να το έβαζα αλλά τα θεωρώ απλά κάτι που κουράζει και δεν σε αφήνει να δεις τα desktop icons. 2
BadBoy Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 11 ώρες πριν, elpenor είπε Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ software που να χρησιμοποιεί συνέχεια 10% της GPU μου για κανένα λόγο, όχι πως θα πάθει κάτι το PC αλλά γιατί να καίει ρεύμα και να χάνει (έστω και ελάχιστες) επιδόσεις. Το να ακούω και κάθε τόσο τα fans ξεπερνάει για εμένα κάθε όριο... εδώ δίνω αρκετά παραπάνω χρήματα για να πάρω καλή υλοποίηση GPU ώστε να μην ακούγεται. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του φυσικά, ίσως και εμένα αν μου άρεσαν πάρα πολύ τα wallpaper να το έβαζα αλλά τα θεωρώ απλά κάτι που κουράζει και δεν σε αφήνει να δεις τα desktop icons. Το wallpaper σταματά όταν δεν είσαι στο desktop, οπότε δεν τρώει επιδόσεις μόνιμα. Τώρα αν έχεις πολλαπλές οθόνες, τότε ναι, θα χάνεις επιδόσεις από τη δεύτερη/τρίτη κλπ. Τα εικονίδια φαίνονται μια χαρά. 2
Pstathece Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Σωστοοοςςςςς!! Πολύ σωστός! Ήθελα να το πω χθες αλλά δεν ήμουν σίγουρος 😅 Απάντηση από τεχνίτη νοημοσύνη 😂😂: Yes, Wallpaper Engine will often pause or stop the wallpaper animation when you switch to a different window or application. This is a performance optimization to prevent the wallpaper from consuming resources while you're actively using another program. You can adjust how this behavior works in the Wallpaper Engine settings. How to configure Wallpaper Engine's behavior when switching windows: Open Wallpaper Engine Settings: Go to the Wallpaper Engine application and open its settings. Navigate to the Performance Tab: Within the settings, find and select the "Performance" tab. Adjust "Other application fullscreen" and "Other application maximized" settings: Here, you can configure how Wallpaper Engine should behave when you switch to a fullscreen or maximized application. Keep Running: Wallpaper Engine will continue running the wallpaper animation even when another application is fullscreen or maximized. Pause: The wallpaper animation will pause while another application is fullscreen or maximized. Pause per monitor: This option pauses the wallpaper on the monitor where the fullscreen application is running, but allows it to continue on other monitors. (Optional) Customize for specific applications: You can also set specific rules for individual applications or games to control their impact on the wallpaper. By adjusting these settings, you can customize how Wallpaper Engine interacts with your other applications and maintain optimal system performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα