Προς το περιεχόμενο

Agora Laptop.....Ti proteinetai ??

MAFIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Basika den hxera pou na kanw post auto to mhnuma afou tipota den me kalupte apo tis kathgories.....anyway

Se 3 wres prepei na exw brei na agorasw laptop.....= kaigomai.

(Den 8elw Celeron epexergasth. Den 8elw hp laptop - 2 exw parei kai kaikan se 1.5 xrono ta motherboard)

Xerei kaneis kati kalo ? an mporeitai peite mou ti laptop, timh kai apo poio magazi (Athens) !

Thxxx

(Twra eimai anamesa se 2)

1) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=196820&Merchant_Id=1&sts_cid=3

2) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=202154&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Σε πρόλαβα;;;; Θα είμαι γρήγορος και περιεκτικός

Sony Vaio ή Toshiba Satellite

Κατα τη γνώμη μου τα καλύτερα..

Δημοσ.

Ta koitaxa auta alla htan panakriva !

telika phra auto .... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=196820&Merchant_Id=1&sts_cid=3

telikh timh mazi me to fpa 1300€

kai na shmeiosw pws to dvdrw pou exei einai dual kai o epexergasths tou einai H.T. ..... karta grafikwn ATI 9700

Gia ta lefta tou pisteuw pws einai para polu kalo

Δημοσ.

Ωραίο μαν καλορίζικο! Ναι είναι πανάκριβα αυτά οπυ ανέφερα αλλά είναι τα άτιμα... τα laptop όσο πάνε και γίνονται ισάξια με τα desktop... όχι όπως παλιά που ήταν μόνο για internet και office..

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για ACER. Αυτό βέβαια δε σημαίνει και τίποτα.

Προσωπικά πάντως προτείνω κάποιον Mitac Centrino.

Κοντά στα 1350+ ευρώ για Pentium M στα 1.4Ghz, 60GB σκληρό + 17" οθόνη (καλούλα).

Δεν τα γράφω για τον MAFIA που προφανώς ήδη αγόρασε (και που ελπίζω ό,τι και αν είναι να το χαρεί!) αλλά και για όσους δουν το topic.

Δημοσ.

8a sou elega makrua apo MITAC!!!!

Kalutera Compaq....anti gia MITAC.

Gia mena ta kalutera laptop einai IBM!

Oti plhrwneis pairneis! Isxuei kai gia ta laptop....

Δημοσ.

Paidia egw auto pou phra pisteuw oti axizei polu gia ta lefta tou

einai p.4 sta 3.06 Hyper Threating

DvdrRW Dual Layer

ATI 9700 graphics

H.D 60gb

Modem 56k

15' TFT LCD Monitor

WinXP (Mazi me ta cd tous+antigrafiko prog+norton 2004)

256RAM

Kai telikh timh mazi me to FPA 1298€

Δημοσ.

koita na sou pw den xerw genika ti 8orubo kanoun ola ta ta laptop

eixa pio palia ena ibm ena hp kai twra auto, to hp ekane perissotero 8orubo apo auto to ibm den to polu 8umamai.....normal pantos katastaseis.

Δημοσ.
Βέβαια η Dell hellas είναι για σφαλιάρες. Αν μπορεί να το πάρει κάποιος από Αμερική είναι μια χαρά.

Για ανέλυσέ το αυτό σε παρακαλώ! (Μόλις παρείγγειλα έναν Latitude D800 από Dell Hellas, οπότε ενδιαφέρομαι άμεσα!)

Μην είσαι ευγενικός, πες τα όλα! :shock:

Δημοσ.

Αν τον παρήγγειλες και ήταν αυτό που ήθελες οκ. Η δικιά μου ιστορία όμως ήταν η εξής:

Βλέπω ένα laptop στο http://www.dell.com Ως γνωστόν η ελληνική σελίδα έχει μικρό ποσοστό από τα laptop που έχουν οι αντίστοιχες του εξωτερικού και λείπει το κομμάτι που λέει για home users (και φυσικά τα "φτιάξτο μόνος σου"). Αυτό που ήθελα δεν ήταν custom αλλά ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Παίρνω τηλέφωνο στην Dell και είχαμε αυτόν τον διάλογο:

Εγώ: Θέλω να ρωτήσω για 2 notebooks αν υπάρχουνε

dell: Πείτε μου

Εγώ: Το τάδε και το τάδε.

dell: Όχι δεν υπάρχουνε.

Εγώ: Τα είδα στο site της Αμερικής. Πως θα γίνει να πάρω το ένα?

dell: Ε ναι μπορείται να πάρετε όποιο θέλετε από εκεί

Εγώ: Ωραία, μπορώ να το παραγγείλω σε εσάς? Να σας πάρω κάποια άλλη στιγμή να με ενημερώσετε για το κόστος?

dell: Δεν καταλάβατε. Αν θέλετε μπορείτε να το παραγγείλετε εσύς από την αντίστοιχη dell

Εγώ: Εγώ? Εσείς δεν μπορείται να τα φέρετε?

dell: Όχι

Τελικά είναι dell ή όχι? Μήπως είναι απλά ένα μαγαζάκι της dell στην Ελλάδα και όχι ο αντιπρόσωπος?

Δηλαδή με λίγα λόγια η αντιπροσωπεία με γείωσε κανονικά και μου είπε να παραγγείλω από την αντίστοιχη της Αμερικής notebook 2000 ευρό. Λυπάμαι αλλά με τέτοιες κινήσεις νιώθω μ@λ@κ@ς. Να τρέχω εγώ σε τελωνεία κλπ επειδή αυτοί φέρνουν 10% από τα notebooks της dell.

Όταν το είπα αυτό σε κάτοχο dell (από εξωτερικό το έχει πάρει το παλικάρι) μου είπε και αυτός: ε ναι η dell εδώ είναι βλαμμένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...