zoomnia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 @ xaotikos Πολύ σωστά τα λες. Πολύ χαζό από πλευράς τους! Εγώ ευτυχώς ήμουν τυχερός μέχρι τώρα. Εκτός του ότι πλεόν υπάρχει επιλογή για ιδιώτες στο site της Dell Hellas, το Latitude D800 που έκανα (Customise & Buy), το παρείγγειλα (και με τηλεφωνική & γραπτή επιβεβαίωση από την πλευρά της Dell) και τώρα το περιμένω (αργεί λόγω ολυμπιακών!...). Ελπίζω να είναι το ίδιο και όταν έρθει!.. Συγκεκριμένα είναι ο παρακάτω (σχόλια δεκτά κι ας είναι πλέον αργά για αλλαγές!): Base ==== Intel® Pentium® M Processor 735 (1.7GHz, 2MB L2 cache, 400MHz FSB) 15.4" WUXGA DellSharp Wide Aspect Ratio TFT display (1920 x 1200) Standard Features ================= 10/100/1000 Ethernet LAN on Motherboard Internal 56Kbps V.92 modem One Type I or Type II PC Card slot Integrated Smartcard Reader Integrated DualPoint - TouchPad & PointStick pointing devices High quality audio system with built-in speakers 'Smart' Advanced Lithium Ion 9 cell battery pack with ExpressCharge Operating System ================ Microsoft® Windows® XP Professional (SP1) Operating System Media Kits =========================== Documentation and Recovery CD for chosen Operating System Memory ====== 512MB 266MHz DDR RAM (1x512) Wireless Card Solution ====================== Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g Mini-PCI card - for Intel Centrino Mobile Technology Internal Bluetooth Card Hard Drive ========== 60GB IDE Hard Drive (7200 rpm) Graphics ======== NVIDIA® GeForce FX 5650 Go 4XAGP graphics 128MB DDR Video Memory Removable Optical D/Bay Options =============================== 8x DVD+RW Drive File System Format ================== NTFS Hard Drive File Format System Service ======= 3 Year International Next Business Day On-Site Service Με τελική τιμή (μαζί με τον ΦΠΑ) ?2224,30 Για 3 χρόνια αν πάθει κάτι έρχονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και σου τον επισκευάζουν στην έδρα σου, αφού πρώτα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία για την απαραίτητη διάγνωση. Βάρος 3,18 κιλά. Διάρκεια μπαταρίας 4 - 5 ώρες (ανάλογα με τη χρήση). Επαναφόρτιση μπαταρίας 1:30 ώρες (80% σε 1 ώρα) με σβηστό Η/Υ.
xaotikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Αν έβαλαν επιλογή για ιδιώτες είναι θετικό. Μήπως ανέλαβε δράση κανένας άλλος εκεί μέσα 'η τους έβαλε χέρι η μάμα dell...who knows Να σου πω την αλήθεια, μπορεί να ήθελα και εγώ κάποιο D800 τότε. Πολύ καλή αγορά και δεν νομίζω να το μετανοιώσεις.
clairvoyant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Σημειώνω κι εγώ πως όντως έκανες πολύ καλή αγορά, εύγε! Ζηλεύω λίγο αλλά προσπαθώ να το κρύψω! :oops:
clairvoyant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Όπα μισό λεπτό.. είσαι σίγουρος για την τιμή; Γιατί εγώ που πήγα να κάνω customise ένα Latitude D800 αντίστοιχο με το δικό σου, η τιμή του εκτοξεύθηκε στα... 2937? ;;;
zoomnia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Όπα μισό λεπτό.. είσαι σίγουρος για την τιμή; Γιατί εγώ που πήγα να κάνω customise ένα Latitude D800 αντίστοιχο με το δικό σου, η τιμή του εκτοξεύθηκε στα... 2937? ;;; Είμαι απόλυτα σίγουρος! Κάνε ένα κλικ εδώ και θα πας στο σωστό σημείο! Έχει ειδική προσφορά για τους Latitude με αρκετά μειωμένες τιμές! Εάν κάνεις το ίδιο μηχάνημα θα σου βγει λίγο πιο φθηνό αλλά αν προσέξεις στο site έχει 4Χ DVD+RW ενώ εγώ έχω πάρει 8Χ και γι' αυτό βγαίνει λίγο παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.