Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Snip είπε

Άποψε δε φέρω, καθώς δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (θα ρωτήσω το γιό μου). Πάντως σε σχετικη ερώτηση στο google AI:

"Στα πρωτότυπα βιβλία του Χάρι Πότερ, το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν αναφέρεται ρητά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιγραφές, αναφέρεται ότι έχει ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα".

Εκτεταμένη περιγραφή:

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η J.K. Rowling, η συγγραφέας της σειράς, δεν αναφέρει ρητά το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ. Οι περισσότερες αναφορές αναφέρονται στο στυλ του, το οποίο περιλαμβάνει σκούρα, μαυριδένια ρούχα και μια γενική εμφάνιση που τον κάνει να φαίνεται παγωμένος και μυστήριος.

Σχόλια από αναλυτές:
Σε ορισμένες αναλύσεις της σειράς, οι αναλυτές υποθέτουν ότι το Σνεϊπ είναι αραβικής καταγωγής, με βάση την εξωτική του εμφάνιση, το χρώμα των ματιών του, και το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ημίαιμος, οπότε ένα ποσοστό αραβικής καταγωγής μπορεί να υπάρχει στην οικογένεια.

Συμπέρασμα:
Ενώ η αναφορά στο χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν είναι ρητή, οι περιγραφές που υπάρχουν στο βιβλίο περιγράφουν ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα"."

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα οσες φορες εχω δοκιμασει το gemini να μου δωσει απαντηση, 9 στις 10 φορες ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος. ειτε για γεγονοτα επικαιροτητας ειτε για πραγματα που μισοηξερα κ εψαχνα πχ ημερομηνια, σχεδον ολες οι απαντησεις ηταν τραγικα λαθος. Οποτε μην εχεις εμπιστοσυνη τουλαχιστον στο gemini. δεν εχω τσεκαρει αλλο AI, αλλά το gemini ειναι τερμα αναξιοπιστο. πχ προσφατα παραδειγματα, ειχα ρωτησει ποτε πληρωνεται το Α21  και μου ελεγε ακυρες ημερομηνιες, ή ειχα ρωτησει ποιος ειναι ο τραγουδιστης που εστειλε φετος η εσθονια στην γιουροβιζιον κ μου εβγαζε για φετινο, αλλης χρονιας και γενικα δεν θυμαμαι ποτε να μου εχει δωσει 100%  σωστη απαντηση. 

Επεξ/σία από kallair
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Tην έπαθε με την Bella και δε τη ξαναπατάει το ΗΒΟ. Κλειστά τα σχόλια στην ανακοίνωση της στο FB για να προστατέψουν τα παιδάκια (και εμάς) από τον κάθε πικραμένο boomer.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φημες λενε οτι τελευταια στιγμη σνομπαρανε τον Danny De Vito που ηταν πολυ κοντα στο ρολο της Ερμιονης. 

Και για όσους δεν διάβασαν προσεκτικά το άρθρο, απλά να ξεκαθαρίσω ότι αριστερά στη φωτογραφία είναι η ηθοποιός που παίζει τον Ρον, στο κέντρο ο ηθοποιός που παίζει την Ερμιόνη και στα δεξία ο ηθοποιός που παίζει τον Χάρι.

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Screenshot2025-05-28at13_52_54.png.d0d57ba2987aeea93fe51aa8072e2ca2.png

Κοίτα, τυπικά δεν έχει άδικο. Νομίζω μετά το άλμα δεν θα νιώθεις depressed.

Επεξ/σία από Babis_allos
  • Haha 4
Δημοσ.

Η Ερμιόνη το παράκανε το καλοκαιρι!

Ας της πει καποιος οτι τα ανοιχτόχρωμα δέρματα αρπαζουν εύκολα 😁

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Σε θεατρικά έργα είναι συνηθισμένο να βλέπουμε την άποψη του σκηνοθέτη που σχεδόν πάντα είναι εναλλακτική σε σχέση με το original είτε θα προσπαθήσει να φέρει νέα στοιχεία ,να προσαρμόσει το έργο στο σήμερα(δεν έχω χειρότερο),να τονίσει διαφορετικά τις προσωπικότητες.Και συνήθως είναι και κάτι που δεν μένει για να επιρρεάσει ,πηγαίνεις το βλέπεις και θεωρείς πως είδες την εκδοχή του εκάστοτε σκηνοθέτη δεν σου αλλάζει τον τρόπο που θα δεις το αυθεντικό έργο.

Εμένα με ενοχλεί η ριζική αλλαγή μόνο και μόνο για ικανοποιήσει πολιτική,κοινωνική ατζέντα χωρίς να έχει κάτι να προσφέρει(βλέπε rings of power,χιονάτη κτλ)

δεν είναι η άποψη του σκηνοθέτη. είναι το τι θα σκεφτούμε να κάνουμε για να φέρουμε κάποιον να δει το θέατρο για αυτόν τον λόγο. ή για να κράξει μετά ή για να θριαμβολογήσει. το ίδιο ισχύει και για το σινεμά, τις σειρές κτλ.

να μου πεις πως είναι κάποιος που είναι ο νο1 ηθοποιός και δεν είναι λευκός να το καταλάβω. να βάλεις τον Ντένζελ να κάνει κάποιον ρόλο στον Harry Potter, να το δεχτώ. αλλά βάζεις κάποιον απλά για να κάνεις μία αλλαγή που γνωρίζεις πως δεν είναι βάση της ιστορίας την οποία έχεις πάρει. για παράδειγμα εάν στο 12 years a slave έβαζαν τον Τομ Χανκς να κάνει τον σκλάβο θα το έπαιρνε κανείς ως άποψη του σκηνοθέτη;

και επειδή είναι της μόδας το chatgpt

Can you describe Snape from Harry Potter?

Certainly. Severus Snape is a complex and pivotal character from J.K. Rowling's Harry Potter series. Here's a detailed description:

Physical Appearance:

• Hair: Greasy, shoulder-length black hair.

• Eyes: Dark, often described as cold or inscrutable.

• Clothing: Almost always seen wearing black robes, contributing to his gloomy and intimidating presence.

• Overall Look: Pale skin, hooked nose, and a generally stern or brooding demeanor.

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρω οτι θα παει απατο καθως ειναι μια σειρα η οποια εχει αγγιξει χιλιαδες παιδια / ενηλικες και ολοι εχουν δεθει με το συγκεκριμενο cast. 

Επισης δεν θα εχει φανταζομαι καποια ιδιαιτερη πλοκη και λογικα θα εχει woke agenda αν κρινουμε απο τα αλλα εργα της HBO (βλ. Last Of Us).

Σαν παιδι των 90s δε θα μπω στο κοπο να τη δω.

Επισης σοβαρα τωρα το πιστολι την Ερμιονη και αυτο το γλυκο κοριτσακι βρηκε το cast?!?!?!

Επεξ/σία από christospvl
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Αν αποφασίσουν να αγνοήσουν τις woke παπαριές που έχουν καταστρέψει πολλές σειρές και ταινίες θα είναι καλό αλλιώς βλέπω επερχόμενη πατάτα.Το γεγονός πως διάλεξαν μαύρο snape όταν υποτίθεται πως είναι χλωμός δεν είναι θετικό πρώτο βήμα αλλά θα δούμε με τις υπολοιπες επιλογές.

Ελπίζω να μην ακολουθήσει κάτι τύπου rings of power και απλά θαφτεί το franchise.Γενικότερα η hbo κάνει καλές παραγωγές,και στο πρόσφατο last of us αν εξαιρέσεις κάποιες αχρείαστες αλλαγές στο στόρυ οι οποίες έγιναν για να παρουσιάσουν δυναμικότερο χαρακτήρα(ώπου πιστεύω πως θα αλλάξουν και το τέλος) δεν ήταν κακή παραγωγή.

έτσι όπως έχει η τηλεόραση και ο κινηματογράφος αν η HBO δεν μπορεί να το κάνει ,κανείς δεν μπορεί.Γενικότερα κόβει χρήμα το franchise και έχει κοινό προσπάθησαν να δημιουργήσουν νέο ενδιαφέρον με τα φανταστικά πλάσματα αλλά δεν προχώρησε τόσο οπότε θα υποθέσω πως είναι κάτι σαν την τελική κίνηση ή θα αναβιώσει το ενδιαφέρον ή απλά θα χαθεί

Το πρόσφατο last of us s2 ειναι Apocalypse - a lesbian story. 

Βλέπω τη σειρά για το όλο κονσεπτ και οχι για τις προτιμήσεις των πρωταγωνιστών. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanos_sy είπε

Γιατί λέει κάπου στο βιβλίο ότι ο Σνέιπ είναι λευκός; Δεν έχει κάποια σχέση η σειρά με τις ταινίες

Σάμπως το'χεις διαβάσει & ξέρεις;

Σου πω εγώ. Ο Σνέιπ λοιπόν  στο βιβλίο περιγράφεται ως μίξη φιδιού με πίθηκο.

Φιδοπίθηκος, δλδ Snake-Ape>Snape

Κάτι σαν τα Προβατόφιδα στα Μέθανα

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, TNT2 said:

486490171_9538699402835976_5511957080728658206_n.jpg

Respect για τον Snoop Dogg. Πάει με όλα. 

Δεν θα είχα πρόβλημα να έκανε και την Ερμιόνη. 

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Respect για τον Snoop Dogg. Πάει με όλα. 

Δεν θα είχα πρόβλημα να έκανε και την Ερμιόνη. 

Είναι ένας professore μόνος του! 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Shinji ikari said:

Αφού δεν υπήρχε κανένας άλλος τέλειος να παίξει το Snape, Τι να κάνουμε τώρα; 

Harry-Potter-Fans-Want-Adam-Driver-As-Snape-In-Prequel-1-1200x675-2469510051.jpg.992f0dfa00f7d77e55c6279e21c82631.jpg

εν το μεταξυ για να κάνει τον νεαρο snape είναι το απολυτο

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lucifer είπε

ξεκάθαρα αρχή τσόντας το απόσπασμα, αλλά τσακωθείτε εσείς για το λογοτεχνικό αριστούργημα 

Πες μας ότι διάβαζες Ντοστογιέφσκι στα 10 σου εσύ 😂😂😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...