d4mage Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Σήμερα έλαβα ειδοποίηση για την υποχρεωτική ασφάλιση των φυσικών καταστροφών και αφού κάλεσα στην ασφαλιστική μου για να ενημερωθώ... μόνο ενημέρωση που δεν ελάβα, έπειτα από συγκεκριμένες ερωτήσεις και λίγη πίεση κατάφερα να μάθω πως δεν είναι υποχρεωτικό και πως δεν θα αποζημειωθώ από το κράτος σε περίπτωση Ντάνιελ όπως μου είπε η εκπρόσωπος στο τηλεφωνικό κέντρο. Δεν μου απαντήσανε ούτε για το κόστος ούτε για τίποτα παραπάνω. Τι ταρίφα είναι πάλι αυτή; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 6 λεπτά πριν, d4mage είπε Σήμερα έλαβα ειδοποίηση για την υποχρεωτική ασφάλιση των φυσικών καταστροφών και αφού κάλεσα στην ασφαλιστική μου για να ενημερωθώ... μόνο ενημέρωση που δεν ελάβα, έπειτα από συγκεκριμένες ερωτήσεις και λίγη πίεση κατάφερα να μάθω πως δεν είναι υποχρεωτικό και πως δεν θα αποζημειωθώ από το κράτος σε περίπτωση Ντάνιελ όπως μου είπε η εκπρόσωπος στο τηλεφωνικό κέντρο. Δεν μου απαντήσανε ούτε για το κόστος ούτε για τίποτα παραπάνω. Τι ταρίφα είναι πάλι αυτή; ποια ασφαλιστική σε κάλεσε;Μηπως ασφαλιστής;
d4mage Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ποια ασφαλιστική σε κάλεσε;Μηπως ασφαλιστής; Η ασφαλιστική μου έστειλε ειδοποίηση και κάλεσα απευθείας τους ίδιους. Συγκεκριμένα η NP-Ασφαλιστική https://www.np-asfalistiki.gr/CarInsNatDis.php Επεξ/σία 28 Μαϊου από d4mage
Tsino Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου https://www.newsauto.gr/news/erchete-i-ipochreotiki-asfalisi-ochimaton-logo-fisikon-katastrofon/
d4mage Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, Tsino είπε https://www.newsauto.gr/news/erchete-i-ipochreotiki-asfalisi-ochimaton-logo-fisikon-katastrofon/ Ναι, τι;
jimakos00 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Ενώ πριν αποζημίωναν... Είπαμε, ρίχνουν δόλωμα και όποιος τσιμπήσει. Δηλαδή θα πληρώνουμε την ασφαλιστική και θα μας αποζημιώνει και η ασφαλιστική και το κράτος ??? Προσωπικά πάντα πλήρωνα για να είμαι ποιο καλυμμένος αλλά δεν θα το έκανα έτσι όπως το πασάρουν.
ulalume Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ΜΗΝ βάλει κάλυψη για φυσικά φαινόμενα. Μέσα στις βασικές καλύψεις είναι, δεν είναι και μεικτή.... 9
d4mage Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου 8 λεπτά πριν, ulalume είπε Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ΜΗΝ βάλει κάλυψη για φυσικά φαινόμενα. Μέσα στις βασικές καλύψεις είναι, δεν είναι και μεικτή.... Στις βασικές καλύψεις δεν είναι καν η οδική και η θραύση κρυστάλλων, τι εννοείς να ΜΗΝ βάλει κάποιος για φυσικά φαινόμενα; Ότι θέλει ο καθένας βάζει, πότε αποζημείωσε το κράτος για να αποζημειώσει τώρα; Θα κριθεί από το αν έχεις έξτρα καλύψεις για να πάρεις τα λεφτά που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ; Από πότε έπαιρνε κάποιος λεφτά από το κράτος για οτιδήποτε τέτοιο εκτός από κανα αγροτικό ας πούμε.
ulalume Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Κάποιοι τρώγεστε με τα ρούχα σας. Δεν είναι υποχρεωτικό, ούτε πρόστιμο έχει, άρα μην βάλεις ούτε θραύση κρυστάλλων, ούτε οδική, ούτε φυσικά φαινόμενα. Θα έχεις γλυτώσει 10€ το 6μηνο και θα θα παρακαλάς μην φας κανένα πετραδάκι, μην ρίξει χαλάζι, μην μείνεις απο βλάβη... Το αν θα αποζημιώσει το κράτος είναι αδιάφορο, μιλάμε για καλύψεις που ο κάθε νοήμων έχει έτσι κι αλλιώς. Εγώ τουλάχιστον έτσι πιστεύω 13 5
d4mage Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου 14 λεπτά πριν, ulalume είπε Κάποιοι τρώγεστε με τα ρούχα σας. Δεν είναι υποχρεωτικό, ούτε πρόστιμο έχει, άρα μην βάλεις ούτε θραύση κρυστάλλων, ούτε οδική, ούτε φυσικά φαινόμενα. Θα έχεις γλυτώσει 10€ το 6μηνο και θα θα παρακαλάς μην φας κανένα πετραδάκι, μην ρίξει χαλάζι, μην μείνεις απο βλάβη... Διάβασε τα link παραπάνω πριν γράψεις.
Klausx Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Έτσι κάνουν και στα πρόβατα, μού ήρθε και εμένα στο viber, η απάντηση μου στο επόμενο συμβόλαιο που θα αφαιρέσω τα extra που είχα βάλει. 1 2
Tsino Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 13 minutes ago, d4mage said: Διάβασε τα link παραπάνω πριν γράψεις. Ειναι υποχρεωτική εφόσον περιμένεις να αποζημιωθείς και από το κράτος... Αν δε σε ενδιαφέρει δεν τη βάζεις 2 1
ulalume Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Tsino είπε Ειναι υποχρεωτική εφόσον περιμένεις να αποζημιωθείς και από το κράτος... Αν δε σε ενδιαφέρει δεν τη βάζεις Ψιλά γράμματα...φτάνει να δούμε την λέξη υποχρεωτικό + κράτος στην ίδια παράγραφο και γινόμαστε τσε Γκεβάρα 4
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Tsino είπε Ειναι υποχρεωτική εφόσον περιμένεις να αποζημιωθείς και από το κράτος... Αν δε σε ενδιαφέρει δεν τη βάζεις Και απο κάτω γράφει Με βάση τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε το 2024, η ασφάλιση για φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα— καθίσταται υποχρεωτική για όλα τα οχήματα, ανεξαρτήτως αν κυκλοφορούν ή όχι. ... ή είναι υποχρεωτική ή δεν είναι αν δεν θες αποζημίωση.
d4mage Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου Εφόσον είναι προαιρετικό γιατί να στείλουν ειδοποίηση; Τι αλλάζει δηλαδή; Έτσι δεν ήταν και πριν; Δεν είχες καιρικά φαινόμενα δεν είχες και αποζημείωση (από την ασφαλιστική). Το κράτος που κολλάει; Πότε αποζημείωνε το κράτος; Η ασφαλιστική γιατί δεν μου ανέφερε τιμές; Διότι 7-13 ευρώ/ έτος δεν κοστίζουν σίγουρα αυτές οι έξτρα προσθήκες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα