Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα σε Android κινητό & tablet το MiXplorer. Βλέπω από MiXplorer κοινόχρηστους φακέλους υπολογιστών στο δίκτυο από wi-fi.

Δεν μπορώ να κάνω το ανάποδο. Από υπολογιστή W10, να δω κοινόχρηστους φακέλους στο κινητό μέσω smb. Ενεργοποιω στα W10 το SMB1, τρέχω στο κινητό από το MiXplorer το SMB1 server, αλλά δυστυχώς.

Το ίδιο ισχύει καί σε υπολογιστή Ubuntu 22.04 που έχω στο δίκτυο:από το smb στο ubuntu pc, δεν μπορώ να δω κοινόχρηστο φάκελο του κινητού.

Κατέβασα και το add-on SMB2.0/SMB2.1 για να το εγκαταστήσω στο κινητό (για να το εγκαταστήσω στο MiXplorer), έτρεξα το .apk , έγινε επιτυχώς το install, αλλά και πάλι το MiXplorer μου δίνει επιλογή να τρέξει μόνο SMB1 server.

Μετά την (σωστή?) εγκατάσταση τού add-on SMB2.0/SMB2.1 , είπα να τσεκάρω μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα εάν έχει εγκατασταθεί το SMB 2.0. Οπότε, πηγαινω στο πρόγραμμα στα add-ons , αλλά δε βλέπω, ψάχνοντας εκεί στα add-ons, να έχει εγκατασταθεί το SMB2.0/SMB2.1 add-on. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το ελέγξω αυτό, για να δω με ποιό smb δουλεύει το MiXplorer;

Γιατί το πρόγραμμα μου δίνει επιλογή να τρέξω μόνο SMB1 server;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...