Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 3 μήνες πολύ ήπιας χρήσης μου εμφάνισε αυτό τον θόρυβο !!! Το χρυσοπλήρωσα για να μην έχω προβλήματα αλλά ... Corsair σου λέει μετά... ποιότητα ! Κάθε βοήθεια από το Forum δεκτή... (Στο πίσω μέρος έχει διακόπτη ρύθμισης του fan σε αυτόματο ή μη ...) 

• Λύση
Δημοσ.
Στις 28/5/2025 στις 4:04 ΜΜ, sd@greek είπε

Μετά από 3 μήνες πολύ ήπιας χρήσης μου εμφάνισε αυτό τον θόρυβο !!! Το χρυσοπλήρωσα για να μην έχω προβλήματα αλλά ... Corsair σου λέει μετά... ποιότητα ! Κάθε βοήθεια από το Forum δεκτή... (Στο πίσω μέρος έχει διακόπτη ρύθμισης του fan σε αυτόματο ή μη ...) 

Φαίνεται πως το κάνουν όλα https://www.youtube.com/watch?v=WqQukdKKYOM&t=26s                     https://forum.corsair.com/forums/topic/170857-rm1000x-clicking-noise/

Εδώ https://www.corsair.com/ww/en/explorer/diy-builder/power-supply-units/corsair-rm1000e-clicking-noise-explained/ η Corsair γράφει πως το αναγνωρίζει, βέβαια είναι για άλλο παρόμοιο μοντέλο (RM1000e) αλλά το ίδιο πρόβλημα. Όπως και εδώ, άλλο μοντέλο πάλι, ίδιο πρόβλημα  https://www.reddit.com/r/Corsair/comments/1jyx182/corsair_rm750e_clicking_sound/

Μερικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτά που γράφει η Cοrsair, είναι:

None of this "noise" is making its way to the DC output and it can't inflict any damage to your computer's components.

Μετάφραση: Κανένας από αυτούς τους "θορύβους" δεν φτάνει στην έξοδο DC και δεν μπορεί να προκαλέσει καμία ζημιά στα εξαρτήματα του υπολογιστή σας.

But at the end of the day, we know what our customers want is a quiet PSU. The good news is we've isolated the noise, know where the noise is coming from, and with the change of just a couple resistors, can prevent the noise by limiting the frequencies generated to outside of human hearing. No guarantees that your dog won't still hear something, though.

This said, it will still take time to reconfigure these power supplies, assemble them and ship them. So, in the meantime, we encourage users to continue using the product with the peace of mind of knowing that this is only a noise and not anything nefariously worse and we will be more than happy to exchange out the PSU with a quieter version of it, once they are available.

Μετάφραση: Αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρουμε ότι αυτό που θέλουν οι πελάτες μας είναι ένα ήσυχο τροφοδοτικό. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε απομονώσει τον θόρυβο, γνωρίζουμε από πού προέρχεται και, με την αλλαγή μόνο μερικών αντιστάσεων, μπορούμε να αποτρέψουμε τον θόρυβο περιορίζοντας τις συχνότητες που παράγονται εκτός της ανθρώπινης ακοής. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο σκύλος σας δεν θα ακούσει ακόμα κάτι.

Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνος για να αναδιαμορφωθούν αυτά τα τροφοδοτικά, να συναρμολογηθούν και να αποσταλούν. Εν τω μεταξύ, λοιπόν, ενθαρρύνουμε τους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν με την ηρεμία ότι πρόκειται μόνο για έναν θόρυβο και όχι για κάτι χειρότερο και θα χαρούμε να αντικαταστήσουμε το τροφοδοτικό με μια πιο αθόρυβη έκδοση, μόλις είναι διαθέσιμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2025 στις 4:04 ΜΜ, sd@greek είπε

Σε ενα Corsair που ειχα παρει καποτε, του ειχα αντικαταστησει τον ανεμιστηρα. Mε πηγε απροβληματιστα 12 χρονια με Win7.

Mεταξυ 18:00-24:00 ακουγονται κατι γαβγισματα, κι αυτα απ το psu ειναι? 😆

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Haha 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα σχόλια σας και το ενδιαφέρον σας για το πρόβλημα με το τροφοδοτικό ... Τελευταία ηρέμησε κάπως και μπορώ να δουλεύω χωρίς να μου σπάει τα νεύρα... Α ρε Corsair ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...