fitsoulas2024 Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, micos000 είπε Ναι, εφόσον είπαμε ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει bitlocker. Αυτο ουτε το εχω χρησιμοποησει ποτε, ουτε σκοπευω να το χρησιμοποιησω. 33 λεπτά πριν, micos000 είπε Ή έτσι ή......... Μα γι αυτο to 'ετσι' γινεται η κουβεντα. Τι θα συμβει αν δεν εχω προσβαση στο δηλωμενο email, οποτε δε θα μπορω να παρω τον κωδικο επαληθευσης. 33 λεπτά πριν, micos000 είπε ή αν έχεις δηλώσει κινητό (αν δε δηλωσες,κακώς δε δηλωσες) θα σου στείλει μήνυμα. Επίσης η ms δίνει και τη δυνατότητα για επαλήθευση μέσω του microsoft authenticator. Κινητο δε μου ζητησε να δηλωσω. Ο authenticator τι ειναι? 7 ώρες πριν, Kthulhou είπε καλημέρα ούτε τα αρχεία σου βλέπεις? μπήκες δηλαδή με το (ας πούμε νέο) πιν κ δε βλέπεις το προφιλ που είχες? δε βλέπεις τα αρχεία? χάθηκα με τις μυρια λύσεις που βλέπω. Επίσης ούτε στο bios μπαίνεις? αυτό είναι "κουφό" Καλημερα, καταλαβαινω οτι δεν εχεις διαβασει το νημα. Ολα τα βλεπω αλλα θελω να ξερω απο τωρα τι γινεται στην περιπτωση που δε θα μπορω να τα βλεπω. Επεξ/σία 31 Μαϊου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Ο authenticator τι ειναι? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azure.authenticator 4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Κινητο δε μου ζητησε να δηλωσω. https://account.microsoft.com/security?fref=home.drawers.security.security-dashboard Συνδέσου και πάτα στο "Τρόποι να αποδείξετε την ταυτότητά σας". Θα πρέπει να σου έχει κάτι τέτοιο... Spoiler Το Authenticator είναι η τελευταία επιλογή. Πάτα προσθήκη και ενημέρωσε τα στοιχεία σου και βάλε και δεύτερο email.
fitsoulas2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, micos000 είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azure.authenticator κινητο, δαχτυλικο αποτυπωμα, face id.... μόνο πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων δε ζητησε ακομα η ms 21 ώρες πριν, micos000 είπε Συνδέσου και πάτα στο "Τρόποι να αποδείξετε την ταυτότητά σας". Θα πρέπει να σου έχει κάτι τέτοιο... στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μου ζητησε να αποδειξω τη ταυτοτητα μου, αλλα να ξαναορισω pin. Πραγμα που απ οτι εμαθα στο μεταξυ ζηταει καθε φορα που κανεις bios update στη mobo. Οταν λες να συνδεθω, που να συνδεθω? Εννοεις να παω Ρυθμισεις-Λογαριασμοι? 21 ώρες πριν, micos000 είπε Πάτα προσθήκη και ενημέρωσε τα στοιχεία σου και βάλε και δεύτερο email. Δευτερο email σημαινει οτι θα σου στειλουν και στα δυο τον κωδικο επαληθευσης? Δε μου λες κατι αλλο, διαφανεια δεν εχουν τα 11?? Πως γινεται να κανω την κατω οριζοντια γραμμη διαφανη, οπως ειναι στα win7? Επεξ/σία 1 Ιουνίου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Δευτερο email σημαινει οτι θα σου στειλουν και στα δυο τον κωδικο επαληθευσης? Σημαίνει εναλλακτικό email σε περίπτωση μξη πρόσβασης στο βασικό. 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Οταν λες να συνδεθω, που να συνδεθω? Εννοεις να παω Ρυθμισεις-Λογαριασμοι? https://account.microsoft.com/account 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Δε μου λες κατι αλλο, διαφανεια δεν εχουν τα 11?? Πως γινεται να κανω την κατω οριζοντια γραμμη διαφανη, οπως ειναι στα win7? Δεν είμαι σε 11 τώρα αλλά για δες αυτό. https://dev.to/winsides/how-to-enable-transparency-effects-on-windows-11-1i2l
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, micos000 είπε Σημαίνει εναλλακτικό email σε περίπτωση μη πρόσβασης στο βασικό. Δηλαδη οταν ειναι να μου στειλει θα με ρωτησει αν θελω στο βασικο ή στο εναλλακτικο? Αλλα απ οτι βλεπω αν πας στη προσθηκη δ/νσης ηλ. ταχυδρομειου ανακτησης, θα πρεπει να καταργησεις την υπαρχουσα. 2 ώρες πριν, micos000 είπε https://account.microsoft.com/account πρεπει να συνδεθεις κιολας να σου πει επιλογες πληρωμης, ιστορικο πληρωμων, rewards και αλλες τετοιες μπουρδες 2 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν είμαι σε 11 τώρα αλλά για δες αυτό. https://dev.to/winsides/how-to-enable-transparency-effects-on-windows-11-1i2l Θα το δω αλλα η διαφανεια θα επρεπε να προϋπαρχει, οχι να ακολουθουμε οδηγιες. Η βλακεια των 11 δε σταματα να με εκπλησσει. Ακομα και το απλο προγραμμα προβολης φωτογραφιων ειναι για τα μπαζα. Βασικες χαρακτηριστικα οπως η λιστα προγραμματων, πρεπει να κανεις ανασκαφες για να τα βρεις. Τα μενου εκφυλισμενα, ολα για να σε ζοριζουν πχ. για να ανοιξεις ενα rar τωρα θες δυο κλικ γιατι εχει υπομενου😄 ΕDIT το λινκ σου λεει μονο για δυο επιλογες να θεσεις οn, η πρωτη ηταν ηδη, η δευτερη δεν εκανε κατι, η διαφανεια παραμενει ανυπαρκτη. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε ΕDIT το λινκ σου λεει μονο για δυο επιλογες να θεσεις οn, η πρωτη ηταν ηδη, η δευτερη δεν εκανε κατι, η διαφανεια παραμενει ανυπαρκτη. Χτες είμουν με 10άρια και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Για τα 11 έχει app για κάτι τέτοιο. https://apps.microsoft.com/detail/9pf4kz2vn4w9?hl=el-GR&gl=GR 9 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε για να ανοιξεις ενα rar τωρα θες δυο κλικ γιατι εχει υπομενου Τι εννοείς; Αν έχεις το winrar από έκδοση 7 και μετά τότε βγαίνει στο κεντρικό μενού. Στις παλιές εκδόσεις (5 και κάτω) έπρεπε να πας "Εμφάνιση περισσότερων επιλογών" 9 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Αλλα απ οτι βλεπω αν πας στη προσθηκη δ/νσης ηλ. ταχυδρομειου ανακτησης, θα πρεπει να καταργησεις την υπαρχουσα. Πάτα κάτω που λέει +Add a new way to sign in or verify Και πρόσθεσε το νέο email. Εγώ έτσι το έκανα και έχω δύο email για επιβεβαίωση. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από micos000
profile Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 10 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε τωρα θες δυο κλικ γιατι εχει υπομενου Κρατώντας το shift με δεξί κλικ βγαίνουν όλες οι επιλογές του υπομενού. Γενικά για κάποιο λόγο στα 11 σε σχέση με τα 10 πολλές ενέργειες θέλουν 2 και τρεις παραπάνω προσπάθειες. Ακόμα και στον κάδο ανακύκλωσης η διαγραφή των περιεχομένων απαιτεί 2 προσπάθειες. Επισήμανση - διαγραφή. Χάθηκε το κουμπί των 10, άδειασμα κάδου.
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, micos000 είπε Τι εννοείς; Αν έχεις το winrar από έκδοση 7 και μετά τότε βγαίνει στο κεντρικό μενού. Αυτο ακριβως που δειχνεις στην εικονα εννοω. Πατας στο WinRAR, σου ανοιγει υπομενού και ξαναπας. Δυο κλικ δλδ, στα 7 θες μόνο ενα. 7 ώρες πριν, micos000 είπε Για τα 11 έχει app για κάτι τέτοιο. https://apps.microsoft.com/detail/9pf4kz2vn4w9?hl=el-GR&gl=GR Γιατι να υπαρχει ξεχωριστο app, δε μπορω να καταλαβω. Οι δε σχετικες επιλογες δεν φερνουν αποτελεσμα. Λοιπον εβαλα αυτο το app, ελπιζω να ειναι δωρεαν γιατι κατι ειδα περι "δοκιμης". Κανει μεν διαφανη την taskbar αλλα εξαφανιζει τη γραμμη της. Tα εικονιδια της δεξιας γωνιας δε φαινονται στο μαυρο χρωμα. Τα παραθυρα δε γινονται διαφανη. Εκτος αν δε τα βλεπω εγω σωστα, γιατι αυτη τη στιγμη μπαινω στα 11 απο remote. 7 ώρες πριν, micos000 είπε Πάτα κάτω που λέει +Add a new way to sign in or verify Και πρόσθεσε το νέο email. Εγώ έτσι το έκανα και έχω δύο email για επιβεβαίωση. Αγγλικα win εχεις? Ok, ορισα ενα δευτερο mail σε διαφορετικο διακομιστη. Θα μου στελνει και στα δυο δλδ οταν ειναι? 5 ώρες πριν, profile είπε Κρατώντας το shift με δεξί κλικ βγαίνουν όλες οι επιλογές του υπομενού. Γενικά για κάποιο λόγο στα 11 σε σχέση με τα 10 πολλές ενέργειες θέλουν 2 και τρεις παραπάνω προσπάθειες. Ακόμα και στον κάδο ανακύκλωσης η διαγραφή των περιεχομένων απαιτεί 2 προσπάθειες. Επισήμανση - διαγραφή. Χάθηκε το κουμπί των 10, άδειασμα κάδου. Τις επιλογες τις βλεπω ολες. Κρισιμες επιλογες οπως αποκοπη, αντιγραφη, μετονομασια, διαγραφη εχουν παει μαζεμενες σε αλλο σημειο. Δε ξερω τη σχεση με τα 10 αλλα κανω συγκριση με τα 7 που χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια. Αδειασμα καδου υπαρχει, αλλα τωρα που το ειπες, δεν υπαρχει επιλογη επιβεβαιωσης διαγραφης, μονο για τον καδο σε ρωταει. Αν κατσω να απαριθμησω ολα τα (μεχρι στιγμης) θεματα θα χρειαστω ωρες, αλλα υπαρχει ενα πολυ ενοχλητικο, που εχει αναφερθει και σε αλλο νημα εδω διπλα: Το μεγεθος των υποφακελων αλλαζει απο μόνο του. Εγω παντα το βαζω μεγαλα εικονιδια και μετα γυριζουν στα αρχικα μικρα. θα πω κι αυτο γιατι ειναι τουλαχιστον περιεργο: Οι υποφακελοι εμφανιζονται αλλοι κλειστοι, αλλοι ανοιχτοι. Στους ανοιχτους αυτο το μισο-μισο δε βοηθαει, μπορω να βλεπω τους φακελους οπως ειναι στα 7 δλδ ορθιους? Επεξ/σία 2 Ιουνίου από fitsoulas2024
profile Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Τις επιλογες τις βλεπω ολες. Κρισιμες επιλογες οπως αποκοπη, αντιγραφη, μετονομασια, διαγραφη εχουν παει μαζεμενες σε αλλο σημειο. Δε ξερω τη σχεση με τα 10 αλλα κανω συγκριση με τα 7 που χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια. Αδειασμα καδου υπαρχει, αλλα τωρα που το ειπες, δεν υπαρχει επιλογη επιβεβαιωσης διαγραφης, μονο για τον καδο σε ρωταει. Σκέτο δεξι κλικ shift δεξί κλικ δεξι στον κάδο και επιλογές που θέλεις. 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε μπορω να βλεπω τους φακελους οπως ειναι στα 7 δλδ ορθιους? όχι
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, profile είπε ......................... Αρα το shift+δεξι κλικ παρουσιαζει ενα μενου ιδιο με αυτο των 7. Μόνο που δεν ειναι δυνατον να παταω καθε φορα shift, δεν εξυπηρετει. Απλα πρεπει να συνηθισω. Οσο για τη διαγραφη φιλε μου, αυτο ηταν απλο και μπορουσα να το βρω και μονος μου, θα προτιμουσα απαντησεις σε αυτα που ρωταω, και εν προκειμενω, πως διατηρουνται οι υποφακελοι στο μεγεθος που τους εχω ορισει? γιατι καποιοι εμφανιζονται κλειστοι και καποιοι ημιανοιχτοι? Οσο αφορα το translucentTB, υπαρχει επιλογη για τη γραμμη τoυ taskbar. Η εφαρμογη ομως πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο, τη βλεπεις δηλ. στις διεργασιες. Δεν ενσωματωνεται, τρεχει σαν ξεχωριστο προγραμμα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Αρα το shift+δεξι κλικ παρουσιαζει ενα μενου ιδιο με αυτο των 7. Μόνο που δεν ειναι δυνατον να παταω καθε φορα shift, δεν εξυπηρετει. Απλα πρεπει να συνηθισω. Δε χρειάζεται να συνηθίσεις τίποτα... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/restore-old-right-click-context-menu-in-windows-11/a62e797c-eaf3-411b-aeec-e460e6e5a82a 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Οσο αφορα το translucentTB, υπαρχει επιλογη για τη γραμμη τoυ taskbar. Η εφαρμογη ομως πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο, τη βλεπεις δηλ. στις διεργασιες. Δεν ενσωματωνεται, τρεχει σαν ξεχωριστο προγραμμα. Και τι πειράζει αυτό;
profile Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Είπες ότι 13 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε δεν υπαρχει επιλογη επιβεβαιωσης διαγραφης και στο έδειξα 6 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Οσο για τη διαγραφη φιλε μου, αυτο ηταν απλο και μπορουσα να το βρω και μονος μου, 'Η ρωτάς ή ξέρεις, αποφάσισε.
fitsoulas2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 10 ώρες πριν, profile είπε Είπες ότι και στο έδειξα 'Η ρωτάς ή ξέρεις, αποφάσισε. H ερωτηση εχει παντα ερωτηματικο. Αυτη ηταν διαπιστωση. 15 ώρες πριν, micos000 είπε Δε χρειάζεται να συνηθίσεις τίποτα... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/restore-old-right-click-context-menu-in-windows-11/a62e797c-eaf3-411b-aeec-e460e6e5a82a Οk, αυτο τακτοποιηθηκε. Μηπως υπαρχει και καποια αναλογη επεμβαση για να παει το εικονιδιο των win/εναρξη στην "κανονικη" κατω αριστερα θεση? Εντωμεταξυ η δουλεια εγινε με το powerShell, terminal δε βλεπω να υπαρχει. Το βαζεις στην ευρεση και σου δειχνει να... το κατεβασεις απ το ιντερνετ. Παρολο που υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειναι εγκατεστημενο. To cmd εχει αντικατασταθει απο το powershell? 15 ώρες πριν, micos000 είπε Και τι πειράζει αυτό; Aν δε καταναλωνει πορους και δεν επιβαρυνει το συστημα δε πειραζει, απλα οταν πρεπει να τρεχω ενα ξεχωριστο προγραμμα, να το εκκινω μαζι με τα win, ενω μεχρι τωρα το ειχα ενσωματωμενο και δεδομενο, νιωθω καπως. [καπως σαν ηλιθιος😆] Να πω οτι με τη καταλληλη ρυθμιση τωρα μπορω να δω τα κατω δεξια εικονιδια της taskbar στο μαυρο χρωμα. Τα παραθυρα ομως εξακολουθουν να μην ειναι διαφανη, μπορει να γινει κατι γι αυτα? Ειδα ενα βιντεακι στο utube, πως να κανεις τα παντα διαφανη, δε θα ηθελα κατι τετοιο. Μιλαω μόνο για το πανω περιθωριο των παραθυρων, εκει δλδ που τα πιανουμε με το ποντικι για να τα μετακινησουμε. Περιγραμμα παραθυρων στα 11 δεν υπαρχει, καθολου καλαισθητο.
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Μηπως υπαρχει και καποια αναλογη επεμβαση για να παει το εικονιδιο των win/εναρξη στην "κανονικη" κατω αριστερα θεση? 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Εντωμεταξυ η δουλεια εγινε με το powerShell, terminal δε βλεπω να υπαρχει. Το βαζεις στην ευρεση και σου δειχνει να... το κατεβασεις απ το ιντερνετ. Παρολο που υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειναι εγκατεστημενο. To cmd εχει αντικατασταθει απο το powershell? WINDOWS+R και γράψε cmd και ENTER. Δεν το βγάζει;
fitsoulas2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξεχασα να πω οτι θελω να φυγει απο κει και η 'Αναζητηση'. Να μεταφερθει καπου αλλου, οχι να σβηστει βεβαια γιατι ειναι απαραιτητη. Η δε online ενδειξη θερμοκρασιας που βρισκεται σε αυτη τη γωνια να παει επισης σε αλλο σημειο γιατι ειναι πολυ χρησιμη (η πλακα ειναι οτι σου λενε να εγκαταστησεις τη σχετικη εφαρμογη του καιρου, που ομως δεν εχει τετοια λειτουργια). 52 λεπτά πριν, micos000 είπε WINDOWS+R και γράψε cmd και ENTER. Δεν το βγάζει; Βεβαιως ετσι το βγαζει, αλλα δεν ειναι ορισμενο by default. Δλδ οταν σε ενα φακελο πατησεις Shift+δεξι κλικ, Ανοιγμα παραθυρου εδω, εχεις ανοιγμα παραθυρου με το PowerShell. Πως γινεται να εχω το κλασικο 'Aνοιγμα παραθυρου εντολων εδω'? Εχω και ενα θεματακι με τη μεταφραση, υποτιθεται οτι ο Edge σου προτεινει μεταφραση σε καθε site που επισκεπτεσαι, αλλα σε καποιο δε μου τη βγαζει. Μαλλον προσφατα του ειχα δωσει εντολη να μη μου προτεινει μεταφραση στο συγκεκριμενο site. Πως μπορει τωρα να αλλαξει αυτη η εντολη(για το συγκεριμενο παντα site)? Επεξ/σία 4 Ιουνίου από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα