hawkpilot Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, fitsoulas2024 said: ... Δλδ οταν σε ενα φακελο πατησεις Shift+δεξι κλικ, Ανοιγμα παραθυρου εδω, εχεις ανοιγμα παραθυρου με το PowerShell. Πως γινεται να εχω το κλασικο 'Aνοιγμα παραθυρου εντολων εδω'?... Ποστάρω εικόνες από αγγλικά win11 (δεν έχω ελληνικά). Όταν θα ανοίξεις το terminal, κάνεις κλικ στο βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, επιλέγεις Settings (Ρυθμίσεις?) και διαλέγεις στο default profile τον τύπο του τερματικού που θες να ξεκινά. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από hawkpilot 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 5 ώρες πριν, hawkpilot είπε Ποστάρω εικόνες από αγγλικά win11 (δεν έχω ελληνικά). Όταν θα ανοίξεις το terminal, κάνεις κλικ στο βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, επιλέγεις Settings (Ρυθμίσεις?) και διαλέγεις στο default profile τον τύπο του τερματικού που θες να ξεκινά. Ορισα και στις δυο επιλογες (Default profile και Default terminal application) το Command Prompt, οπότε τωρα με shift+δεξι κλικ εμφανιζονται και οι δυο επιλογες, δλδ 'Ανοιγμα στο τερματικο' και 'Ανοιγμα παραθυρου PowerShell εδω. Εγινε ομως και κατι καλυτερο, το 'Ανοιγμα στο τερματικο' εμφανιζεται στο μενου με απλο δεξι κλικ επι του φακελου!
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 23 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Βεβαιως ετσι το βγαζει, αλλα δεν ειναι ορισμενο by default. Δλδ οταν σε ενα φακελο πατησεις Shift+δεξι κλικ, Ανοιγμα παραθυρου εδω, εχεις ανοιγμα παραθυρου με το PowerShell. Πως γινεται να εχω το κλασικο 'Aνοιγμα παραθυρου εντολων εδω'? https://superuser.com/questions/1789185/change-default-windows-terminal-from-powershell-to-command-prompt-in-windows-11 23 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Εχω και ενα θεματακι με τη μεταφραση, υποτιθεται οτι ο Edge σου προτεινει μεταφραση σε καθε site που επισκεπτεσαι, αλλα σε καποιο δε μου τη βγαζει. Μαλλον προσφατα του ειχα δωσει εντολη να μη μου προτεινει μεταφραση στο συγκεκριμενο site. Πως μπορει τωρα να αλλαξει αυτη η εντολη(για το συγκεριμενο παντα site)? Δε νομίζω να έχει επιλογή για συγκεκριμένα site. Η γλώσσα του site είναι που μπορείς να επιλέξεις αν δεν θέλεις να μεταφράζεται, δηλαδή να μην μεταφράζονται τα site στα Αγγλικά. Αυτό το αλλάζεις από τις ρυθμίσεις->Γλώσσες και στις τελίτσες στη γλώσσα να τσεκάρεις την προσφορά για μετάφραση. Για τα υπόλοιπα μάλλον ψάχνεις για mod που να αλλάζει το interface των windows (να πάει το ένα από εδώ, να φύγει το άλλο από εκεί κτλ). Δεν ασχολούμαι με τέτοια. Γκουγκλάρισε και λίγο. Τα περισσότερα που ζητάς τα έβρισκα με μια απλή αναζήτηση. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Γκουγκλάρισε και λίγο. Τα περισσότερα που ζητάς τα έβρισκα με μια απλή αναζήτηση. E ενταξει, πρωτα googlαρω και αν δε βρω ρωταω εδω. Πλην καποιων ελαχιστων εξαιρεσεων. Αυτα που εχω ρωτησει εδω ειναι σταγονα στον ωκεανο. Και δυστυχως καποια μειναν αναπαντητα. 23 λεπτά πριν, micos000 είπε https://superuser.com/questions/1789185/change-default-windows-terminal-from-powershell-to-command-prompt-in-windows-11 Λυθηκε αυτο, οπως λεμε απο πανω. Τωρα βγαινει στο μενου επιλογων με δεξι κλικ, πραγμα που δε συμβαινει στα 7. 25 λεπτά πριν, micos000 είπε Δε νομίζω να έχει επιλογή για συγκεκριμένα site. Η γλώσσα του site είναι που μπορείς να επιλέξεις αν δεν θέλεις να μεταφράζεται......................... Οταν ανοιγεις ενα site βγαινει το ερωτημα αν θες μεταφραση. Αν επιλεξεις 'οχι', το 'οχι' παει για ολα τα sites απο δω και περα? Εγω νομιζα οτι αφορα μονο το συγκεκριμενο.
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Οταν ανοιγεις ενα site βγαινει το ερωτημα αν θες μεταφραση. Αν επιλεξεις 'οχι', το 'οχι' παει για ολα τα sites απο δω και περα? Εγω νομιζα οτι αφορα μονο το συγκεκριμενο. Όταν προτείνει μετάφραση έχεις την επιλογή για να το κάνεις ή να μην το κάνεις και περισσότερες επιλογές. Τι επιλογή πάτησες; Ακόμα όμως και να επέλεξες να μη γίνεται μετάφραση της τοποθεσίας, πατώντας στο εικονίδιο πάνω με το a μπορείς να το αναιρέσεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από micos000
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, micos000 είπε Όταν προτείνει μετάφραση έχεις την επιλογή για να το κάνεις ή να μην το κάνεις και περισσότερες επιλογές. Τι επιλογή πάτησες; Ακόμα όμως και να επέλεξες να μη γίνεται μετάφραση της τοποθεσίας, πατώντας στο εικονίδιο πάνω με το a μπορείς να το αναιρέσεις. Μια τετοια εικονα ετοιμαζομουν να ανεβασω, γιατι ειπες οτι δεν υπαρχει επιλογη για συγκεκριμενα site. Στο μεταξυ στο site που προσπαθουσα να εχω την επιλογη της μεταφρασης προχτες και δεν εβγαινε με τιποτα(συγκεκριμενα το imdb.com), χτες μου την εβγαλε! Ξαναπηγα λοιπον τωρα για να ακολουθησω την οδηγια σου, μου εβγαλε το παραθυρο ρωτωντας και επελεξα "να μη γινεται ποτέ μεταφραση αυτης της τοποθεσιας". Κατοπιν βγηκα και ξαναμπηκα με σκοπο να αναιρεσω αυτη την εντολη. Αλλα δεν υπαρχει αυτο αυτο το a με το κινεζικο διπλα. Υπαρχει μονο το Α που αφορα εκφωνηση. Ελπιζω να μη με εκαψες😄, μπαινω πολυ συχνα στo imdb. Πως μπορω να επαναφερω τη δυνατοτητα μεταφρασης? Επεξ/σία 5 Ιουνίου από fitsoulas2024
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Ξαναπηγα λοιπον τωρα για να ακολουθησω την οδηγια σου, μου εβγαλε το παραθυρο ρωτωντας και επελεξα "να μη γινεται ποτέ μεταφραση αυτης της τοποθεσιας". Κατοπιν βγηκα και ξαναμπηκα με σκοπο να αναιρεσω αυτη την εντολη. Αλλα δεν υπαρχει αυτο αυτο το a με το κινεζικο διπλα. Υπαρχει μονο το Α που αφορα εκφωνηση. Ελπιζω να μη με εκαψες😄, μπαινω πολυ συχνα στo imdb. Πως μπορω να επαναφερω τη δυνατοτητα μεταφρασης? Δεξί κλικ στη σελίδα και πάνε "Μετάφραση στα Ελληνικά". Θα ξεκινήσει η μετάφραση και θα βγάλει το a πάνω. Πάτα σε αυτό και επέλεξε "Εμφάνιση Αρχικής". Μετά αν ξαναπατήσεις να έχει πάλι "Περισσότερες επιλογές" και θα μπορέσεις να ξετσεκάρεις την επιλογή για να μην γίνεται η μετάφραση της σελίδας. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεξί κλικ στη σελίδα και πάνε "Μετάφραση στα Ελληνικά". Θα ξεκινήσει η μετάφραση και θα βγάλει το a πάνω. Πάτα σε αυτό και επέλεξε "Εμφάνιση Αρχικής". Μετά αν ξαναπατήσεις να έχει πάλι "Περισσότερες επιλογές" και θα μπορέσεις να ξετσεκάρεις την επιλογή για να μην γίνεται η μετάφραση της σελίδας. Yπαρχει τοσο απλη εντολη και δε το λες τοση ωρα?😀 Αρα δεξι κλικ σε μια σελιδα και στο μενου επιλογη "μεταφραση στα ελληνικα". Και για να ξαναγυρισει στην αρχικη της μορφη, κλικ στο Α με το κινεζικο και "εμφανιση αρχικης". Επεξ/σία 6 Ιουνίου από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα