Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε πριν λίγο ένα μειλ ότι έχω επιστροφή φόρου και να πατήσω στο ταδε λινκ εντός 24 ωρων και μέσα σε 3 μέρες θα πιστωθούν τα χρήματα. Απο αμέλεια πάτησα στο λινκ μέσα μου ζήτησε να επιλέξω σε ποια τραπεζα ανήκω και καθώς επέλεγα κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη βγήκα αμέσως και έσβησα το μειλ κινδυνεύω από κάτι; Δεν έβαλα ούτε κωδικούς ούτε στοιχεία από τίποτα 

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BaldMamba είπε

Μου ηρθε πριν λίγο ένα μειλ ότι έχω επιστροφή φόρου και να πατήσω στο ταδε λινκ εντός 24 ωρων και μέσα σε 3 μέρες θα πιστωθούν τα χρήματα. Απο αμέλεια πάτησα στο λινκ μέσα μου ζήτησε να επιλέξω σε ποια τραπεζα ανήκω και καθώς επέλεγα κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη βγήκα αμέσως και έσβησα το μειλ κινδυνεύω από κάτι; Δεν έβαλα ούτε κωδικούς ούτε στοιχεία από τίποτα 

Πως πάτησες λίνκ απο αμέλεια;

Αφού δεν έβαλες κωδικους κλπ δεν έχεις κάτι να ανησυχείς.

• Thanks 1
Δημοσ.

ετσι την πατησε και ενας λαλακας φιλος και του φαγανε 25 χιλιαρικα,τωρα τα κλαιει,ειπαμε προσοχηηηηηηη

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

ετσι την πατησε και ενας λαλακας φιλος και του φαγανε 25 χιλιαρικα,τωρα τα κλαιει,ειπαμε προσοχηηηηηηη

Με το μάρκι πας;

Δημοσ.

οχι ο <<λογιστης >> τον πηρε να δωσει κωδικους e-bankibg για να βαλει φραγκα χρωστουμενα

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...