DjTony Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Αλλαχθηκε μετρητής στην πεθερά μου πρόσφατα με νέο ψηφιακό με κάρτα sim. Μετά από μέρες της ήρθε χαρτί σπίτι ότι ο μετρητής θα ελεγχθεί για πιθανή ρευματοκλοπή. Προφανώς και από το 1965 που ήταν εκεί ο μετρητής δεν έχει πειραχτεί το οτιδήποτε από τη μεριά μας, η πεθερά μου υποψιάζεται ότι το κάνει ο δεδδηε εσκεμμένα για να ρίχνει προστίματα. Εγώ δε πιστεύω κάτι τέτοιο. Σε επικοινωνία με φίλο που δουλεύει στο ΔΕΔΔΗΕ μου είπε ότι σε όλους τους μετρητές που αλλάζονται με νέους, πάνε για έλεγχο οι παλιοί όλοι και όποιος τον έχει πειράξει θα πληρώσει. Γίνεται όμως έλεγχος σε όλους μου είπε. Τι ισχύει τελικά; σε εσάς που αλλάξανε μετρητή με νέου τύπου, σας ήρθε χαρτί ότι θα ελεγχθεί ο παλιός; ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 28 Μαϊου από DjTony
fidepab982 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου δε μας ειπες το βασικο, ειδε διαφορα στην καταναλωση με τον νεο μετρητη? ή ηρθαν τα ιδια? αποτι ξερω οι παλιοι μετρητες ειναι λογικο να χανουν μοναδες (αυτο δεν ειναι ρευματοκλοπη)
liakjim Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 26 λεπτά πριν, DjTony είπε Καλησπέρα σας. Αλλαχθηκε μετρητής στην πεθερά μου πρόσφατα με νέο ψηφιακό με κάρτα sim. Μετά από μέρες της ήρθε χαρτί σπίτι ότι ο μετρητής θα ελεγχθεί για πιθανή ρευματοκλοπή. Προφανώς και από το 1965 που ήταν εκεί ο μετρητής δεν έχει πειραχτεί το οτιδήποτε από τη μεριά μας, η πεθερά μου υποψιάζεται ότι το κάνει ο δεδδηε εσκεμμένα για να ρίχνει προστίματα. Εγώ δε πιστεύω κάτι τέτοιο. Σε επικοινωνία με φίλο που δουλεύει στο ΔΕΔΔΗΕ μου είπε ότι σε όλους τους μετρητές που αλλάζονται με νέους, πάνε για έλεγχο οι παλιοί όλοι και όποιος τον έχει πειράξει θα πληρώσει. Γίνεται όμως έλεγχος σε όλους μου είπε. Τι ισχύει τελικά; σε εσάς που αλλάξανε μετρητή με νέου τύπου, σας ήρθε χαρτί ότι θα ελεγχθεί ο παλιός; ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Και σε εμάς όταν κάναμε αίτηση για νυχτερινό και αλλάξαμε σε ψηφιακό μετρητή, ήρθε χαρτί ότι ο παλιός πάει για έλεγχο και αν θέλαμε μπορούσαμε να είμαστε παρόντες.
tollisth Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Ναι το κάνουν και συνήθως ρίχνουνε πρόστιμα αν έχουν υποψία Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις εννοείται χωρίς ρευματοκλοπή,συνήθως βγάζουν ένα κουστούμι 1000-1500€ εκεί είναι η ταρίφα τους Τα πληρώνεις η πας δικαστικός δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο
yiannis72 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Σήμερα μου ήρθε κι εμένα αυτή η ειδοποίηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Γράφει ότι μπορώ να είμαι παρών στον έλεγχο ο οποίος έγινε...μια βδομάδα πριν! Στα "ευρήματα" της αυτοψίας,αναφέρει 'Άνευ κάτω σφραγίδας καλύμματος μετρητή" Θα ειδοποιηθώ για το αποτέλεσμα .
tasoe Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 3 hours ago, DjTony said: για να ρίχνει προστίματα. Το λέει και ένας θείος μου το "προστίματα". Πλάκα έχει. 1
takoulou Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 18 λεπτά πριν, yiannis72 είπε Σήμερα μου ήρθε κι εμένα αυτή η ειδοποίηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Γράφει ότι μπορώ να είμαι παρών στον έλεγχο ο οποίος έγινε...μια βδομάδα πριν! Στα "ευρήματα" της αυτοψίας,αναφέρει 'Άνευ κάτω σφραγίδας καλύμματος μετρητή" Θα ειδοποιηθώ για το αποτέλεσμα . Καλησπερα... Ναι αυτο θα γινει; Για ποια σφραγιδα λεει; Τι αλλο γραφει και αναφερει εχει φωτογραφιες.. Σε ολους τους μετρητες που αφαιρουν τους πανε για ελεγχο στο ΤΜΟ... Τυπικο ελεγχο αλλα μπορει να προκυψει και κατι...
yiannis72 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 18 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Ναι αυτο θα γινει; Για ποια σφραγιδα λεει; Τι αλλο γραφει και αναφερει εχει φωτογραφιες.. Σε ολους τους μετρητες που αφαιρουν τους πανε για ελεγχο στο ΤΜΟ... Τυπικο ελεγχο αλλα μπορει να προκυψει και κατι... Φαντάζομαι πως αναφέρεται στην εξωτερική σφραγίδα του μετρητή (ούτε που το είχα παρατηρήσει πως λείπει). Αυτό που με προβληματίζει,είναι το .."Η αυτοψία στην εν λόγω παροχή,διενεργήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για ρευματοκλοπή" Η πλάκα είναι πως πριν από κανένα 2μηνο,είχα πάρει ο ίδιος τηλέφωνο στην ΔΕΗ για να ρωτήσω γιατί μου ήρθε 15€ ένας λογαριασμός(δεν είχα αντιληφθεί πως ήταν έναντι επειδή δεν είχε πρόσβαση στον μετρητή ο υπάλληλος.Από 'κει και μετά και μέχρι να αλλαχθεί ο μετρητής,καταχωρούσα εγώ τις ενδείξεις στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ)
takoulou Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 10 ώρες πριν, yiannis72 είπε Φαντάζομαι πως αναφέρεται στην εξωτερική σφραγίδα του μετρητή (ούτε που το είχα παρατηρήσει πως λείπει). Αυτό που με προβληματίζει,είναι το .."Η αυτοψία στην εν λόγω παροχή,διενεργήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για ρευματοκλοπή" Η πλάκα είναι πως πριν από κανένα 2μηνο,είχα πάρει ο ίδιος τηλέφωνο στην ΔΕΗ για να ρωτήσω γιατί μου ήρθε 15€ ένας λογαριασμός(δεν είχα αντιληφθεί πως ήταν έναντι επειδή δεν είχε πρόσβαση στον μετρητή ο υπάλληλος.Από 'κει και μετά και μέχρι να αλλαχθεί ο μετρητής,καταχωρούσα εγώ τις ενδείξεις στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ) Καλημερα... Απλα αν λειπει καποια σφραγιδα ειναι κατι υποπτο; Υπαρχει ενδειξη οτι κατι παιζει...( η κομμενη σφραγιδα εχει χρεωση 15 Ευρω)
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 14 ώρες πριν, DjTony είπε Καλησπέρα σας. Αλλαχθηκε μετρητής στην πεθερά μου πρόσφατα με νέο ψηφιακό με κάρτα sim. Μετά από μέρες της ήρθε χαρτί σπίτι ότι ο μετρητής θα ελεγχθεί για πιθανή ρευματοκλοπή. Προφανώς και από το 1965 που ήταν εκεί ο μετρητής δεν έχει πειραχτεί το οτιδήποτε από τη μεριά μας, η πεθερά μου υποψιάζεται ότι το κάνει ο δεδδηε εσκεμμένα για να ρίχνει προστίματα. Εγώ δε πιστεύω κάτι τέτοιο. Σε επικοινωνία με φίλο που δουλεύει στο ΔΕΔΔΗΕ μου είπε ότι σε όλους τους μετρητές που αλλάζονται με νέους, πάνε για έλεγχο οι παλιοί όλοι και όποιος τον έχει πειράξει θα πληρώσει. Γίνεται όμως έλεγχος σε όλους μου είπε. Τι ισχύει τελικά; σε εσάς που αλλάξανε μετρητή με νέου τύπου, σας ήρθε χαρτί ότι θα ελεγχθεί ο παλιός; ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απλά κάνουν έλεγχο. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Κ σε μένα το έκαναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα