Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 12,95€ για 6GB (4GB + 2GB bonus λόγω Magenta ONE), αλλά το συμβόλαιό μου λήγει σε περίπου ένα μήνα και η νέα πρόταση που έλαβα είναι σημαντικά ακριβότερη: 20GB για 24,89€, ή 28€ με επιδότηση συσκευής και 8GB

Τι κάνετε για να διεκδικήσετε καλύτερη προσφορά; υπάρχει κάτι καλύτερο πχ Vodafone . Δεν με ενδιαφέρει να πάρω πάνω από 8GB δεν τα χρησιμοποιώ όλα. Παράλληλα λήγει και το συμβόλαιο του σταθερού, οπότε μπορώ να κάνω κάτι συνδυαστικό;

IMG_6708.jpeg

Επεξ/σία από Theo_m
Δημοσ.

Λάθος topic.

Τι μπορείς να κάνεις όμως. Να μην κάνεις συμβόλαιο για 2 χρόνια. Μακάρι να το καταλάβει ο κόσμος ότι είναι από τις χειρότερες πρακτικές από τα καρτέλ, μήπως και αλλάξει κάτι.

Αυτό που κάνω εγώ είναι what's up/cosmoκάρτα/πως-τα-λένε-τώρα με τα 13 και κάτι το μήνα και αυτόματη ανανέωση με payzy. Πάνω κάτω βγαίνει γύρω στα 10GB με τα extra που δίνει δώρο και κάνουν και roll over.

Και αυτό που πόσταρε ο φίλος από πάνω, απλώς θέλει να πας πρώτα σε άλλο πάροχο και μετά πίσω στην Cosmote για να κρατήσεις το νούμερό σου.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NexGen είπε

Λάθος topic.

Τι μπορείς να κάνεις όμως. Να μην κάνεις συμβόλαιο για 2 χρόνια. Μακάρι να το καταλάβει ο κόσμος ότι είναι από τις χειρότερες πρακτικές από τα καρτέλ, μήπως και αλλάξει κάτι.

Αυτό που κάνω εγώ είναι what's up/cosmoκάρτα/πως-τα-λένε-τώρα με τα 13 και κάτι το μήνα και αυτόματη ανανέωση με payzy. Πάνω κάτω βγαίνει γύρω στα 10GB με τα extra που δίνει δώρο και κάνουν και roll over.

Και αυτό που πόσταρε ο φίλος από πάνω, απλώς θέλει να πας πρώτα σε άλλο πάροχο και μετά πίσω στην Cosmote για να κρατήσεις το νούμερό σου.

Αυτό έκανα και γω πριν λίγες μέρες που έτρεχε η προσφορά με τα απεριόριστα για 9 μήνες στο Whats up και έβγαλα και payzy.. Βέβαια μου έκανε η Vodafone πρόταση για να μείνω με 15.80€ όλα απεριόριστα Ελλάδα και ομιλια ΕΕ για δύο χρόνια συν πολλά GB για ευρωπαϊκή ένωση (τον δεύτερο θα πάει +1.5€) και μου έδωσε και ένα μήνα να το σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω και δεν ξέρω... Μερικές φορές μπορεί να αξίζει το συμβόλαιο ειδικά αν ταξιδεύεις. 

@Theo_m Αν στην περιοχή που κινείσαι έχεις καλό σήμα με Vodafone μίλησε μαζί τους,κάνουν ωραίες προσφορές 

• Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, NexGen said:

Λάθος topic.

Το μονο καλο θα ηταν να μπορουσαμε να κλεισουμε εντελως το κινητο , αλλα δεν γινεται αυτο γιατι μας κρατανε απο τα @@ . 

Ακομα και με καρτα να εισαι ...... αν δεν βαλεις λεφτα για 1 μηνα , σου κλεβουν το υπολοιπο . Αν δεν βαλεις για 2 μηνες , σου κανουν φραγη . 

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχω το σταθερό σκέφτομαι να μεταφέρω σταθερό + κινητό. Προτιμώ την COSMOTE καθώς έχει το καλύτερο σήμα. Μόνο αυτή δίνει vdsl 50 στην περιοχή 

4 λεπτά πριν, George6633 είπε

Αυτό έκανα και γω πριν λίγες μέρες που έτρεχε η προσφορά με τα απεριόριστα για 9 μήνες στο Whats up και έβγαλα και payzy.. Βέβαια μου έκανε η Vodafone πρόταση για να μείνω με 15.80€ όλα απεριόριστα Ελλάδα και ομιλια ΕΕ για δύο χρόνια συν πολλά GB για ευρωπαϊκή ένωση (τον δεύτερο θα πάει +1.5€) και μου έδωσε και ένα μήνα να το σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω και δεν ξέρω... Μερικές φορές μπορεί να αξίζει το συμβόλαιο ειδικά αν ταξιδεύεις. 

@Theo_m Αν στην περιοχή που κινείσαι έχεις καλό σήμα με Vodafone μίλησε μαζί τους,κάνουν ωραίες προσφορές 

Επειδή έχω το σταθερό σκέφτομαι να μεταφέρω σταθερό + κινητό. Προτιμώ την COSMOTE καθώς έχει το καλύτερο σήμα. Μόνο αυτή δίνει vdsl 50 στην περιοχή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο τον Ιούνιο και 1-2 μέρες πριν να τους καλέσω; Μήπως μπορώ και νωρίτερα για να διαπραγματευτώ; 

Επεξ/σία από Theo_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Theo_m είπε

Κάνε μια ερώτηση στην Cosmote αλλά δυστυχώς η πρακτική των παρόχων στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι να μην δίνουν καλύτερες προσφορές όταν είσαι ήδη στο δίκτυο...Μονο αν βρεις αλλού κάτι καλύτερο και πας να φύγεις σε θυμούνται,αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο γιατί μπορεί και να σε αφήσουν να φύγεις έτσι....Αν πιάνει η Cosmote στην περιοχή σου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα με ρίσκο.Εγω μόνο στη Forthnet έπαιρνα καλύτερες προσφορές όταν ερχόταν η ώρα της ανανέωσης.

Επεξ/σία από George6633
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, George6633 είπε

Κάνε μια ερώτηση στην Cosmote αλλά δυστυχώς η πρακτική των παρόχων στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι να μην δίνουν καλύτερες προσφορές όταν είσαι ήδη στο δίκτυο...Μονο αν βρεις αλλού κάτι καλύτερο και πας να φύγεις σε θυμούνται,αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο γιατί μπορεί και να σε αφήσουν να φύγεις έτσι....Αν πιάνει η Cosmote στην περιοχή σου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα με ρίσκο.Εγω μόνο στη Forthnet έπαιρνα καλύτερες προσφορές όταν ερχόταν η ώρα της ανανέωσης.

Πριν 2 χρόνια που έληγε πάλι μου έδωσαν καλή προσφορά την τελευταία μέρα αλλά έκανα το δύσκολο. Πάλι μου είχαν κάνει πρόταση με 20€+ στην αρχή αλλά μετά το έριξα στα ίδια επίπεδα. Από 13.30 που πλήρωνα τότε στα 12.95€ που πληρώνω μέχρι σήμερα 

Επεξ/σία από Theo_m
  • Like 1
Δημοσ.

Με μια τέτοια περίπτωση, μετά από 15 χρόνια συμβόλαιο, έβαλα και γω CU πριν 2.5 χρόνια και δε το αλλάζω. 

Βάζω ένα reminder κάθε μήνα στη μέρα της λήξης και κάνω top up 15€ και αυτόματα βάζω το CU combo wave με 4.5gb + unlimited φωνή + 100 sms. Σου δίνει +3.5gb δώρο οπότε πας στα 8gb που θες. 

Η φάση ειναι ότι αν βάζεις τα 15 euro πριν λήξει, σου τα κάνει roll over ολα στον επόμενο μήνα κοκ. 

Έτσι μετά από 1 χρόνο roll over εχω φτάσει 150gb! Οπότε γιατί να γυρίσεις σε συμβόλαιο? Το μόνο inconvenience ότι πρέπει να κάνεις top up συγκεκριμένη μέρα (αν κάνεις πιο νωρίς πχ 2 μέρες πριν τη λήξη σου πάει +30 μέρες από εκείνη τη μέρα οπότε χάνεις τις 2 μέρες). Αλλά μέσα από το CU app είναι 3 κλικ με αποθηκευμένη καρτα. 

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Theo_m είπε

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 12,95€ για 6GB (4GB + 2GB bonus λόγω Magenta ONE), αλλά το συμβόλαιό μου λήγει σε περίπου ένα μήνα και η νέα πρόταση που έλαβα είναι σημαντικά ακριβότερη: 20GB για 24,89€, ή 28€ με επιδότηση συσκευής και 8GB

Τι κάνετε για να διεκδικήσετε καλύτερη προσφορά; υπάρχει κάτι καλύτερο πχ Vodafone . Δεν με ενδιαφέρει να πάρω πάνω από 8GB δεν τα χρησιμοποιώ όλα. Παράλληλα λήγει και το συμβόλαιο του σταθερού, οπότε μπορώ να κάνω κάτι συνδυαστικό;

IMG_6708.jpeg

Έληξε το συμβόλαιο εμένα και της γυναίκας μου πριν ένα μήνα.Προσφορα καλή δε μας δώσανε και πήγαμε στη Vodafone με 20€ σχεδόν,απεριόριστα όλα.Την ίδια μέρα τηλέφωνο από Cosmote με προσφορά στα 17 το ένα νούμερο για ένα χρόνο και μετά στα 20,στα 20 το άλλο ,όλα απεριόριστα και τρεις μήνες χωρίς παγιο.Δε μπορούσα να κάνω υπαναχώρηση από τη Vodafone και έτσι συνέχισα σε αυτούς.Σημα όμως μηδέν..Όποτε κάναμε διακοπη από Vodafone μέσα σε τρεις μέρες πληρώνοντας ένα πέναλτι 2 πάγια και γυρίσαμε στη cosmote με 19.8 κάθε νούμερο απεριόριστα ολα και τρείς μήνες χωρίς πάγιο και στα δύο νούμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Τρέχει προσφορά Q, με 99€ (Τα δίνεις μπροστά) έχεις απεριόριστα GB, ομιλία και 300 sms κάθε μήνα, για ένα χρόνο. Βγαίνει 8.25€ το μήνα.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Έληξε το συμβόλαιο εμένα και της γυναίκας μου πριν ένα μήνα.Προσφορα καλή δε μας δώσανε και πήγαμε στη Vodafone με 20€ σχεδόν,απεριόριστα όλα.Την ίδια μέρα τηλέφωνο από Cosmote με προσφορά στα 17 το ένα νούμερο για ένα χρόνο και μετά στα 20,στα 20 το άλλο ,όλα απεριόριστα και τρεις μήνες χωρίς παγιο.Δε μπορούσα να κάνω υπαναχώρηση από τη Vodafone και έτσι συνέχισα σε αυτούς.Σημα όμως μηδέν..Όποτε κάναμε διακοπη από Vodafone μέσα σε τρεις μέρες πληρώνοντας ένα πέναλτι 2 πάγια και γυρίσαμε στη cosmote με 19.8 κάθε νούμερο απεριόριστα ολα και τρείς μήνες χωρίς πάγιο και στα δύο νούμερα.

Μάλλον κάτι παρόμοιο θα κάνω ειδικά αν δώσουν δωρεάν πάγια

9 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Τρέχει προσφορά Q, με 99€ (Τα δίνεις μπροστά) έχεις απεριόριστα GB, ομιλία και 300 sms κάθε μήνα, για ένα χρόνο. Βγαίνει 8.25€ το μήνα.

Η nova δεν παρέχει υπηρεσία σταθερού  καθόλου στην περιοχή μόνο wireless με το 5G WiFi για αυτό και δεν με βολεύει συνδυαστικό με Q

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Που μένεις και δεν είχες σήμα με την Vodafone?

Δημοσ.

Whats up 11,5€ τον μήνα.

Μόνο στα data με ελενχουν κλασικα όπου χρησιμοποιώ όλα τα έξτρα και βγαίνει κάπου 3gb τον μήνα,ενώ έχω περασμένα ολα τα wifi των περιοχών που κινουμαι.

Αναννεωνω εγκαίρως και έχω πάντα πολλά λεπτα ομιλίας.......

IMG_20250529_073554.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...