Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσε το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών απέξω γιατί είναι κοινά και στα 2.

και σύγκρινε μόνο cpu-mobo-ram. 

O χαμηλότερος ΑΜ5 cpu (7500f) είναι το ίδιο καλός με τους καλύτερους ΑΜ4 cpu (5700x/5700X3D). 

Πόσο θα σου κοστίσει να παρεις αυτά τα ΑΜ4, και πόσο θα σου κοστίσει να πάρεις τα ΑΜ5. Αν η διαφορά σε χρήματα ειναι μικρή, φυσικά και πας σε ΑΜ5, αφού θα είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα σε απόδοση και θα σου δώσουν και καλύτερες εναλλακτικές στο μέλλον, καλύτερη αξία μεταπώλησης κλπ κλπ. 

Οπότε πρώτα-πρώτα γράψε πόσα ήσουν έτοιμος να δώσεις για cpu-mobo-ram AM4. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sattack είπε

O χαμηλότερος ΑΜ5 cpu (7500f) είναι το ίδιο καλός με τους καλύτερους ΑΜ4 cpu (5700x/5700X3D). 

Πόσο θα σου κοστίσει να παρεις αυτά τα ΑΜ4, και πόσο θα σου κοστίσει να πάρεις τα ΑΜ5. Αν η διαφορά σε χρήματα ειναι μικρή, φυσικά και πας σε ΑΜ5, αφού θα είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα σε απόδοση και θα σου δώσουν και καλύτερες εναλλακτικές στο μέλλον, καλύτερη αξία μεταπώλησης κλπ κλπ. 

απλα χειαζομαι και ψυχτρα και τα αλλα εχουν ηδη

30 λεπτά πριν, sattack είπε

τα τσεκαρα και ειναι 100 ευρω παραπανω αλλα ενταξει και με τα ΑΜ4 δεν εχω θεμα απλα θελω να κανω ενα μικρο upgrate

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thodorists3 είπε

τελικα αλλαξα γνωμη και θελω να κανω τα περισσοτερα upgrate γιατι τον εχω αρκετο καιρο τον υπολογιστη . Απλα θελω να μαθω αν  ολα αυτα τα εξαρτηματα που ειπα ειναι συμβατα μεταξυ τους και οτι δεν θα μου παρουσιασουν κανενα προβλημα

Έχω μια απορία. Έχεις την MSI B450 Tomahawk II Max και θέλεις να την αλλάξεις με την MSI B550 Tomahawk Max γιατί την έχεις καιρό;

Θέλω να πιστεύω πως αυτή η μητρική (η B450 Tomahawk II Max) δεν έχει πρόβλημα με 3-4 χρόνια χρήσης. Και δεν έχει και σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με καινούρια Β550 (βασικά το μόνο είναι που έχει pci-express 3.0 αντί το 4.0). Εφόσον έχεις σφιχτό budget μπορείς να την κρατήσεις.

Έστω και (εσύ αποφασίζεις έτσι κι αλλιώς) θα πάρεις καινούρια κομμάτια. Εφόσον πας σε AM4 βάλε κάποια πιο οικονομική από την B550 Tomahawk.

Αν και τείνω να συμφωνήσω με την άποψη του sattack του να βάλεις ένα οικονομικό ΑΜ5 σετ.

Το σετ που αναφέρεις (b550 tomahawk max, ryzen 5 5600x rtx 5060 ti ,32 gb ram ripjaws και για τροφοδοτικό corsair 650 watt για 730 ευρω) σε τι τιμές είναι τα κομμάτια και από που (και πιο ακριβώς είναι το "Corsair 650W").

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...