BabisZan Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Ψάχνω γνώμες και τυχόν εμπειρίες πάνω στο NOD U-2000 LINE INTERACTIVE UPS 2000VA . Το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι τις πολύ καλές κριτικές στο σκρουτζ και ότι είναι Best Seller άλλα μηδέν Review (μάλλον σε αυτό παίζει ρόλο ότι η NOD είναι ελληνική εταιρεία από ότι κατάλαβα) Έχω ένα κάλο σχετικά PC (850W cooler master gold psu/ Rx 6950XT /R7 5800x3D/32GB ddr4 /5TBSSD /14TB Hard drive) + 32" IPS LG main monitor +2.1 Speaker+ 25" IPS LG secondary monitor Και αυτή την στιγμή έχω ένα APC Back-UPS 850 Off-Line 850VA 520W στο οποίο είχα παλιά όλο το PC επάνω άλλα από όταν έκανα αναβάθμιση στην 6950ΧΤ δεν τον σηκώνει πλέον και το Tower αναγκαστικά το έχω μόνο στην προστασία τάσης και άφησα την οθόνη και τα ηχεία στην μπαταριά. Όποτε σκεφτόμουν να αγοράσω το NOD και να να βαλω το PC + Speakers + Monitors επάνω του και να μεταφέρω το APC διπλά στο μόντεμ και να βάλω στο APC το modem +τηλέφωνο+ οπτική ίνα. Πιστεύεται αξίζει το NOD U-2000UPS στα 150€? ή είναι ρίσκο και δεν αξίζει. Επεξ/σία χθες στις 12:57 πμ από BabisZan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα