tzitzikas2 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Ψάχνω για εσωτερική vfm camera tspo που να συνδέεται με την εφαρμογή Tapo TP -link και να δέχεται και κάρτα microsd για εσωτερικό χώρο. Βλέπω πολλά μοντέλα 20-30€. Ποιο θα προτείνατε εσείς? Ευχαριστώ!!!
fmarkos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 μμ 7 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Ψάχνω για εσωτερική vfm camera tspo που να συνδέεται με την εφαρμογή Tapo TP -link και να δέχεται και κάρτα microsd για εσωτερικό χώρο. Βλέπω πολλά μοντέλα 20-30€. Ποιο θα προτείνατε εσείς? Ευχαριστώ!!! Αυτή εδώ είναι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/56585735/TP-LINK-Tapo-C200C-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-1080p-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html 1
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 7 ώρες πριν, fmarkos είπε Αυτή εδώ είναι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/56585735/TP-LINK-Tapo-C200C-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-1080p-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html Οι διαφορές με αυτήν TP-LINK Tapo C210 v2.2 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi Full HD+ 3MP με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 2.4mm https://www.skroutz.gr/s/48624645/TP-LINK-Tapo-C210-v2-2-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-3MP-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-2-4mm.html ποιες είναι? Η μία λέει φακό 4mm η άλλη 2,4mm. Ευχαριστώ!
Sheogorath Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Έχω την C200 και θεωρώ ότι είναι αρκετά VFM, με εύχρηστο μενού και χειρισμό. Αν έχουν βγάλει καλύτερη, πάρε αυτή. Μεγαλύτερος φακός αν δεν κάνω λάθος συνεπάγεται καλύτερη ποιότητα.
micos000 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κι εγώ με την C200 που έχω για τη μάνα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2.4mm Ευρύτερο πεδίο (π.χ. 100°+) – "wide-angle" Μικρότερη λεπτομέρεια σε αποστάσεις 4mm Στενότερο πεδίο (π.χ. 75°-85°) Καλύτερη λεπτομέρεια σε πιο μακρινά αντικείμενα Από chatgpt. Ποιο.μοντελο έχετε της c200? Γιατί έχει πολλές εκδόσεις είδα και σε κάποιες κάποιοι έγραφαν στο Σκρουτζ στα σχόλια για συχνές αποσυνδέσεις.
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το εξής. Αναφέρουν τροφοδοσία 9v. Περιλαμβάνουν στην συσκευασία το τροφοδοτικό 9v??
Sheogorath Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 17 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το εξής. Αναφέρουν τροφοδοσία 9v. Περιλαμβάνουν στην συσκευασία το τροφοδοτικό 9v?? Εννοειται. Όλα τα έχει, και βάση τοίχου αν δεν κάνω λάθος. 1
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες προσωπικα αγορασα την c220 περα των βασικων με ενδιεφερε και η λειτουργια alarm διοτι παιζω απομακρυσμενα και με ενδιεφερε αυτο το χαρακτηριστικο δεν ξερω βεβαια εαν το εχουν και τα φθηνοτερα μοντελλα αλλα οκ εψαχνα μεχρι 35 ευρο alarm 24.10
tzitzikas2 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Μεταξύ tapo c200 και tapo c200C ποια θα προτείνατε? Ευχαριστώ!! Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από tzitzikas2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα