tzitzikas2 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Ψάχνω για εσωτερική vfm camera tspo που να συνδέεται με την εφαρμογή Tapo TP -link και να δέχεται και κάρτα microsd για εσωτερικό χώρο. Βλέπω πολλά μοντέλα 20-30€. Ποιο θα προτείνατε εσείς? Ευχαριστώ!!!
fmarkos Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 7 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Ψάχνω για εσωτερική vfm camera tspo που να συνδέεται με την εφαρμογή Tapo TP -link και να δέχεται και κάρτα microsd για εσωτερικό χώρο. Βλέπω πολλά μοντέλα 20-30€. Ποιο θα προτείνατε εσείς? Ευχαριστώ!!! Αυτή εδώ είναι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/56585735/TP-LINK-Tapo-C200C-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-1080p-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html 1
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου 7 ώρες πριν, fmarkos είπε Αυτή εδώ είναι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/56585735/TP-LINK-Tapo-C200C-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-1080p-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html Οι διαφορές με αυτήν TP-LINK Tapo C210 v2.2 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi Full HD+ 3MP με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 2.4mm https://www.skroutz.gr/s/48624645/TP-LINK-Tapo-C210-v2-2-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-3MP-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-2-4mm.html ποιες είναι? Η μία λέει φακό 4mm η άλλη 2,4mm. Ευχαριστώ!
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Έχω την C200 και θεωρώ ότι είναι αρκετά VFM, με εύχρηστο μενού και χειρισμό. Αν έχουν βγάλει καλύτερη, πάρε αυτή. Μεγαλύτερος φακός αν δεν κάνω λάθος συνεπάγεται καλύτερη ποιότητα.
micos000 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Κι εγώ με την C200 που έχω για τη μάνα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου 2.4mm Ευρύτερο πεδίο (π.χ. 100°+) – "wide-angle" Μικρότερη λεπτομέρεια σε αποστάσεις 4mm Στενότερο πεδίο (π.χ. 75°-85°) Καλύτερη λεπτομέρεια σε πιο μακρινά αντικείμενα Από chatgpt. Ποιο.μοντελο έχετε της c200? Γιατί έχει πολλές εκδόσεις είδα και σε κάποιες κάποιοι έγραφαν στο Σκρουτζ στα σχόλια για συχνές αποσυνδέσεις.
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το εξής. Αναφέρουν τροφοδοσία 9v. Περιλαμβάνουν στην συσκευασία το τροφοδοτικό 9v??
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 17 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το εξής. Αναφέρουν τροφοδοσία 9v. Περιλαμβάνουν στην συσκευασία το τροφοδοτικό 9v?? Εννοειται. Όλα τα έχει, και βάση τοίχου αν δεν κάνω λάθος. 1
ultraex2003 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου προσωπικα αγορασα την c220 περα των βασικων με ενδιεφερε και η λειτουργια alarm διοτι παιζω απομακρυσμενα και με ενδιεφερε αυτο το χαρακτηριστικο δεν ξερω βεβαια εαν το εχουν και τα φθηνοτερα μοντελλα αλλα οκ εψαχνα μεχρι 35 ευρο alarm 24.10
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μεταξύ tapo c200 και tapo c200C ποια θα προτείνατε? Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 29 Μαϊου από tzitzikas2
manolis940 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε 2.4mm Ευρύτερο πεδίο (π.χ. 100°+) – "wide-angle" Μικρότερη λεπτομέρεια σε αποστάσεις 4mm Στενότερο πεδίο (π.χ. 75°-85°) Καλύτερη λεπτομέρεια σε πιο μακρινά αντικείμενα Από chatgpt. Ποιο.μοντελο έχετε της c200? Γιατί έχει πολλές εκδόσεις είδα και σε κάποιες κάποιοι έγραφαν στο Σκρουτζ στα σχόλια για συχνές αποσυνδέσεις. Σωστά τα λέει. Δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος φακός. Φακό διαλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου. 9 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Μεταξύ tapo c200 και tapo c200C ποια θα προτείνατε? Ευχαριστώ!! Η c200c ανάφερει λίγο καλύτερη νυχτερινή όραση, μεγαλύτεη κάρτα , κάποιες έξυπνες λειτουργίες όπως αναγνώριση ανθρώπου αν και κράτα μικρό καλάθι σε αυτή την λειτουργία, ενώ αναφέρει ότι και συναγερμό. Αν κάνει λίγα χρήματα παραπάνω μιας και δεν είδα τιμές δεν βρίσκω λόγο να πας στην c200 H C200 αναφέρει πιο ευρυγώνια θέαση αλλά συνήθως οι 114° είναι υπερβολή. Στις 90° σε όποια γωνιά του σπιτιού και να την βάλεις θα καλύψεις πλήρως τον χώρο σου και θα έχεις καλή ορατότητα στα πιο μακρυά σημεία. 1 1
StlGr Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Εχω την 210 και την 211 θέλω να ρωτήσω γίνεται να κρατάει παραπάνω μέρες μνήμη και όχι δύο ;;;
manolis940 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, StlGr είπε Εχω την 210 και την 211 θέλω να ρωτήσω γίνεται να κρατάει παραπάνω μέρες μνήμη και όχι δύο ;;; Τι κάρτα έχεις βάλει μέσα; Αν υπάρχει στις ρυθμίσεις η δυνατότητα να αλλάξεις την συμπίεση από H264 σε H265 κάνε το. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Αν σου δίνεται η δυνατότητα να ρίξεις τα fps (καρέ ανά δεπτερόλεπτο) επίσης ρίξε το πχ στα 15fps ή 12fps εκτός και αν περνάνε γρήγορα αντικείμενα μπροστά απ' την κάμερα σου και σε ενδιαφέρει να τα καταγράφεις όπως πχ αυτοκίνητα που κινούνται με 40km/h
gorge18 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StlGr είπε Εχω την 210 και την 211 θέλω να ρωτήσω γίνεται να κρατάει παραπάνω μέρες μνήμη και όχι δύο ;;; Επίσης βαλε την να γραφει μονο σε συμβάν (οχήματα, ανθρώπους) και οχι 24 ωρες.
StlGr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Είναι σε κατάστημα οπότε θέλω να παρακολουθώ 24 ώρες η απορία μου ήταν αν γίνεται να καταγραφεί παραπάνω μέρες και όχι από δύο που καταγράφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα