Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, StlGr είπε

Είναι σε κατάστημα οπότε θέλω να παρακολουθώ 24 ώρες η απορία μου ήταν αν γίνεται να καταγραφεί παραπάνω μέρες και όχι από δύο που καταγράφει 

Άλλο η παρακολούθηση και άλλο η καταγραφή. Εγώ δεν στο πρότεινα αυτό γιατί δεν γνωρίζω πόσο καλά δουλεύουν οι αλγόριθμοι κίνησης στην συγκεκριμένη κάμερα. Αν και εγώ επιλέγω βέβαια να έχω 24/7 καταγραφή στο δικό μου καταγραφικό και έτσι έχω 2 εβδομάδες video αν έβαζα καταγραφή στην κίνηση μπορεί να ξεπερνούσα τους 10 μήνες. 

Θα σου πούμε αν μπορεί να καταγράφει παραπάνω μέρες αν απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου έκανα. Πχ αν έχεις βάλει μία 8GB sd μέσα είναι φως φανάρι γιατί καταγράφει η κάμερα σου μόνο δύο μέρες. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gorge18 είπε

Επίσης βαλε την να γραφει μονο σε συμβάν (οχήματα, ανθρώπους) και οχι 24 ωρες. 

Πως γίνεται αυτό; Να καταγράφει μόνο όταν βλέπει άνθρωπο και όχι πάντα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Κάποιες κάμερες, δεν ξέρω η συγκεκριμένη έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίζουν διάφορα μοτίβα που μοιάζουν με ανθρώπους οχήματα η ζώα. Στις Xiaomi αυτό δεν έγινε ποτέ! Στις TpLink δεν ξέρω όπως είπα, σε Hikvision το motion detect 2.0 φέρνει κάποια false alarms επόμενο που θέλω να δοκιμάσω είναι στις Ajax έχει πολλές κατηγοροιοποιήσεις στο motion detection και πιστεύω θα έχουν κάνει καλή δουλειά. Πανάκριβες ωστόσο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

οι tapo εχουν την δυνατότητα αυτη μεσα απο τις ρυθμίσεις. Οι περισσότερες tapo εχουν μονο αυτοκίνητα και ανθρώπους οπου και στις ειδοποιήσεις σου δειχνει ενα σημαδάκι με το τι και καλα ειδε για να μην ανοίγεις αβερτα και ετσι να βρισκεις την κίνηση που θες πιο γρηγορα. Σε ενα μοντελο εχω δει και κατοικίδια να βρίσκει. Και σου στείλει ειδοποίηση οτι και καλα εντοπίστηκε κατοικίδιο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gorge18 είπε

οι tapo εχουν την δυνατότητα αυτη μεσα απο τις ρυθμίσεις. Οι περισσότερες tapo εχουν μονο αυτοκίνητα και ανθρώπους οπου και στις ειδοποιήσεις σου δειχνει ενα σημαδάκι με το τι και καλα ειδε για να μην ανοίγεις αβερτα και ετσι να βρισκεις την κίνηση που θες πιο γρηγορα. Σε ενα μοντελο εχω δει και κατοικίδια να βρίσκει. Και σου στείλει ειδοποίηση οτι και καλα εντοπίστηκε κατοικίδιο. 

Ναι, έχω δει για να στελνει ειδοποίηση για κίνηση/'ανθρωπο, αλλά όχι να ξεκινά καταγραφή τότε, αλλά μόνο 24/7.

Πόσα TBW αντέχει άραγε μια 128GB microSD?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ναι, έχω δει για να στελνει ειδοποίηση για κίνηση/'ανθρωπο, αλλά όχι να ξεκινά καταγραφή τότε, αλλά μόνο 24/7.

Πόσα TBW αντέχει άραγε μια 128GB microSD?

Εχει και μονο με κίνηση. Παιξε με τις ρυθμίσεις και θα το βρεις. 
Δες μηπως αυτο σε βοηθησει. Εχω ρυθμισει παρα πολλες αλλα δεν θυμαμαι με τιποτα τωρα αν ειναι ετσι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω ότι οι tapo έχουν την επιλογή να γράφουν μόνο την κίνηση ή το άτομο.

Όπως και μπορείς να την ρυθμίσεις να σφυράει (alarm) αν δει άτομο μόνο και όχι κίνηση (ή το ανάποδο) και ότι ώρες θες.

Αντίχτοιχα το ίδιο και για ειδοποιήσεις στο κινητό.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι το βρήκα, απλά στο download την επιλογή με αφήνει να κατεβάσω μόνο τις χειροκίνητες καταγραφές. Κάνω καταγραφή οθόνης στο κινητό και παίρνω και τα «αυτοματα» μικρό το κακό.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ναι το βρήκα, απλά στο download την επιλογή με αφήνει να κατεβάσω μόνο τις χειροκίνητες καταγραφές. Κάνω καταγραφή οθόνης στο κινητό και παίρνω και τα «αυτοματα» μικρό το κακό.

Μου φαίνεται τέρμα κουλό αυτό. Δεν σε αφήνει να κάνεις download αυτά που έχεις καταγράψει; Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή share που γίνεται μέσω αυτής; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μου φαίνεται τέρμα κουλό αυτό. Δεν σε αφήνει να κάνεις download αυτά που έχεις καταγράψει; Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή share που γίνεται μέσω αυτής; 

Τι να σου πω φίλε Μανώλη, είναι ξεχωριστοί «Φάκελοι» οι αυτόματες καταγραφές με αυτά που μπορώ να κάμω download.

Επισυνάπτω παράδειγμα. Το σπίτι είναι άνω κάτω λόγω μωρού.

IMG_7663.jpeg

IMG_7662.jpeg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Τι να σου πω φίλε Μανώλη, είναι ξεχωριστοί «Φάκελοι» οι αυτόματες καταγραφές με αυτά που μπορώ να κάμω download.

Επισυνάπτω παράδειγμα. Το σπίτι είναι άνω κάτω λόγω μωρού.

IMG_7663.jpeg

IMG_7662.jpeg

Άστο να πάει στα κομμάτια. Συμμάζεψε το σπίτι και μην ασχολείσαι με βλακείες. Μέχρι να τελειώσει κάποιος με μια tapo θα βρεθεί να απαντήσει :P 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...