Composer Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Καλησπέρα. Δυστυχώς, προσπαθώντας να φτιάξω κάτι (δες εδώ): χάλασα κάτι άλλο. Τα WIndows μου βγάζουν συνέχεια τη μπλε οθόνη, και δεν μπαίνει ο υπολογιστής μέσα σε αυτά καθόλου, με όσα restart και να κάνω. Το θέμα είναι ότι και για να κάνω επιδιόρθωση, restore* κτλ. μου ζητάει έναν κωδικό για τον χρήστη user που υπάρχει, τον οποίο δεν τον έχω. (Τα Windows μου τα είχε περάσει το μαγαζί που πήρα τον υπολογιστή πριν 3 χρόνια). Στο BIOS δε βλέπω πουθενά restore defaults μήπως μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Τί κάνουμε τώρα; *Μετά από restore μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Έκανα ένα restore σε κάποια κοντινή ημερομηνία, και μετά επειδή μπήκε σε μαύρη οθόνη και δεν εμφανιζόταν η επιφάνεια εργασίας, έκανα reset με το κουμπί του υπολογιστή.
micos000 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 8 ώρες πριν, Composer είπε Μετά από restore μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Έκανα ένα restore σε κάποια κοντινή ημερομηνία, και μετά επειδή μπήκε σε μαύρη οθόνη και δεν εμφανιζόταν η επιφάνεια εργασίας, έκανα reset με το κουμπί του υπολογιστή. ΩΧ. Το έσκισες!!! 1
Composer Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου Τελικά το παρέκαμψα αυτό με τον κωδικό με απλό enter. System restore δε μου κάνει, μου βγάζει status για το c που είναι τα Windows: You must enable system protection on this drive. Reset, ούτε με αυτό με αφήνει να κάνω. Ο τεχνικός μου λέει πρέπει να βάλουμε τα Windows από την αρχή. Το μονο που γίνεται είναι να με αφήνει να ανοίγω ένα παράθυρο command prompt. Μπορεί μήπως να γίνει τίποτα από κει;
micos000 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Αν δεν έχεις κάτι σημαντικό στον δίσκο κάνε μια επανεγκατάσταση.
Composer Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 29/5/2025 στις 2:50 ΜΜ, micos000 είπε Αν δεν έχεις κάτι σημαντικό στον δίσκο κάνε μια επανεγκατάσταση. Θα έρθει τεχνικός τη Δευτέρα να μου κάνει επανεγκατάσταση. Μου λέει θα μου σώσει τα αρχεία, τώρα δεν ξέρω πως. Ευτυχώς είχα και άλλο σκληρό δίσκο μέσα μεγαλύτερης χωρητικότητας που εκεί κρατάω συνήθως τα αρχεία μου. Αλλά στο C που είναι τα Windows, έχω κάτι σημαντικά αρχεία στην επιφάνεια εργασίας, και στα documents. επίσης θα του πω να σώσει το προφίλ του Chrome που έχει όλα τα bookmarks και τα passwords. πιστεύετε ότι θα πρέπει να μου σώσει τίποτε άλλο σημαντικό; Τα προγράμματα, ξέρω, θα τα ξαναεγκαταστήσω δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα