Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χθες πήρα ένα 13 pro max για την δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει με τίποτα το autocorrect στα ελληνικά. Στα αγγλικά κανονικά. Και η φωνητική εισαγωγή στα ελληνικά μπαίνει κανονικά. Αλλά με τίποτα η αυτομα διόρθωση. Και όταν γράφω λαθος μια λέξη την υπογραμμίζει μεν αλλά αν πατήσεις επάνω γράφει δεν βρέθηκαν αντικαταστάσεις. 

Έχω κάνει τα πάντα, επαναφορά ρυθμ. Πληκτρολογίου, μετα γενικών ρυθμίσεων και τελοσ φορμάτ. 

Μίλησα και με την apple και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανά συναντήσει και θα με καλέσουν μέχρι την Τρίτη οι τεχνικοι τους. 
Ωστόσο λέω μήπως κάποιοσ το έχει ξανά συναντήσει. Προσωρινά είμαι με το Gboard, αλλά δεν το θεωρώ λύση. Μου έχουν δώσει εγγύηση από εκεί που το πήρα και λέω αν δεν έχει κάνει μια ιδέα να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί δεν αξίζει να πληρώνεις κινητό καινούριο (εκθεσιακό) και να δουλευεις με το gboard. 

Το προηγούμενο που είχα (πάλι 13pm) δεν έχει κανένα θέμα με το ίδιο λειτουργικό και ρυθμίσεις. Τα έχω κανει και επαναφορά μαζί για να περαστουν και όλα ίδια μπας και αλλά δεν..

IMG_5530.png

IMG_5531.png

IMG_5533.png

Δημοσ.

ειχαν ξανα αναφερθει τις πρωτες μερες κυκλοφοριας..νομιζω πρεπει να σβησεις γλωσσα και να την ξανα βαλεις; δεν θυμαμαι ακριβως..

κανε και μια επανεκκινηση με το + - 

Δημοσ.
Στις 29/5/2025 στις 11:02 ΠΜ, billyfs7 είπε

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτά δυστυχώς 

σε πολυ κοσμο συμβαινει μετα την ενημερωση...swiftkey και λυνεις πολλα προβληματα

Δημοσ.
Στις 29/5/2025 στις 7:27 ΠΜ, billyfs7 είπε

Καλημέρα, χθες πήρα ένα 13 pro max για την δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει με τίποτα το autocorrect στα ελληνικά. Στα αγγλικά κανονικά. Και η φωνητική εισαγωγή στα ελληνικά μπαίνει κανονικά. Αλλά με τίποτα η αυτομα διόρθωση. Και όταν γράφω λαθος μια λέξη την υπογραμμίζει μεν αλλά αν πατήσεις επάνω γράφει δεν βρέθηκαν αντικαταστάσεις. 

Έχω κάνει τα πάντα, επαναφορά ρυθμ. Πληκτρολογίου, μετα γενικών ρυθμίσεων και τελοσ φορμάτ. 

Μίλησα και με την apple και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανά συναντήσει και θα με καλέσουν μέχρι την Τρίτη οι τεχνικοι τους. 
Ωστόσο λέω μήπως κάποιοσ το έχει ξανά συναντήσει. Προσωρινά είμαι με το Gboard, αλλά δεν το θεωρώ λύση. Μου έχουν δώσει εγγύηση από εκεί που το πήρα και λέω αν δεν έχει κάνει μια ιδέα να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί δεν αξίζει να πληρώνεις κινητό καινούριο (εκθεσιακό) και να δουλευεις με το gboard. 

Το προηγούμενο που είχα (πάλι 13pm) δεν έχει κανένα θέμα με το ίδιο λειτουργικό και ρυθμίσεις. Τα έχω κανει και επαναφορά μαζί για να περαστουν και όλα ίδια μπας και αλλά δεν..

IMG_5530.png

IMG_5531.png

IMG_5533.png

Σε τελευταίες εκδόσεις iOS, υπάρχει σφάλμα στο λογισμικο λογικά. Αναμένεις επόμενη αναβάθμιση. Εναλλακτικά εγκαθιστάς το έξτρα πληκτρολόγιο της Google... έως τότε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τικτοκ εχω δει 2 πιθανες λυσεις (τουλαχιστον απο οτι ειπαν οι δημιουργοι των βιντεο). Ο ενας για απενεργοποιηση ολων των επιλογων στο μενου του πληκτρολογιου, hard reboot, και ενεργοποιηση και ο αλλος για επαναφορα λεξικου και παλι reboot

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Στο τικτοκ εχω δει 2 πιθανες λυσεις (τουλαχιστον απο οτι ειπαν οι δημιουργοι των βιντεο). Ο ενας για απενεργοποιηση ολων των επιλογων στο μενου του πληκτρολογιου, hard reboot, και ενεργοποιηση και ο αλλος για επαναφορα λεξικου και παλι reboot

Είναι καθαρά θέμα τύχης για το αν προσωρινά λειτουργήσει...

https://discussions.apple.com/thread/255771413?sortBy=rank&page=15

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και άλλα πληκτρολόγια με Ελληνικά.

Προσωπικά με έχει βολέψει το swiftkey αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2025 στις 11:03 ΜΜ, kormos είπε

Σε τελευταίες εκδόσεις iOS, υπάρχει σφάλμα στο λογισμικο λογικά. Αναμένεις επόμενη αναβάθμιση. Εναλλακτικά εγκαθιστάς το έξτρα πληκτρολόγιο της Google... έως τότε.

Στις 30/5/2025 στις 11:12 ΜΜ, SabotazNic είπε

Λογικά θα φτιάξει με την νέα ενημέρωση (που έχει αρκετες αλλαγές) σε iOS 26.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...