George10001 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους, αφου διαπιστωσα οτι στο βενζιναδικο που πηγαινα για ενα διαστημα σιγουρα κλεβουν στην αντλία (το ντεποζιτο μου ειναι 48 λιτρα, ο δεικτης βενζίνης του αυτοκινητου μου ηταν λιγο πανω απτο μισό (1/2) οπότε το πολύ να χωρουσαν 22-23 λίτρα, και μου εβαλαν 31 !!). Μετά πήγα σε αλλο πρατήριο αλλα βλέπω οτι ο κινητηρας εχει "θέματα" που και που με τη βενζίνη που εβαλα. Μπορει να προτεινει καποιος καποιο Αξιόπιστο πρατηριο με μη-νοθευμένη βενζίνη και να μη κλεβουν στην αντλία, στην ανατολικη θεσσαλονικη ; Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 1 λεπτό πριν, George10001 είπε Καλησπέρα σε όλους, αφου διαπιστωσα οτι στο βενζιναδικο που πηγαινα για ενα διαστημα σιγουρα κλεβουν στην αντλία (το ντεποζιτο μου ειναι 48 λιτρα, ο δεικτης βενζίνης του αυτοκινητου μου ηταν λιγο πανω απτο μισό (1/2) οπότε το πολύ να χωρουσαν 22-23 λίτρα, και μου εβαλαν 31 !!). Μετά πήγα σε αλλο πρατήριο αλλα βλέπω οτι ο κινητηρας εχει "θέματα" που και που με τη βενζίνη που εβαλα. Μπορει να προτεινει καποιος καποιο Αξιόπιστο πρατηριο με μη-νοθευμένη βενζίνη και να μη κλεβουν στην αντλία, στην ανατολικη θεσσαλονικη ; Ευχαριστώ. Το πως διαπίστωσες ότι σε κλέβουν είναι λάθος ,δεν λέω ότι δεν σε κλέβουν αλλά μόνο με τον δείκτη δεν βγάζεις άκρη. Κατά τα άλλα παίξε λότο,πιο πολλές πιθανότητες έχεις να το πετύχεις. 1
milos_ Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου μήπως φούλαραν ακόμα και το λέγόμενο ''αέρα'' στο 1ο βενζινάδικο και σε φάνηκε ότι κλέβουν? ή τράβηξε την αντλία στο πρώτο τίναγμα? εγώ πάντως προσπαθώ να δω πόσα χλμ βγάζω με ένα γέμισμα από το Χ βενζινάδικο και πόσα από το Ψ, για να καταλάβω αν με κλέβουν. Πάντα με ίδιες συνθηκες οδήγησης...
leonidas_fs Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Μπορείς να δεις το ΕΚΟ που είναι στην Σοφούλη λίγο μετα το καφε Shark, είναι της εταιρείας (δεν είναι franchise) και εδω και ενα χρόνο που πάω εκεί φαίνονται όλα καλα! 1 1
glib Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Πηγαίνω στο AVIN κοντά στο cosmos (albert park) και στο AVIN δίπλα στα Public στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία. Βάζω μόνο από αυτά τα 2 εδώ και χρόνια, ακόμα και τώρα που έχω πάει δυτικά το συνδυάζω με διαφορες δουλειές ή εξόδους και βάζω εκεί. Δεν έχω παρατηρήσει να κλέβουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο. 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Πόσο ανατολικά ψάχνεις? Εγώ και η αδερφή μου βάζουμε σχεδόν σταθερά στο BP βγαίνοντας από Καλαμαριά, στο φανάρι Αγίου Παύλου (απέναντι από το the flower company) 1
definitio Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου AVIN στη Πλαστήρα, λίγο πάνω από τη Παπαναστασίου, επίσης εταιρικό. 1
mike15 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) εγω το εχω γραψει σε σχετικο νημα.bp στον μασουτη θερμη και ελιν στον παραδρομο μετα τον μαντουλιδη . ειναι και φθηνα.100αρα βαζω απο εκει.αυτο που εμπειρικα και μονο διαπιστωνω ειναι μαλλον εχουν καλη ποιοτητα,αφου δεν προεκυψε καποιο προβληματακι απο καυσιμο.για κλεψιμο ,δεν ξερω και βαριεμαι να μετραω. αν μετρησεις εσυ κανε ενα κοπο να μας γραψεις τα αποτελεσματα. Επεξ/σία 30 Μαϊου από mike15 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Οσο και να το ψαχνεις καποια στιγμη θα την πατησεις, θα σε κλεψουν, δεν μπορεις να μετρας παντα. Θα τυχει να χρειαστει να βαλεις βενζινη καπου αλλου, αν το σκεφτεσαι ετσι, θα λες θα με κλεψει αυτος ας βαλω μετα. Τρως κανενα μποτιλιαρισμα και εισαι με την ψυχη στο στομα. Ειδικα αν πετυχεις κανενα fly over στα καλα του, να σαι σταματημενος συνεχεια. Εγω φοβαμαι το πολυ φθηνα, απο θεμα ποιοτητας και οχι να με κλεψουν. Αν το διαπιστωσεις δεν ξαναπας, αν σε κανουν ζημια το κινητηρα ομως θα ειναι πιο επιζημιο για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα