Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 μμ 1 ώρα πριν, Marduk1 είπε Μην γραφεται οτι να ναι...τον τελευταιο λογο τον εχει παντα ο προεδρος!!! Άρα άμα κάψει φλάντζα ο πρόεδρος, πάει η χώρα? 1
Undertaker25 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ 46 λεπτά πριν, AtiX είπε Για αυτό και πήγαν και ψήφισαν τον μεγαλύτερο λαϊκιστή, και μάλιστα με διαφορά, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια πολιτική σκηνή… Μετά απο εγκληματίες πολέμου τυπου Κλιντον (βομβαρδισμός Σερβίας), Μπους (πόλεμος στο Ιρακ), Ομπάμα (πόλεμος Λιβύης), Μπαιντεν (πόλεμος Ουκρανίας), ψήφισαν και ενα λαϊκιστή.... 4 2 2
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ 12 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Μετά απο εγκληματίες πολέμου τυπου Κλιντον (βομβαρδισμός Σερβίας), Μπους (πόλεμος στο Ιρακ), Ομπάμα (πόλεμος Λιβύης), Μπαιντεν (πόλεμος Ουκρανίας), ψήφισαν και ενα λαϊκιστή.... Και μόνο ο όρος “εγκληματίας πολέμου” που χρησιμοποιείς λόγω ανάγκης αντισταθμίσματος λέει πολλά… καλύτερα να μην επεκταθούμε και ας μείνουμε στην μια τρύπα στο νερό που έχει καταφέρει μέχρις στιγμής ο πρόεδρος Τραμπ… 13 1
CODEC Δημοσ. Πέμπτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:35 μμ 15 minutes ago, billdanos said: Άρα άμα κάψει φλάντζα ο πρόεδρος, πάει η χώρα? όπως το λες.... με Μπάιντεν που μπήκαν οι woke και LGBTQ ++ για πλύση εγκεφάλου στα νηπιαγωγεία και πάνω ..... δε το λες και δόξα!!!... 5 2 1
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, CODEC είπε όπως το λες.... με Μπάιντεν που μπήκαν οι woke και LGBTQ ++ για πλύση εγκεφάλου στα νηπιαγωγεία και πάνω ..... δε το λες και δόξα!!!... Ναι γιατί ως γνωστόν πρέπει να περάσεις από εκπαίδευση για να μην στραβοκοιτάζεις LGBTQ ++ άτομα ή ακόμα χειρότερα γίνεις ένα από αυτά… Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:00 μμ από AtiX 4
ScorpioX777 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Razgriz είπε Θα πέσουν οι τιμές δηλαδή? Ναι ναι υπολογισε κανα 30% κατω... Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:51 μμ από ScorpioX777 3
darkmatinee Δημοσ. Πέμπτη στις 02:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:12 μμ 33 minutes ago, CODEC said: όπως το λες.... με Μπάιντεν που μπήκαν οι woke και LGBTQ ++ για πλύση εγκεφάλου στα νηπιαγωγεία και πάνω ..... δε το λες και δόξα!!!... Ποια νηπιαγωγεία, στα μαιευτήρια έρχονται drag queens και κάνουν ενέσεις με woke mind virus στα βρέφη. Για αυτό και είναι γεμάτα γκλίτερ οι διάδρομοι στα μαιευτήρια... 3 1 4
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 μμ Εγώ έχω να πω ότι το ομοσπονδιακό δικαστήριο έχει επηρεαστεί απ' την woke agenda και πολεμάει τον πλανητάρχη μας ! /s 1 4
Undertaker25 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:21 μμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, AtiX είπε Και μόνο ο όρος “εγκληματίας πολέμου” που χρησιμοποιείς λόγω ανάγκης αντισταθμίσματος λέει πολλά… καλύτερα να μην επεκταθούμε και ας μείνουμε στην μια τρύπα στο νερό που έχει καταφέρει μέχρις στιγμής ο πρόεδρος Τραμπ… Δε φταίω εγώ αν το αντιστάθμισμα γέρνει τη ζυγαριά ανησυχητικά εις βάρος των προκατόχων του. Ως πληβειος ή μάλλον βατράχι που προσπαθεί να αποφύγει τις οπλές των βουβαλιών, προτιμώ ένα λαϊκιστή στο προεδρικό θώκο παρά έναν εγκληματία πολέμου που θεωρεί το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανηλίκων "αναγκαία θυσία" για να πέσει μια απειλή του δολαρίου όπως ο Καντάφι. Το αν έχει καταφέρει μια τρύπα στο νερό, άσε να το δείξει η ιστορία και οχι το καθε ΑΡΔ. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:22 μμ από Undertaker25
fitsoulas2024 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Για αυτό και πήγαν και ψήφισαν τον μεγαλύτερο λαϊκιστή, και μάλιστα με διαφορά, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια πολιτική σκηνή… "λεφτα υπαρχουν!" 10 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εγώ έχω να πω ότι το ομοσπονδιακό δικαστήριο έχει επηρεαστεί απ' την woke agenda και πολεμάει τον πλανητάρχη μας ! τον πλανηταρχη της καρδιας μας 1 ώρα πριν, Undertaker25 είπε Μετά απο εγκληματίες πολέμου τυπου Κλιντον (βομβαρδισμός Σερβίας), Μπους (πόλεμος στο Ιρακ), Ομπάμα (πόλεμος Λιβύης), Μπαιντεν (πόλεμος Ουκρανίας), ψήφισαν και ενα λαϊκιστή.... Η υποστηριξη σε εγκληματιες τυπου Νετανιαχου δε μετραει? Ο Μπαϊντεν ευθυνεται για το πολεμο της Ουκρανιας?? Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:27 μμ από fitsoulas2024 5 1
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:29 μμ 6 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Δε φταίω εγώ αν το αντιστάθμισμα γέρνει τη ζυγαριά ανησυχητικά εις βάρος των προκατόχων του. Ως πληβειος ή μάλλον βατράχι που προσπαθεί να αποφύγει τις οπλές των βουβαλιών, προτιμώ ένα λαϊκιστή στο προεδρικό θώκο παρά έναν εγκληματία πολέμου που θεωρεί το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανηλίκων "αναγκαία θυσία" για να πέσει μια απειλή του δολαρίου όπως ο Καντάφι. Το αν έχει καταφέρει μια τρύπα στο νερό, άσε να το δείξει η ιστορία και οχι το καθε ΑΡΔ. Να σου θυμίσω ότι έταξε μέσα σε μια μέρα να λήξει δύο πολέμους… οπότε πριν πεις κάτι που θα σε εκθέσει περισσότερο, σκεψου τι θα μου απαντήσεις… 3
Undertaker25 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:44 μμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, AtiX είπε Να σου θυμίσω ότι έταξε μέσα σε μια μέρα να λήξει δύο πολέμους… οπότε πριν πεις κάτι που θα σε εκθέσει περισσότερο, σκεψου τι θα μου απαντήσεις… Προσωπικά δεν με εκθέτει τίποτα ούτε με έχει εκθέσει ήδη κάτι (ποιος το διαπιστώνει αυτό, εσύ?) διότι δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ. Δε ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ως τέτοιο για το αντίπαλο στρατόπεδο. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι ο Τραμπ είναι φλύαρος ή ενδεχομένως και παπατζης. Μπορεί ωστόσο να θέλει να τον τελειώσει αλλά να μην μπορεί. Και είναι προτιμότερο να επιθυμείς το τέλος ενός πολέμου και να αδυνατεις να τον τελειώσεις παρά να επιθυμείς τη διαιώνιση του. (αυτά με την υπόθεση ότι δεν έχει γίνει και αυτός υποχείριο του βαθέως κράτους) 25 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Η υποστηριξη σε εγκληματιες τυπου Νετανιαχου δε μετραει? Ο Μπαϊντεν ευθυνεται για το πολεμο της Ουκρανιας?? Φυσικά και μετράει. Ο πόλεμος στην Ουκρανία δε ξεκίνησε με την εισβολή της Ρωσίας αλλά στη πραγματικότητα πολλά χρόνια πριν, οταν επι Ομπάμα και Μπαιντεν (αντιπρόεδρος) έριξαν τον Γιανουκόβιτς και ανέβασαν τους νεοναζί στην εξουσία. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:49 μμ από Undertaker25 2
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 02:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:57 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Προσωπικά δεν με εκθέτει τίποτα διότι δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ. Δε ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ως τέτοιο για το αντίπαλο στρατόπεδο. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι ο Τραμπ είναι φλύαρος ή ενδεχομένως και παπατζης. Μπορεί ωστόσο να θέλει να τον τελειώσει αλλά να μην μπορεί. Και είναι προτιμότερο να επιθυμείς το τέλος ενός πολέμου και να αδυνατεις να τον τελειώσεις παρά να επιθυμείς τη διαιώνιση του. (αυτά με την υπόθεση ότι δεν έχει γίνει και αυτός υποχείριο του βαθέως κράτους) Δυστυχώς μόνο οι οπαδοί, οι εκπρόσωποι ή οι αφελείς μπαίνουν στην λογική να χρησιμοποιούν whataboutism επιχειρήματα… για τα υπόλοιπα, καθημερινά βλέπουμε, διαβάζουμε και καταλαβαίνουμε τι εκπροσωπεί ο Τραμπ… 13 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Φυσικά και μετράει. Ο πόλεμος στην Ουκρανία δε ξεκίνησε με την εισβολή της Ρωσίας αλλά στη πραγματικότητα πολλά χρόνια πριν, οταν επι Ομπάμα και Μπαιντεν (αντιπρόεδρος) έριξαν τον Γιανουκόβιτς και ανέβασαν τους νεοναζί στην εξουσία. Είναι που δεν είσαι εκπρόσωπος κανενός… Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:58 μμ από AtiX 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα