Neptu Δημοσ. Παρασκευή στις 07:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:48 μμ υπάρχει περίπτωση η δίωξη να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο; Πραγματικά ρωτάω, απλά μου φαίνεται too much
militarist Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 μμ 33 λεπτά πριν, Neptu είπε υπάρχει περίπτωση η δίωξη να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο; Πραγματικά ρωτάω, απλά μου φαίνεται too much Ναι αν το μαγαζί τους κεράσι σουβλάκια…. Χωρίς πατάτες όμως μην έχουμε μπερδέματα 🤣🤣🤣
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mike15 είπε για πες ..μιλας δλδ για κατι σοβαρο? η' απλως μια δυσμενη κριτικη ας πουμε οπως εκανες εσυ? γιατι διωξη λιγο βαρυ πρεπει να ειναι. Ότι και να γράψεις. Αμα θέλει ο άλλος να σου κάνει μήνυση, θα περάσει από δίωξη για να γίνει η ταυτοποίηση του IP. Στην περίπτωση όμως που το σχόλιο είναι επώνυμο και αυτοί σε θυμούνται πχ από την συνεργασία μαζί τους, ακομα πιο εύκολα έχουν και τα στοιχεία σου στο αρχείο τους, η μήνυση θα γίνει κατευθείαν σε εσένα. Δεν έχει να κάνει το θέμα με την βαρύτητα αυτού που έγραψες, αλλά με την διαδικασία. 2 ώρες πριν, Neptu είπε υπάρχει περίπτωση η δίωξη να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο; Πραγματικά ρωτάω, απλά μου φαίνεται too much Φυσικά και ασχολείται άμα αποταθείς με δικηγόρο και όχι μόνος σου. Γνωστή μου κινήθηκε νομικά και ζήτησε να μάθει τα στοιχεία διαφόρων fake profile στο fb γιατι την έκραζαν και την συκοφαντούσαν δημοσιως σε ομάδες του fb. Αρχικά πήγε μόνη της και από το ΑΤ βαριοντουσαν να ασχοληθούν, λέγαν ότι δεν θα μας δωσει στοιχεία το fb από το αίτημα που θα κάνουμε δύσκολα τα πράγματα και μπλα μπλα. Την συμβουλεψα να πάει σε δικηγόρο να ρωτήσει για την περίπτωση της και τι μπορεί να κάνει, γιατί δικαιολογίες και μα μου στο ΑΤ δεν υπάρχουν όταν πάει ο δικηγόρος που ξέρει τι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και τι όχι, τελικά πήγε και κατατέθηκε μήνυση. Περίμεναν πολύ καιρό. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:37 μμ από mariosnik_
Chloe2 Δημοσ. Σάββατο στις 08:00 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:00 πμ Απόφαση Εφετείου επιδίκασε 20 χιλιάρικα+ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης σε γνωστό μου πολιτικό μηχανικό.
archer100 Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 πμ Ποιος ο λογος να γραψεις σχολια-περιγραφη για το λογο που εισαι δυσαρεστημενος με καποια επιχειρηση; Πατας ενα μοναστερο χωρις σχολιο και δε μπορουν να κανουν τιποτε. Αν ποτε σε ρωτησει κανεις τι και πως λες ενα ξερο "Συνεργαστηκα μαζι τους και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος", δε χρειαζετα να δωσεις περαιτερω εξηγησεις Ειδικα εδω, ισχυει το περιφημο "Εχεις δικαιωμα να σιωπησεις, οτιδηποτε πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου", ενω με το μοναστερο-χωρις σχολιο κανεις τη δουλεια σου κατα 99% χωρις κανενα νομικο ρισκο 5 1 1
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, archer100 είπε Ποιος ο λογος να γραψεις σχολια-περιγραφη για το λογο που εισαι δυσαρεστημενος με καποια επιχειρηση; Πατας ενα μοναστερο χωρις σχολιο και δε μπορουν να κανουν τιποτε. Αν ποτε σε ρωτησει κανεις τι και πως λες ενα ξερο "Συνεργαστηκα μαζι τους και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος", δε χρειαζετα να δωσεις περαιτερω εξηγησεις Ειδικα εδω, ισχυει το περιφημο "Εχεις δικαιωμα να σιωπησεις, οτιδηποτε πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου", ενω με το μοναστερο-χωρις σχολιο κανεις τη δουλεια σου κατα 99% χωρις κανενα νομικο ρισκο αυτό ακριβώς, βαζεις 1 αστερι και δεν γραφεις υπερβολικές λεπτομερειες ουτε χαρακτηρισμούς τυπου κλεφτες-απατεωνες κλπ. Δεν μπορουν να σου κανουν μυνηση αν σχολιασεις σε λογικά πλαισια ή αν βαλεις 1 αστερι χωρίς σχολιο. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:15 μμ από The_Judas 2
filip123go Δημοσ. Σάββατο στις 02:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:19 μμ Από περιέργεια, ποιο είναι το agency? (Αν δεν θέλεις να το πεις δημόσια, στείλε μου pm) .
gakost Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 μμ Απλά πράγματα. Επικοινώνησε με την ΜΕΤΑ και πες τους ότι θέλεις να αλλάξεις τον primary admin του λογαριασμού. Θα σου ζητήσουν τι θα σου ζητήσουν θα τα δώσεις και τελείωσε αυτό. Από κει και πέρα υπάρχουν logs ποιος έκανε τι. Πολλές πλατφόρμες σου δίνουν πρόσβαση να κατεβάσεις τα logs εσύ σαν admin άλλες τα ζητάς. Ανάλογα τι ισχύει παίρνεις τα logs και βλέπεις τι κάνεις. Αν τους είπες γειά σας και αυτοί σε κόψανε από admin και θέλεις τους τρέχεις όσο δεν πάει και έχεις το πανω χερι. Αν ισχύει κάτι άλλο και εγινε παρανόηση κατεβάζεις το review ή το αλλάζεις να γράφει αυτό που ισχύει και ζητάς συγνωμη.
BadBoy Δημοσ. Σάββατο στις 03:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:40 μμ 1 ώρα πριν, The_Judas είπε αυτό ακριβώς, βαζεις 1 αστερι και δεν γραφεις υπερβολικές λεπτομερειες ουτε χαρακτηρισμούς τυπου κλεφτες-απατεωνες κλπ. Δεν μπορουν να σου κανουν μυνηση αν σχολιασεις σε λογικά πλαισια ή αν βαλεις 1 αστερι χωρίς σχολιο. Κριτικές 1 αστέρι χωρίς σχόλια είναι εντελώς άχρηστες. Όταν ψάχνω για μια εταιρία/προϊόν θέλω να ξέρω τι πήγε στραβά για να βάλει κάποιος τόσο κακή βαθμολογία. Χωρίς κείμενο δε μπορείς να ξέρεις αν είναι στραβός πελάτης, κακοπροαίρετος ή αντίπαλη εταιρία. Μόνη εξαίρεση είναι να είναι πολλές σε αριθμό και να υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα. Συμφωνώ όμως ότι οι χαρακτηρισμοί είναι περιττοί. Το καλύτερο είναι μια απλή αναφορά των γεγονότων χωρίς σάλτσες. 6 1
SoullessRider Δημοσ. Σάββατο στις 04:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:11 μμ Το εκβιασμών (ή αντίστοιχο) δεν υπάρχει πια??
safridia Δημοσ. Σάββατο στις 04:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:17 μμ Στις 29/5/2025 στις 4:39 ΜΜ, Born sleepy είπε Πριν χρόνια είχα γράψει αρνητική κριτική στο skroutz και με πήραν από το κατάστημα και -κυριολεκτικά- μου είπαν ξέρουμε που μένεις! Αυτό δεν το κατέβασα. Ελλαδαρα με τα κωλομαγαζακια της Ειχα κανει αρνητικη κριτικη σε καταστημα λεγοντας πραγματα που δεν μπορουσαν να κανουν απολυτος τιποτα, παραγγειλα το χ προιον το ειχαν αμεσα διαθεσιμο, τελικα μετα απο αναμονη τοσων ημερων μου στειλαν ακυρο, περιμενω τοσες ημερες με την προοπτικη οτι παραλαμβανω να κανω την δουλεια μου και με κρεμασαν. Με καλεσε ο ζορικος διευθυντης και με εβρισε που τον δυσφημω, επικοινησα απο εδω με καποιον που ειχε δηλωσει οτι ηταν κατι μεγαλο μεσα στο Skroutz και του περιεγραψα τι εγινε και φυσικα δεν ειχα απολυτος κανενα νεο, χεσιμο κανονικο Πρακτικα εαν η αξιολογηση δεν εχει μεσα χαρακτηρισμους (απατεωνες, κλεφτες κλπ) δεν υπαρχει κανενα προβλημα, λες τι προβλημα ειχες χωρις πολες εντασεις και τελος Μερικοι λενε την λεξη μυνηση απλα για να τρομαξουν, θα σου κλασουν με την μυνηση και το ξερουν καλα, απλα ξερουν επισης οτι πολλοι απο εμας ειναι κοτες κλανιαρες με το που ακουν μυνηση σβηνουν την κριτικη και κανουν μια χαρα την δουλεια τους με το σκατομαγαζο τους με 5 αστερια για οποιον δεν ξερει 2
makis269 Δημοσ. Σάββατο στις 05:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:22 μμ και εσύ πες τους ότι θα προχωρήσεις σε μήνυση για απειλή . 1
mrkra Δημοσ. Σάββατο στις 05:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:57 μμ 1 hour ago, safridia said: Ελλαδαρα με τα κωλομαγαζακια της Ειχα κανει αρνητικη κριτικη σε καταστημα λεγοντας πραγματα που δεν μπορουσαν να κανουν απολυτος τιποτα, παραγγειλα το χ προιον το ειχαν αμεσα διαθεσιμο, τελικα μετα απο αναμονη τοσων ημερων μου στειλαν ακυρο, περιμενω τοσες ημερες με την προοπτικη οτι παραλαμβανω να κανω την δουλεια μου και με κρεμασαν. Με καλεσε ο ζορικος διευθυντης και με εβρισε που τον δυσφημω, επικοινησα απο εδω με καποιον που ειχε δηλωσει οτι ηταν κατι μεγαλο μεσα στο Skroutz και του περιεγραψα τι εγινε και φυσικα δεν ειχα απολυτος κανενα νεο, χεσιμο κανονικο Πρακτικα εαν η αξιολογηση δεν εχει μεσα χαρακτηρισμους (απατεωνες, κλεφτες κλπ) δεν υπαρχει κανενα προβλημα, λες τι προβλημα ειχες χωρις πολες εντασεις και τελος Μερικοι λενε την λεξη μυνηση απλα για να τρομαξουν, θα σου κλασουν με την μυνηση και το ξερουν καλα, απλα ξερουν επισης οτι πολλοι απο εμας ειναι κοτες κλανιαρες με το που ακουν μυνηση σβηνουν την κριτικη και κανουν μια χαρα την δουλεια τους με το σκατομαγαζο τους με 5 αστερια για οποιον δεν ξερει δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες, υπαρχουν και παραδικαστικα, και αν υπαρχει υλικο ενοχοποιητικο μετα η τριχα γινεται τριχια. Και δεν εχεις μετα μονο το κοστος για νομικη καλυψη, εχεις και αγχος και χρονο και αναστατωση που δεν αξιζει γενικα να τα εχεις στην ζωη σου.
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 08:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:35 μμ 3 ώρες πριν, makis269 είπε και εσύ πες τους ότι θα προχωρήσεις σε μήνυση για απειλή . ακριβως, η απειλή είναι ποινικό αδικημα.
Morosana Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ Όταν σε πάρουν για να ζητήσουν τα ρέστα απλά ενημέρωσε τους στη αρχή της κουβέντας ότι ηχογραφείς την κλήση και θα δεις πως χαμηλώνουν οι τόνοι. Πάντως πολύ θα ήθελα να με πάρει κάποιος να μου πει ξέρω πού μένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα