LostHopes Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) ...ας ξαναποστάρω την όμορφη επισκόπηση γυρισμένη στη σελίδα 1: https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTiu2l0E8KYnXZPQvUlnStygFLsce1exJWd1FFe07D3_KlbnC7HWUH03nG9Vgeg_HcN_Ar1V8kzmud8/pub?start=false&loop=false&delayms=60000&pli=1&slide=id.g23a0a165f57_2_349 Επεξ/σία 31 Μαϊου από LostHopes 1
Exoskeletor Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Στις 30/5/2025 στις 11:11 ΠΜ, anergos13 είπε Ειχα την τυχη να ζήσω απο κοντα ( ως εργαζομενος στα Virgin Megastores - θα σεβεστε😝) την εναρξη των πρωτων Village στο Μαρουσι (Φραγκοκλησσιας)!! Η πρωτη αισθηση οταν πρωτομπηκαμε στην αιθουσα πραγματικα Εξαιρετικη ...απο την μοκετα που παταγες λες και ηταν περσικο χαλι ...απο τα καθισματα με την ανεση να βυθιστεις και να κατσεις σταυροποδι και ...την τεραστια πεντακαθαρη οθονη με τον πολυκαναλο ηχο που παγωνες στις σκηνες δρασεις .... το κυλικειο που ειχε αρκετα καλουδια να παρεις περαν των pop corn .... (οταν εμφανιστηκε το τσενταρ ειχαμε παθει πλακα) Ολα αυτα το μακρινο 1997..... Πριν ενα μηνα ειπα να παω με τα παιδια μου στο Μαρουσι να παμε να δουμε μαζι το Sinners που τους ειχα υποσχεθει.... Το κυλικειο ειχε μεινει στο 1997 ( και χειροτερα ) αφου φυσικα ειχε μονο popcorn με τσενταρ και αναψυκτικο..... στην αιθουσα τωρα .... παμε να κατσουμε και τα περισσοτερα καθισματα ηταν πραγματικα ΑΙΣΧΡΑ... στα περισσοτερα ειχε ξεφτυσει το υφασμα (κοκκινο) και το αφρολεξ ειχε 'κατσει' (χειροτερο κι απο στρωμα στο στρατο😝) να μη ξεχασω βεβαια οτι κατα την διαρκεια της προβολης ακουγαμε καθε τοσο τα τριξιματα απο τα καθισματα στην προσπαθεια αρκετων να βολευτουν..... και φυσικα 9.5 €.... Αρα κε CEO καντε καμια ανακαινιση πρωτα και μετα να προμοταρετε την ΜΙΑ αιθουσα με το IMAX (με το Εισιτηριο Συναυλιας των Metallica😝) ΥΓ. τα Sters στην Πατρα που πηγα προσφατα για παραδειγμα κλασεις καλυτερα.... Μαρουσι ειναι χαλιαμκαιβγενικα μονο στα 2 mall αξίζει να πηγαίνεις σινεμα, και αν θες και καλο ηχο μονο στις αίθουσες dolby atmos και τωρα imax. Ολα τα αλλα ουτε τσαμπα δεν παω εγω
anergos13 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 ώρα πριν, Exoskeletor είπε Μαρουσι ειναι χαλιαμκαιβγενικα μονο στα 2 mall αξίζει να πηγαίνεις σινεμα, και αν θες και καλο ηχο μονο στις αίθουσες dolby atmos και τωρα imax. Ολα τα αλλα ουτε τσαμπα δεν παω εγω Στο Μαρουσι ηταν η τελευταία "Δραματικη" 😝 εμπειρια που αναφερω...
Exoskeletor Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 30/5/2025 στις 2:13 ΜΜ, kirmis είπε Ξέρουμε με ποια ταινιά θα ξεκινήσει? Ελπίζω με το Mission: Impossible - The Final Reckoning....... Ρώτησα σήμερα στο mall και μου είπαν θα ξεκινήσει με το φορμουλα 1. Γουστάρω 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 hour ago, jordfarra said: Όχι τόσο άσχημα και τις Τετάρτες λογικά θα είναι κάπου στα 10 ευρώ με Cosmote. Btw ανοίγει στις 26 Ιουνίου με την πρεμιέρα του F1 με τον Brad Pitt.
Billys1313 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Απ'οτι ειδα στην προπωληση για Τεταρτη, δεν ισχυει η προσφορα της cosmote.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου On 06/06/2025 at 20:07, Billys1313 said: Απ'οτι ειδα στην προπωληση για Τεταρτη, δεν ισχυει η προσφορα της cosmote. Ξενέρα...
anergos13 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, D4rthRevan είπε Για να καταλάβω αναφέρεις ότι πριν 1μήνα πήγες στο ίδιο πρώτο Villages στο Μαρούσι και το κυλικείο του είχε μείνει στο 1997?! Εντελώς πληροφοριακά το 2008 τα Villages στο Μαρούσι είχαν κλείσει εξαιτίας των νεοσύσυστατων Village του theMall..... Έιχα την τύχη και την ατυχία να δώ ταινία τόσο στην έναρξη τους όσο και στο κλείσιμο τους και πραγματικά σε σχέση με τα Villages του theMall ήταν πολύ ανώτερα! Κανω συγκριση προφανως! Το 1ο Village στην Φραγκοκκλησιας σε ολα ανωτερο απ το τωρινο.... Επεξ/σία 13 Ιουνίου από anergos13
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 8:07 ΜΜ, Billys1313 είπε Απ'οτι ειδα στην προπωληση για Τεταρτη, δεν ισχυει η προσφορα της cosmote. Ισως την 2η τεταρτη να ισχυει η προσφορα. 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ισως την 2η τεταρτη να ισχυει η προσφορα. Ακυρο, δεν ισχυει
basilis_k6 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 7:40 ΜΜ, Thresh είπε Btw ανοίγει στις 26 Ιουνίου με την πρεμιέρα του F1 με τον Brad Pitt. ανοιξε σημερα με dragon και mission 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου Έφαγα πολύ κουβά στο topic. 2
Exoskeletor Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ανοιξε σημερα με dragon και mission Ελα ρε το δες? Τι ελεγε η αίθουσα?
Snolly Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Αν έχει κανείς πληροφορία για το μέγεθος της οθόνης ας την μοιραστεί. Εγώ ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ στην Leicester Square στο Λονδίνο που η οθόνη ήταν 26.5 m × 14.0 m και τα καθίσματα εντελώς κάθετα μπροστά στην οθόνη. Η Sphera είναι πολύ απλωτή και ναι μεν δημιουργεί άνεση αλλά πιστεύω θα αφαιρέσει από την εμπειρία θέασης λόγω απόστασης. Θα μου πεις πήγαινε κάτσε μπροστά ρε μεγάλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα