Rattlehead Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για ολες τις πλατφόρμες ,το παιχνίδι εχει δωρεαν free to play weekend απο 29/5(18:00) έως 2/6 https://freeweekend.ubisoft.com/thedivision2/en-GB Για όποιον τον ενδιαφέρει η αγορά του παιχνιδι ειναι σε προσφορά στα 3€ https://store.ubisoft.com/ie/tom-clancys-the-division-2/5b06a3984e0165fa45ffdcc5.html Επεξ/σία 29 Μαϊου από Rattlehead 2 1
Tatofski64 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Το έκαψα στην καραντίνα σόλο, ήταν φοβερό! Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να είσαι μόνιμα online.
TsironakosMix Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Ετυχε να το παρω σε προσφορα το 2020 στα 3ε που το ειχανε, μαλιστα απο εδω το ειχα δει. Δεν ειχα καθολου απαιτησεις απο το συγκεκριμενο αλλα ειχα περασει τελεια,θα αγοραστει και το DLC να το ξαναθυμηθουμε λιγο.
foler79 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Όταν λέμε ότι πρέπει να είσαι μόνιμα online ΑΝ δεν έχεις καμία ενεργη συνδρομή στο xbox δεν μπορείς να το παίξεις;
TsironakosMix Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 28 minutes ago, foler79 said: Όταν λέμε ότι πρέπει να είσαι μόνιμα online ΑΝ δεν έχεις καμία ενεργη συνδρομή στο xbox δεν μπορείς να το παίξεις; Μπορεις κανονικα, απλως θα εισαι μονος και συγκεκριμενα modes οπως το DarkZone θα ειναι κλειδωμενα. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) καπου τοσο το ειχα παρει και εγω πριν 4-5 χρονια πολυ ομορφο game, τοπ grafika αλλα παρα μα ΠΑΡΑ πολυ επαναλαμβανομενο παντου αχρηστο loot, φαντασου σιχαθηκα να lootαρο items Επεξ/σία 30 Μαϊου από Zengar Zombolt
daPro Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Για pc ναι είναι 3 ευρώ..Για Xbox μου γράφει 30..Κάνω κάτι λάθος?
miltostammy Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Αγορά για ps5 αδυναμία συνδέσεις στους servers. Μια χαρά παιχνίδι είναι χαχχαχα
foler79 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 3 ώρες πριν, daPro είπε Για pc ναι είναι 3 ευρώ..Για Xbox μου γράφει 30..Κάνω κάτι λάθος? Και μένα το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα