Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το κάνει αυτό η ΙΟΙ; Δεν υπάρχει πιο μπερδεμένο προϊόν στο Steam από τα Hitman. Δε βγάζεις άκρη τι έχει κάθε πακέτο, τι έχεις ήδη, τι δεν πρέπει να ξαναγοράσεις κτλ. Γιατί τους αφήνει το Steam και δεν επιβάλει ξεκάθαρη παρουσίαση προς τον πελάτη;

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε

Γιατί το κάνει αυτό η ΙΟΙ; Δεν υπάρχει πιο μπερδεμένο προϊόν στο Steam από τα Hitman. Δε βγάζεις άκρη τι έχει κάθε πακέτο, τι έχεις ήδη, τι δεν πρέπει να ξαναγοράσεις κτλ. Γιατί τους αφήνει το Steam και δεν επιβάλει ξεκάθαρη παρουσίαση προς τον πελάτη;

Γενικα για να εχεις ολο το πακετο πρεπει να εχεις τα παρακατω. Hitman 3 deluxe που εχει μεσα ολα τα επεισοδια + hitman 2 expansion pass που ειναι η gold του hitman 2 συν hitman 1 goty + seven deadly sins. 

Εγω ειχα αγορασει παλιοτερα το hitman 1 complete+goty upgrade+hitman 2 gold και μολις βγηκε το hitman world of Assassination μου τα προσθεσε κανονικα στα DLC του hitman 3 μιας και τρεχεις μονο αυτο και παιζεις τα παντα μεσα απο το hitman 3 με τα νεα γραφικα κτλ. 

Μου εχει μεινει μονο το deadly sins που παιζει στο 10αρικο και εχουμε το 100% απο hitman 1+2+3. Γενικα λιγο μπερδεμα αλλα οχι οσο παλιοτερα ειναι πιο καθαρα τα πραγματα αυτη τη στιγμη.

Hitman 3 Deluxe+Hitman 1 GOTY+Hitman 2 Gold+Deadly sins για το 100% σε οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη.

Screenshot-1.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γενικα για να εχεις ολο το πακετο πρεπει να εχεις τα παρακατω. Hitman 3 deluxe που εχει μεσα ολα τα επεισοδια + hitman 2 expansion pass που ειναι η gold του hitman 2 συν hitman 1 goty + seven deadly sins. 

Εγω ειχα αγορασει παλιοτερα το hitman 1 complete+goty upgrade+hitman 2 gold και μολις βγηκε το hitman world of Assassination μου τα προσθεσε κανονικα στα DLC του hitman 3 μιας και τρεχεις μονο αυτο και παιζεις τα παντα μεσα απο το hitman 3 με τα νεα γραφικα κτλ. 

Μου εχει μεινει μονο το deadly sins που παιζει στο 10αρικο και εχουμε το 100% απο hitman 1+2+3. Γενικα λιγο μπερδεμα αλλα οχι οσο παλιοτερα ειναι πιο καθαρα τα πραγματα αυτη τη στιγμη.

Hitman 3 Deluxe+Hitman 1 GOTY+Hitman 2 Gold+Deadly sins για το 100% σε οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη.

Όλο αυτό που περιγράφεις πάντως, ξεκάθαρο δεν το λες. Μέχρι και στο gg.deals μπερδεύεται κατά καιρούς και όταν κάνει sync με το steam άλλες φορές μου αφαιρεί από wishlist κάποιο dlc, ή μου προσθέτει κάποιο το οποίο το έχω ήδη στη library. Απαράδεκτη τακτική και δεν ξέρω γιατί το κάνουν.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Όλο αυτό που περιγράφεις πάντως, ξεκάθαρο δεν το λες. Μέχρι και στο gg.deals μπερδεύεται κατά καιρούς και όταν κάνει sync με το steam άλλες φορές μου αφαιρεί από wishlist κάποιο dlc, ή μου προσθέτει κάποιο το οποίο το έχω ήδη στη library. Απαράδεκτη τακτική και δεν ξέρω γιατί το κάνουν.

Δεν ξερω αν μπορουν να κανουν κατι αλλο μιας και ηθελαν να βαλουν και τα 2 πρωτα παιχνιδια μεσα στο τριτο. Δηλαδη το πρωτο οταν βγηκε ηταν η complete+goty με τις extra αποστολες. Το 2 ηταν η standard συν το expansion pass που ειναι η gold. Και το 3 ειναι η απλη με τις βασικες αποστολες + το deluxe που και ολες τις επομενες. Το deadly sins βγηκε αργοτερα και ειναι απλα 7 στοχοι το καθενα ειναι σαν απο την ταινια seven με τα 7 αμαρτηματα. Αν εχεις ηδη αγορασει hitman 1 goty+hitman 2 gold θα στα προσθεσει αυτοματα μολις βαλεις το hitman 3 στο λογαριασμο σου. Αν εχεις τις απλες εκδοσεις θα σου εχει απλα την complete του πρωτου+την standard του δευτερου. 

• Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε HITMAN World of Assassination episode Sapienza - Steam - δωρεαν μεχρι 30/05
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το free starter pack κατεβαινει τωρα

image.jpeg.cc5256d09f8106d18d0a1c980b5ca22f.jpeg

image.jpeg

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά, έκανα την προσθήκη στο Playlist εχθές που έγινε το 1ο ποστ και μου δείχνει αυτό πια στη σελίδα.... 

Screenshot_2025-05-30-19-28-20-917_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-05-30-19-32-32-776_org.mozilla.firefox.jpg

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω παραιτηθεί καιρό τώρα από το να προσπαθώ να βγάλω άκρη με αυτό το παιχνίδι. Τα πρώτα τα κλασσικά μου άρεσαν πολύ. Από τη στιγμή που αποφάσισαν αυτό το μπαχαλο με τα επεισόδια και τις σεζόν το έχασαν το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/5/2025 στις 8:32 ΜΜ, kajwbtfe είπε

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.

και εγώ το ιδιο.

με το hitman οπως το έκαναν τελευταία με τα επεισόδια δεν ξερεις τι έχεις ή τι έχεις παιξει. πολύ μπαχαλο... οχι μονο σε steam.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...