nk9 Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, KyrGR είπε Και αυτοδικαίως αξιώνεις να κόψουν την ουρά τους και οι υπόλοιποι. Τέλος πάντων ας μη φθείρω άλλο το δακτυλικό μου αποτύπωμα, βλέπω τοίχο. Φίλε μου βρες κάτι καλύτερο να κάνεις κι άσε με εμένα... Καλό σου βράδυ...
osfp1978 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 14 λεπτά πριν, KyrGR είπε Και αυτοδικαίως αξιώνεις να κόψουν την ουρά τους και οι υπόλοιποι. Τέλος πάντων ας μη φθείρω άλλο το δακτυλικό μου αποτύπωμα, βλέπω τοίχο. Ο έξυπνος της ημέρας. 1 1
thermaikos4 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 πμ to motorola g84 8/256 ειναι πλεον στα 150 σε σκρουτζομαγαζο
nk9 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:22 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:22 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε to motorola g84 8/256 ειναι πλεον στα 150 σε σκρουτζομαγαζο Καλημέρα Τελικά παραγγέλθηκε το g85 8/256 στα 180€. Αρχικά έγινε μια μικρή υπέρβαση στο budget και επιλέχθηκε η νεότερη κατά έναν χρόνο σειρά gx5 (2024), αντι της παλαιοτερης gx4 (2023) αποκλειστικά για τον +1 (χρόνο) των security updates, ενώ η οθόνη των σειρών g8x ήταν αυτή που οδήγησε προς την επιλογή τους (έναντι των φθηνότερων g3x και g5x). Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις γνώμες σας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:23 πμ από nk9 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα